Србија је насљедница Државне заједнице.Само су промијенили назив, док је ЦГ све морала поново.
Које таблице имаш на ауту, које државе?
Прије ће бити да ти није исправно осигурање....
п.с. немој ми персират нисам ни изблиза матор ;)
Printable View
Србија је насљедница Државне заједнице.Само су промијенили назив, док је ЦГ све морала поново.
Које таблице имаш на ауту, које државе?
Прије ће бити да ти није исправно осигурање....
п.с. немој ми персират нисам ни изблиза матор ;)
Bilo bi fer da Vijesti objave u svojim medijima sta ceka turiste i poslovne ljude ako misle da dolaze kolima u CG iz zapadnih drzava.
Identicno kao za Kosovo - placanje dodatnog osiguranja na granicnom prelazu u CG, jer CG policija ne priznaje ZK bez ukucane oznake SRB2. :D
Hvala Lepo
Gospodine Bar, nemojte meni molim Vas te fraze jer odlicno znam sta je sta, i ko je ko. U Srbiji su mi potvrdili da se Crnogorci slepaju uz njih godinama jer nisu bili sposobni da rade posao za koji su zaduzeni i placeni. Cekali su ih iz "greote" cak par godina iako su oni iste godine usaglasili sve sa Briselom, a dalje su Crnogorci kao sa medjunarodnim elektro-prenosom. :D
Moje tablice su iz EU/CH uvijek...Prema tome...
Hvala Lepo
EU/CH tablice je imalo najmanje 50 000 auta koje su ove godine ušli ipreko Debelog Brijega u CG :)
Crni ciganin pa zna propise :)
Ovo je info od prije par dana i vazi za 2014. godinu.:D Oni koji nijesu obavijesteni ni partijski - eto im gratis info.
A Vijesti bi trebale da potvrde svoju profesionalnost u interesu gradjana CG koji i van CG rado citaju njihove informacije. Ovo ce im biti od koristi da znaju i da promisle vise puta da li da parkiraju automobile u CRO, ili da plate na granici ili ...da izbjegnu CG kao destinaciju ove godine. Za poslovne osobe kao ja, nasmijace se placajuci divlju "drumarinu" po CG.. :D
p.s. Ih sto su se spremili da tranzitne za Alb deru pored nasih gasterbajtera...:D hahahahaa
Hvala Lepo
Taman idu Vijesti pod ruku sa Majom,a ne Maja sa Vijestima pod rukom :)
А да вам којим случајем тај зелени картон није мало бајат?
Да нисте којим случајем имали привремене таблице?
Možda auto tukne na divljač ,ne bi ja to pušto ni sa kakvim osiguranjem u CG :)
Ma moze biti i to, ali kako god ni najnoviji ZK EU/CH ne vazi za Kosovo i CG (kako kazu CG policajci na granici) i mora se platiti CG osiguranje. :D Ma za biznis dusu dalo, a tek za turiste, i tranzit turiste sa zapada.. iha..:D Divlja drzava gdje se divljac iz principa ne jede.:D
hahahahaha:D Volim ja vas cudo jedno...:D
Hvala Lepo
Crna Gora ima malo drugačije asocijacije kad se pomene "tranzit", a te asocijacije ne uključuju pojam "turist".
Da, da.. i to mi je jasno. :D
Kao oni kaubojski filmovi i pljacke dilizansi - sad ili nikad.:D
Hvala Lepo
Pa dobro, mora se nekako nadomjestiti nelegalna 'eko taksa' :D
Nego, koliki je harač (da obavjestimo drage ljude da je avion bolja opcija)?
Minimalno je 15 dana - 15 eura.. Malo vise od one sprdnje sa drumarinom i za kraci period, ali sta je to za maltretiranje po granici - nista. Dok vas komunisticki ukucaju i prekucaju - da provjere zapadnjake da nisu sto pogrijesili u njihovoj raboti i izdavanju dokumenata.:D (BIH, ALB i CG traze zeleni karton i saobracajnu - "trula" Srbija jok :D)A tek uz guzvu i cekanje dok se zavrsi pauza za burek.. Ih:D
Hvala Lepo
Искрено госпођо/ице Мајо, ја у вешу причу не вјерујем.
Evo dala sam zadatak HQ, i.e. odjelu zaduzenom za to, da se obrate o. kucama i Ambasadama oko ovog maltretiranja na CG granicama u vezi sa osiguranjima EU/CH...
Javljam sta su doticni "pojasnili".. Dosta od mene za CG.;)
Hvala Lepo