Ako sad opozicija ne sklopi koaliciju onda nek izgori sva.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Printable View
Ako sad opozicija ne sklopi koaliciju onda nek izgori sva.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Ovo sa Pozitivnom i SDP-om je kao u betlu(preferansu) kad pratioci pojedinačno imaju sami po 3 štiha a ako prate obojica nemaju 6 nego opet 3 ili max 4.
Očigledno je da u suverenističkom bloku da ga tako nazovem DPS koalicija drži tih 46-47% glasova i tu nije bilo pada čak i sa ovakvim kandidatom kao što je Migo.
DPS će ovo gledati kao neki sitan flert ili prevaru bračnu-ranije sam napisao vratiće SDP-u biblioteku i dom omladine da se do mile volje bave identitetskim pitanjima i biće kao da se ništa nije dogodilo.
U biračko tijelo DPS-a nije se uspjelo ući ni sa grupom za promjene niti sa frontom pozitivnom pa ni Bošnjaci Albanci ne uspijevaju da svoje sunarodnike koji podržavaju DPS obrnu.
ova bosanka na rtcg je predstavnica CDT? pa kakva im je to agencija koja ni nakon apsurdnih 4 sata posle zavrsetka glasanja ne moze da iznese svoju procjenu a sve partije zavrsile brojanje?:D smijurija:D
reci ce "preliminarne" podatke za par dana kad se oforme koalicije?:D
Hvala Lepo
Bar
Prema 98% obrađenih glasačkih listića i nezvaničnim podacima, DPS je osvojio 6916 glasova, DF 4706, SDP 4485, SNP 1631, Bošnjaci, Muslimani i Albanci 1431, Pozitivna 1339, Barska lista oko 570 (čeka se zvanična potvrda, mada je nosilac liste Đorđe Lekić izjavio kako su prešli cenzus), a Liberalna partija 390 glasova.
Sve u svemu, ja sjutra na isti posao idem i ništa mi izborni rezultat ne mijenja. Hvala Bogu na tome. Sve je isto kao i prije 25.05, a opet se otvorio prostor da se bukvalno sve promijeni.
ELPG (SDP prevashodno) će insistirati na mjestu gradonačelnika. Ishod:
1. Da dobiju to mjesto - 1% vjerovatno
2. Da ih DPS odbije i da odu opoziciji 30% vjerovatno
3. Da ih DPS odbije i izazove krizu vlasti i nove parlamentarne izbore - 50% vjerovatno
4. Raspad koaliciji ELPG, SDP dobija mjesto gradonačelnika u Baru, DPS mjesto gradonačelnika u PG - 90% vjerovatnoće
Laka vi noć :)
P.S. E da, dobra stvar je i što ostajemo na kursu prema NATO-u. :)
ELPG je od starta bila greška. Formiranje onakve koalicije za jednokratnu i striktno lokalnu upotrebu nema potencijal da animira ijednog glasača van prostog zbira glasača SDP-a i ozitivne, već naprotiv, mogla je samo da destimuliše glasače Pozitivne. Za mnoge njih je SDP = DPS. Uz to, neodređenosti i koketiranje sa obije strane dodatno je zbunilo glasače koji im gravitiraju. Cijenim da bi bolje prošli koji procenat da su zauzeli jasno opozicioni kurs. Glasači koji bi ih glasali da budu u koaliciju sa DPS-om ovako su glasali DPS, isto bi uradili i da su zauzeli čvrst stav kontra DPS-a, ali ovako im je i koji procenat onih koji su čvrsto protiv DPS-a okrenuo leđa. Na kraju mi je žao što su uopšte i došli u situaciju da odlučuju. Nedostatak izjava Krivokapića i Pajovića već govori dosta o ovoj koaliciji i to u scenariju koji je bilo i realno očekivati.
SDP-PCG u veoma teskoj situaciji. Na koju god stranu podju slijedi raspad.
Najrealnije je da se raspanu madjusobno. PCG propada a SDP se fuzionishe sa DPS-om.
Onda je progovorila u Bosni... :)
Jos znam kako se gdje prica u ex YU, a po cg posebno... ali to je samo bilo usputno, poenta je sve drugo sto sam napisala u vezi sa izborima, smijurijom sa radom te NVO oko "preliminarne procjene 4 sata niista a ostali svi "rucno" zavrsili, no Vi o tome nista...;)
Hvala Lepo
Dva odbornika SDP-a će sa DPS-om u Podgorici, nikakva insajder informacija već moja pretpostavka da se razumijemo.
Utrkivanje ko će Mila potapšati po ramenu i ruku mu pružiti. Noćas se mnoge ruke neće oprati.
Gledajte RTCG sad će Migo MIgo Migo Migo Migo. :D
Sveto Marovic :-)
Sveto marovic isti alf
Sent from my iPhone using Tapatalk
a smrša' je malo, greotica
Kad Danilović broji glasove i Sveto objasnjava rezultate onda se tek nista ne zna
Brdjani, tatari, irvasi, nocas me je sramota svoje drzave i naroda. E Viva Montenegro!!!
stvarno skandiraju "Migo..."... ne mogu da vjerujem... a Premijer je opet pecnuo SDP .. da su bolje prosli ovako nego sa njima u koaliciji...:D
Hvala Lepo
jel uzeo Pljevlja depes?
Da mi je znat ko je ova što se dernja u pozadini....
Da mi je dje kako pobjeci odavde...
opozicija je i definitivno pukla ovaj put..