Dobija da ce nekada sledeci put malo razmisliti prije nego uradi ovakav debilni potez... Mozda ce joj trebati jos koje zagradjivanje ako j zena da bi naucila lekciju ali ce nauciti...
Printable View
Dobija da ce nekada sledeci put malo razmisliti prije nego uradi ovakav debilni potez... Mozda ce joj trebati jos koje zagradjivanje ako j zena da bi naucila lekciju ali ce nauciti...
Volio bi da vjerujem u to.
Ali kao sto rekoh, sve su prilike da ce nagrdit' tudje auto pri otvaranju vrata i da ce se sledeci put opet isto tako parkirat' jer su sve prilike da joj nije mnogo stalo do svojeg auta koje sigurno nije ona ni platila. Da ne ulazim u dalje hipoteticke detalje...
Ovo je auto za svakodnevne potrebe. I onda i nije toliki problem ako cukne itd itd
Ali jednostavno mi nije jasno da je neko toliko bezobrazan da ovako parkira
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Noćas ni kriv ni dužan raspalih gospođu retrovizorom.
Uličica uska, a ona priča na telefon, i prelazi a ne gleda uopšte.
Baš je puklo, čuje se itekako na snimak.
https://youtu.be/tq0fnb_0W4E
Imase se neki Kotorani zarit' u mene pred same semafore... Sreca pa sam lagano isao i zakocio a oni se izvinise fino "Falili smo, oprosti brate".
Falio ga majci...
Uvijek sviram, BSTS.
Hahahaha cus jeste zvali policiju
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Nismo zvali.
Ona pade, ja izleceh, ali je valjda skapirala da je pogrijesila I sve vice da joj nije nista I da idem. Ja je zaglednuh malo da se nije dje nagrdila al nista strasno, I svako svojim putem onda.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Naslov u medijima : "Udario zenu kolima mucki s ledja i pobjega' s mjesta udesa" - Zahtjev za odstetu zbog izazivanja neizljecive traume i nanosenja povrijeda tupim orudjem (pa makar to bio retrovizor od mecke) - ne bi me cudilo da se poslije bacala po ostrom kamenju i zbunju da si nanese jos malo sminke za ozbiljnu tuzbu....
Take scenarije sam cita' odje dje....
Pa da je zvala policiju, ili neko od prolaznika, nebi mi niko povjerovao da kriv nijesam. Obicno teret pane na vozaca.
Ove snimke sa auto kamere ne priznaju na sud, pa bi bilo njena rijec protiv moje, jos nadje nekog da posvjedoci da nije kriva i mene kazna.
Gdje sam pročitao da su u Rusiji te kamere obavezne? I da se obavezno koriste na sudu i sličnim institucijama?
S obzirom da kaskamo zakonski iha ha, moguće da će to uvesti i kod nas uskoro.
U Rusiju jos nijesu obavezne, ali ih svako auta ima, jer ako imas tu kamericu registracija je manja 50%.
Jer su drali osiguranja fingiranim udesima i zahtjevima za odstetu.
I ti si ga ubo sa tim pitanjem u centar, znaci zakacis nekoga RETROVIZOROM po ruci i zove se policija zato. :lol:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...687d500453.jpg
Zakaci me neko nocas na trijebac.... E pa sprdnje od NEVOZACA i dzukela.... Da ovo napravi i da ode kao da nista nije bilo....
P.s. Ovo gore je blic, jer slikah u mrklom mraku, al se vidi sto je napravio...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto si ocekivao? Da ce pare ispod brisaca da ti ostavi?
Meni (a vjerujem i skoro svima) se ovo desilo nebrojeno mnogo puta.
Meni se JEDNOM u zivotu desilo da me co'ek zakacio malo. Ostavio papiric sa purkom ispod brisaca da je bila magla (i jeste) i da me zakacio kad je u rikverc isao. Ostavio ime i broj telefona da mu se javim oko stete.
JEDNOM. I moguce nikad vise.
Znam da su prolasci kroz 'puno' crveno standardna pojava za PG, posebno za taksiste ali eto...
http://www.dodaj.rs/f/z/aB/1QaiTPod/untitled-1.jpg
Mozda okinem i par sekundi snimka kasnije, ako me bude volja...
Nadam se samo da cu saznati ko je momak, pa cu lako...
Nego kako si zadovoljan kamerom? :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni na zadnja vrata isto ovako
nema, batalio sam da se nerviram ima da kupiim neku tranju da mi se hebe jer bas su mi auto nagrdili. Neko mi je kljucevima vrata unistio to je pisanje azbuke bilo, nikome se cini mi se nisam zamjerio ali to veze sa vezom nema, ovaj crnja je malo dijete za ovo
A kako ces saznat' moj stefke? To ni nas Serif ne bi mogao da rijesi :)
Inace sam generalno zadovoljan. Nije bas kvalitet koji sam ocekivao (gledao sam i bolje snimke na YT iste kamerice) ali sluzi svrsi sto je meni dovoljno.