Mogu li znat ko bira ove najbolje igrače? Je li to neko glasanje ili neka od ''stručnih'' komisija donese odluku unaprijed?
Printable View
Mogu li znat ko bira ove najbolje igrače? Je li to neko glasanje ili neka od ''stručnih'' komisija donese odluku unaprijed?
vidim da neki bačaju fore prilikom glasanja
Igor Burzanovic... Kako se ismijah...
burzanović, bošković - dobro su ih se ovi genijalci sjetili, a i gugl ima muke da ih nađe; đorđević - za njega kriterijum bio da ima najbolji učinak gol po utakmici jer je samo za u-21 ove god igrao; n. vukčević - za ovo nemam objašnjenje osim da mu je dobar drug ;)
neka su dali baši ovu nagradu - i igrački zaslužio, a jedino savić i on konstantno igraju u normalnim klubovima
Neko glasao za Nikolu Drincica :D
Srećna nam Nova Godina svima, ovaj gol i asistencija Jovete je dobar znak za 2015.
https://www.youtube.com/watch?v=u0n1SkOSwdE
Šmekerski gol btw.
Niko da prokomentarise danasnje izbacanje jovete u 60min pri minusu i prekomandovanje milnera u spic koji daje dva gola. U timu koji ima tri spica joveta ce doc na cetvrtog
joveta i dalje nema snage za 9 minuta poslije mjesec dana pauze.
gledao utakmicu nje los bio ali tesk da je mogao sam. nisu mogli svezat 3 pasa posebno u prvo.
mislim to konstantno negiranje jovetica kao dobrog igraca i trazenje najmanje njegove greske ili izmjene da bi se popljuvao mi nije jasno. a kad uradi nesto klasno kao na video gore onda se cuti.
ne sjekirajte se bice on starter opet, a boljeg igraca od njega trenutno nemamo niti ce ga biti brzo
Nejasan mi je ovaj kaemSe, kao nema ništa protiv Jovete a čim odigra loše (drugim riječima neće da rizikuje ovredu u nebitnim kup mečevima) prvi je da ga kritikuje, a kad da neki majstorski gol ćutimooo :)
Brate realnosti malo. FA cup gube i vadi ga,ajte ljudi na bluemoon forum da vidite kako su zadovoljni sa njegovom partijom protiv sanderlenda, svi se slazu da je klasa ali da im to ne treba jer covjek na jedan klasan potez napravi 4 losa. Dakle covjek je potpuno nekonstantan a to se u jaki klub zavrsava lagano. Morate priznat da je porazno sto je na.kraju milner raspali rijesio taj mec. Ponavljam FA cup je izuzetno bitan.
Samo ću te pitat jesi gledao utakmicu, i ako jesi koja je njegova najveća šansa bila
Koga pitas nije mi jasno? ko je kriv za gol sitija,makar po englezima?
Tebe pitam jesi li gledao utakmicu pa znaš kako je odigrao
Jesam dok je on igrao. Iskreno nije on bio los, medjutim kriv je za gol, naravno nije jedini qali njegova zasluga. Kad ga stave da igra spica onda treba to i da igra a ne da sve izjedna dolazi na 40m od gola za loptu, to vjerovatno i iritira tamo pojedine jer nije bas da su to nikolic, bakic i simon nego dokazani fudbaleri. Ponavljam, milner je plandovao gore i dao dva gola jednostavno momak sebi sam zatvara vrata ne bih rekao velikog vec jakog kluba, jos jedna povreda do ljeta i prodace ga milion odsto, ako si citao onaj njihov forum vidio si da sa razlogom FFP im ne dozvoljava tako skupog a ipak igraca za klupu. Vec pricaju o ebenom boniju ili onom kejnu...
Kriv za gol nije, presjeceno dodavanje kod njihovog šesnaesterca i kontra 3 na 2 u korist sitija dje je strijelac loše ispraćen. A siti čitavo poluvrijeme nije šut imao jer se sa onakvom sredinom nisu pitali sa loptom.
Jedino su ničega i ture nešto pokušavali.
A to što pišu tamo je isto kao i ovdje, uvijek ima pljuvaca na sve.
Čitao sam poslije gola petom dje su se kleli u njega.
Samo da ga zdravlje posluži ne brinem za njega
Ja brinem jer ništa konkretno skoro nikad ne uradi za reprezentaciju. Za klub tu i tamo.
Iskreno se nadam, sledece ljeto mu je presudno...
Ja za njega ne brinem al za reprezentaciju da:-)
Mada dok je brna tamo ne treba brinuti, nepotrebno je.
U manceseterevening novine izaslo je,kao navijaci su napravili pritisak da Jovetic pocne protiv sanderlenda.Realno,praznici,skupa ulaznica,hladnoca...Htjeli su ljudi im se to refundira nekim dobrim potezom..Stevan im se na najbolji nacin oduzio,majstorijom u stilu totija.Sam Toti ga je proglasio mogucim njegovim naslednikom.
Jedini njegov problem za sad su ucestale povrede.To ga sputava.No dako se i to sredi.
Kod Cica je odigra samo jednu protiv Velsa,i odmah ga je zabio.Ne umije to Brnjela da uklopi...
Evo Siti izrazio interesovanje za lakazeta iz liona, dobar igrac...
Beogradski mediji pisu da je Jovovic novi igrac Zvezde.
Odlican klub za njega jos vise da sazre kao igrac prije no sto ode u neku zapadnu ligu.
Ja se nadam da valjda nijesu tako glupi da ga prodaju u Zvijezdu. Vlado je jedini momak u timu od kojeg se mogu uzeti fine pare , koje bi bile vitalne za dalje funkcionisanje kluba. Ako ode u Zvijezdu pitanje je hoce li ikad dobiti pare za njega. Ja mislim da ne.