On vec ima istroseno tijelo nazalost I samo ce ici sa povvrede na povredu.
Printable View
On vec ima istroseno tijelo nazalost I samo ce ici sa povvrede na povredu.
E pa nevjerovatno on i kad je "zdrav" nespreman je izgleda za 90 minuta u premijer ligu.Sprdnja sto mu se dešava ,treba i psihicki ostat zdrav poslije toliko povreda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milioni koje prima nadomestuje sve to.
Nema on istroseno tijelo, to su gluposti.
Momak ima problem sa zadnjim kožom, valjda mu je slabija od ostalih mišića a to su kasno vidjeli. Sad radi pod specijalnim programom da to ojača, a premijer liga je jedna od zahtjevnijih i igra se svaka tri dana tako da ne stiže da ih ojača dovoljno.
Pa evo nije jedini povrijedjen od tog tempa. Pogledajmo samo City, da ne idemo dalje MU, Arsenal itd.
jes samo sto on nije igrao svako 3 dana no svako 15 pa opet se povrijedi.....nevjerovatno
Mnogo je to kompleksnije nego sto vi mislite.loza da je bila slabija ojacala bi se vise nego mozda je problem u ledjima sto je cesto slucaj pa je to onda dosta komplikovano.pa svi Milanovi, italijanski i brazilski doktori nisu mogli naci uzrok Patovim povredama najcesce zadnje loze.ja mu zelim sto brzi oporavak ali ova moze vrlo lako da ga sprijeci da postane ono sto moze realno.
Savic dade dva gola danas, jedan od ta dva u svoju mrezu. Basa promasio penal u 2. minut, a igrac ovoga Tuluza dobio crveni u 1. minut.. Pitam se kako uspijes za 60. sekundi da dobijes crveni i napravis penal.. I zacudih se kad vidjeh da ga je Basa pucao. :D
Vidjeh na topfudal da ce onaj lik iz Livorna definitivno igrat za nas...Brna i Lekovic otisli u Italiju i dogovorili sve sa njim...sad se ceka pasos.
Evo povremeni reprezentativac Igumanović sjedi sto pored mene na neku svadbu, i da vidite kako lako klizi tuborg i đusvoTka uz narodnjake i jagnjeće pečenje. :lol:
Čitam juče u Žurnalu kako se neki golman Grahovac hvali da ga je FK Crna Gora zvala da brani za nas a on želi dres Republike Srpske :roll: svaka čast skautima saveza napravili su da se svaka šunja reklamira preko naše reprezentacije
nisam citao taj intervju ali jesam za CG fudbal i lazi su da ga je neko zvao a on odbio jer bi za RS da igra. to je samo parafraziranje i laganje.
Na pitanje da li bi zaigrao za reprezentaciju Crne Gore on je rekao:
- Crnu Goru volim mnogo, jako mi nedostaje. Međutim, mislim da je sada kasno za takvu soluciju. Sada me jedino zanima da Republika Srpska dobije svoj identitet u svijetu reprezentativnog fudbala i nadam se da će se to desiti što prije i da ću jednog dana braniti za RS - rekao je Grahovac..
znaci na pitanje novinara odgovara da je kasno za tu soluciju jer i sam zna da nema sanse niti je neki mlad golman da nam treba za neku buducnost. tako da niti ima reklamiranja niti bilo cega drugog.
Zurnal , Blic , Kurir i tako bih mogao do sjutra da nabrajam srbijanske sportske redakcije koje bih da se sta pitam zabranio zbog svog sadrzaja , koji je sve sem sportski.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/uefa-...5-hiljada-eura
Bice i vise ako Bog da.
ne znam cemu radovanje takvim stvari, ajde mi pojasni ako bog da.
mozda bi bilo bolje te pare da su ulozili u mladje kategorije, klubove ili sl.
ajde jedan vid portesta , skandiranje Brnovicu, dejanu sve prihvatljivo ali bacanje petarde i velike kazne slaviti. ja ne razumjem pa mi objasni.
Te pare bi neko u džep stavio, nismo mi Švajcarska pa da vidiš taj scenario.
Ovako ih makar Platini šklapi, vazda mi je milo. E đe nije više...
Ovako...Jedna navijacka grupa je ispostovala svako gostovanje reprezentacije Crne Gore. Kad su bila gostovanja visokog rizika, u Moldaviji i Poljskoj, samo ta navijacka grupa
je otisla na putovanje od par hiljada km , uz simbolicnu pomoc saveza. Obicno savez plati jednu polovinu putarine, oko 1000 eura ili sl..
O cemu se ustvari radi: Kad treba da se ide na rizicna gostovanja, u ne tako gostoljubive zemlje, ode samo 30 momaka, uz , opet, simbolicnu pomoc saveza od par stotina eura.
A kad treba da se ide u Bec i Lihtenstajn, onda ide citava Crna Gora, kumovi, drugovi i prijatelji Saveza i ,naravno , pravi navijaci ostanu bez sponzorstva. Oni, koji treba da budu
pomognuti od strane saveza, dobiju *****NU, i plate punu cijenu putovanja, a kumovi, drugovi i prijatelji Saveza idu dzabe.
Eto zato mi je milo sto ce Savez platiti 25000 eura. Fino im je receno prije utakmice sa Svedskom ''Bolje da navijacima date 10000 eura nego UEFA-i 50000''.
Navijaci za put u BEC I LICHT nijesu dobili pomoc saveza.
Da ne bude zabune..Navijacka grupa, ciji sam clan, je svaki put sama finansirala svoje putovanje. Savez nam, eventualno, plati prevoz, i to je to.
Ideja je uvijek bila da odu ljudi, koji ce dati punu podrsku reprezentaciji. I Kad se desi da neko ostane kuci, jer neko iz DPS-a ide na shopping turu, onda mora da se izrazi nezadovoljstvo.
Polako, bice ovoga jos.
Odu 2-3 aviona FAMILIJE na vaterpolo i rukomet, a pjesme nidje. Vrte mi tamo zastavicama i *****ma. Izostane pjesma, izostane prava podrska. Umjesto da grmi , gledam Mihaila Radojicica i
familiju Pedje Boskovica kako tapsu kao da su u pozoristu.
Pored Brnovica, Deja i fudbalske mafije, ovo nam se takodje sere u sport. Ode nas 2000 hiljade, a ne cujemo se.
mislim da bi i meni nekao trebao da platim sto navijam za reprezentaciju, ja skoro ni jednu ne propustam sto se tice domacih utakmica. em platim kartu, em put do Podgorice, pa mora se nesto pjesti i popiti.
mislim da je savezu bolje da mi daju bar neku hiljadu, mogu i ja petarde kupit uz sav taj trosak necu osjetiti.
E ovo su najskuplje priganice koje su platili :)
Znas kako, obzirom da grupu od 50 momaka putovanje ne moze kostati ispod 15k (minimum), tih njihovih 1-2k eura je *******, koje spusti cijenu putovanja za 20-40 eura po osobi, sto je isto *******.
Da ne pricam kako pojedine navijacke grupe uzimaju pare od saveza na ustrb ostalih i onda cute kad treba Brni i savezu da se skandira. Samo mi je krivo sto nas nijesu kaznili jednom utakmicom bez prisustva publike,
ali polako, radi se na tome, cisto da uskratimo mogucnost gledanja utakmica *****ima sa Zapada.
I kao sto rekoh ne radi se o tome oce li se nama platit ili nece, radi se o tome sto se placa simpatizerima i familiji, dok kuci $edi neko ko ne propusta utakmice protiv Madjarske, Moldavije, Gane, Albanije i ostalih padobranaca...i onda
pored sebe vidim Luj Viton torbice na tribini.
Razlika izmedju vas i tih .... sa zapada je znaci samo u kvoti koju treba platiti da bi ćutali. Sa takvim navijacima taman nam je Brna pravi i odgovarajući selektor
Sto je bilo sa Mugosom? Propao je li? Vidim da ga jedva i na klupi ima, a odigrao je samo 13 minuta ove sezone..