i nije choker :)
Printable View
i nije choker :)
Ovo je shteta shto neko mora da izgubi jer stvarno imaju psihu ubitachnu :-)
Ma to je OCTAVIAN mislio za Gonza da je choker ;)
Robin vodi 5:4 i servira:D
:respect:ROBIN SODERLING:respect:
Bas mi je milo sto je pobijedio,sigurno da je opasniji po Federera,nego sto bi to bio Gonzalez:cool:
Strasan mec,STRASAN:cool:
Gonzo je dobio samog sebe, tacno sam znao nakon svakog drugog servisa da ga ceka ubitacan ritern. Kako ocajno odigra zavrsnicu, bruka. Soderling ubija, pravi je hladni svedjanin, naslednik vikinga :D Svaka cast, odlican mec.
Svaka chast za Soderlinga jer je vrhunski igrach!!!
ps:mozda nisu trebali da ukradu 3 jako bitna poena Gonzalesu ali je to postala navika na sportskim borilishtima!!!
gozno dobija douze points za brisanje traga loptice.
makse kako je onaj gonzo lud sto bi ono a onaj sudija glavni nijednom nije znao koji trag loptice da gleda , Molina ili Lajani bi to iz stolice presudili !!! svaka cast Soderlingu ipak tesko protiv idola u finalu ako bude tamo Rodzer!!!
Odlican mec, Soderling najvece iznenadjenje RG
Bice fedexu veselo sa soderlingom.Kad su danas svi mislili da je gotov on naredja 5 gemova.Veliki :respect:
Jel ijedan prvi set odigrao dobro da mi je znati...
Kako ga del potro terorise servisom to je strasno.Mislim da definitivno nema fedex sansi da mu uzme brejk,jedino da cuva svoj servis do taj brejka kao u 2. setu.Fenomenalan tenis
kako bije ovaj mali del potro :)
dooobar tenis. ovaj mali me iznenadjuje s igrom-zaista je dobar.
evo sad 4-1 za federera. ajmo fecoooooo :lol:
Ova dva juznoamerikanca uzmu dva seta i zavrshe mech ;-)
Kako ga ubi Fedex u chetvrtom...nadam se da ce tako i u petom,Federer je sad u ochitoj prednosti...
Delpo mimo svih ocekivanja,naucio je dosta toga iz ranijih meceva protiv Federera,i sad to mnogo bolje izgleda,steta sto je PUBLIKA ovakva,pa se raduje neiznudjenim greskama Del Potra,to je vise nego RUZNO...
Del potro unistio sam sebe greskama,pa i fizicki i psihicki potpuno pao...steta,sjajan mec je odigrao.Fedexu nece bit mista lakse protiv soderlinga,ali eto,i pored svih poteskoca dogura do finala
Chudovishan tenis u petom,respekt i za jednog i za drugog!!!
yup respect.
ipak
Roger MORA da dobije!
i Federer je i finalu!!!! tooo
DelPotro srecan shto je izgubio :-)
haha night silence
nije los ovaj Del Potro... ali kad igra Federer ne bih ni za rodjenog brata navijao ;)
eto, nadamo se da ce vise dobit RG