....................... :)
Printable View
Jesmo li odbranili drzavu?
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Katastrofalan rezultat SDPa u Bijelom Polje. Iako sam simpatisao ovu partiju zreli su za ogromne promjene.
Šta je teže od prosječnog forumaša? Prosječni forumaš koji je partijski aktivista.
Manjinska uprava tehnicke vlasti ELPG na celu sa Bogojevicem bi bila odlican ishod ako se potvrde rezultati.
Poslato sa moje cukalice
Kako se mijenjaju procenti jado moj, kakva manipulacija..Sjajnoo!
I sta bi na kraju balade?
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
A vidji ovo,ja koji samo Crnogorac 100% i Liberal i nekadasnji clan LSCG,onoga trenutka kad su u predizbornoj kampanji rekli da je vlast "sa DPS-om moguca,zasto da ne" (to je licno izjavio Bogojevic) meni se to smucilo ,a smucilo se i mnogima sa kojima sa pricao,zbog toga i jeste ovakav rezultat u to sam ubijedjen
Zasto onda Pozitivna i SDP nisu rekli,ako se vec ne slazu kako kazes sa nacelima ni jedne ni druge strane "MI NECEMO NI SA JEDNIMA NI SA DRUGIMA U KOALICIJI" aaa jbg,to je vec politika,oce oni svi foteljice i da dizu pare prvoga na banku,nece se nijedan toga odreci....
Ali,ne moraju nas odje gladiti dracama,sve cemo vidjeti sada ako
SDP udje sa DPS (sto je vrlo vjerovatno) potvrdice da su DNO DNA,za Pozitivnu necu da komentarisem,izbrisali bi se sa mape postojanja.
Sa druge strane ako udju sa Frontom,meni bi bilo milo,bez obzira na sve mane Fronta,meni je cilj kao i vecini ljudi da se posle 20 godina dogode neke promjene,pa neka idu i na gore,opet ce biti izbora
koliko shvatih DF+EL+SNP mogu da formiraju vlast u PG BR i KL, pa što se ne dogovore onda i podijele to? I time otkantaju dps i ove manjinske i čisto udbaške stranke poput LPa i sličnih
btw, mislim da oni ne znaju sto ih je naslo...procjene koje su isle od sigurnih 13 procenata pa do eventualnih 18 (kod optimisticnijih clanova) vidimo kako su prosle...
elem, mislim da je ta koalicija sa dps-om sigurna...mislim da su jedine opcije ili to ili novi izbori...
volio bih da nisam u pravu ali do koalicije sa ostatkom opozicije ne vjerujem da ce doci
Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
Ako SDP udje sa DPS-om, tacno ce se Krivi sam sebi posrat na glavu. Pih.
od toliko babica....
Hvala Lepo
ELPG u postizbornoj koaliciji sa DPS-om će značiti samo jedno, životarenje Pozitivne do sledećih izbora.
To će značiti da će se opet vratiti ,,običaj'' da na izborima ima dosta nevažećih listića.
Neko trebao da registruje partiju pod imenom Deja Vu. Uzeo bi 50%+ ko iz sale.
Glupo bi mi bilo da DPS udje u koaliciju sa strankama koje su zapravo imale najviše ekcesa sa njima jer ako te neko nazove gnjidom baš i ne ostavlja neki prostor za saradnju ali znajući koliko su istrajni u stavovima ništa nije isključeno :) !!! Dobar rezultat DPS u Podgorici duguje najviše BS jer su se oni pokazali prilično disciplinovana partija koja glasa po direktivi u 100% obimu što se može vidjet po rezultatu u Rožaje jer je to samo uvertira za ono što će se desiti i u Petnjici a bilo bi neukusno da se desilo odmah po osnovanju opštine :) !!! Baš bi bilo zanimljivo vidjet njihovu snagu u Podgorici kao samostalnog učesnika u izbornoj trci ali taj film očigledno nećemo gledat skorije :)
Bečić korektno ali ni blizu stvarne snage ako bi gledali taj gradjanski koncept rasterećen namećanja stavova vrha partije na članstvo ... makar je takva medijska slika ...