Glasam za predpostavku br 2.!
Poslato s Jadrana
Printable View
Glasam za predpostavku br 2.!
Poslato s Jadrana
Evo gospodo :)
Zimska oprema za vozila kategorije M1 i N1, obuhvata: 1) pneumatike za zimsku upotrebu (npr. M+S, Snow Winter i dr.) na svim točkovima, ili 2) pneumatike za zimsku upotrebu (npr. M+S, Snow Winter i dr.) na pogonskim točkovima i lance za snijeg
odnosno druge uređaje za povećanje trakcije pripravne za postavljanje na najmanje dva pogonska točka, ili 3) pneumatike za ljetnju upotrebu na svim točkovima i lance za snijeg odnosno druge uređaje za
povećanje trakcije pripravne za postavljanje na najmanje dva pogonska točka. Pored zimske opreme iz stava 1 ovog člana za vozila kategorije M2, M3, N2 i N3 obavezni dio zimske
opreme je i lopata, osim za vozila koja učestvuju u javnom gradskom prevozu. Dubina šare na gazećoj površini pneumatika iz stava 1 ovoga člana ne smije biti manja od 4 mm. Na vozilima se ne smiju postavljati pneumatici sa klinovima.
to je to.Novi zakon sto se spominje jos nije prosao skupstinu, ovaj je trenutno vazeci nema ni pijeska samo LOPATA..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...69bb284177.jpg
Pravilnik o bližim uslovima koje moraju da ispunjavaju vozila u saobraćaju na putevima "Službeni list Crne Gore, broj 2/2015" od 16.01.2015.
Lexus IS 220d 2006. godiste, ima li ko iskustva, kakvo je auto, ima li kakvih problema?
ne interesujes se valjda za onaj crni iz grada na americke vjecito neregistrovan
[emoji43][emoji33][emoji27][emoji51]
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Ispade mi jedan, cini mi se da su pg tablice, na lizing je bio pa ne bi trebalo da je taj. A jes crni
220d ima los motor. Ostalo je plafon.
Onaj na americke je 250.
Nista preskocicu ga onda. To im je prvi dizel motor. Izgleda da se prvi macici bacaju
To je dizel motor od RAV-a i Corolle Verso. Gori motor ne postoji. Jedina prednost je sto kad je sve kako treba ide kao nevrijeme.
Mogu potvrditi ovo što Takumi kaže. Imao mi je kum Rav sa tim motorom. Baš se loše pokazao. Rav kupljen nov. Dosta vremena je proveo u servis. Mada se eto još uvijek vozi ali ga ipak treba zaobići.
A gdje kod nas ima djelova za Chevrolet. Konkretno usisna klapna za Spark 1.0 .
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Hvala momci
Ajde nisam znao da je jedan forumaš - pa mu je oprosteno tome je kazna odavno napisana. :D
Nikad se ja u zivotu nisam pravio za bilo sto. ;) a ne za gluposti oko snimanja..
Uporedi postove kad je objavljeno ovo gore a kad snimak - dok me je snimao bas sam se slatko ismijao.
Gdje i koje uzeti sijalice za stop svijetla za Toyotu Auris 2017?
U Efel.
Ima li kakav aditiv ili nešto slično da se uspe u motor koji je dosta pohaban, tj. produvao da ga bar malo vrati u život?
Vidio sam da ima nešto od Liquia, ali ne znam da li je efikasno
Ceratec od LM ti je za smanjenje trenja i keramicko tretiranje metalnih povrsina ali ako je motor u q nista mu ne moze pomoci :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Stv ajmo opet.
Koji aditiv sipat sto kolega pita da se kroz motor provrti,znaci direkt u motor?
Koji za dizne?
Koji za naftu ?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Na pumpama sam gledao wins gold formula za losije motore i sl. Procitam opis i vidim gustina i sastav za losije motore....
Dizel sistem ima vise artikala
Obicni dizel aditiv...
Dizel aditiv za Comon Rail....
Dizel atitiv injection cleaner...
Seafoam.