Dobro, Miki Vukotić. Dalje? :)
Printable View
Dobro, Miki Vukotić. Dalje? :)
A nemojte onog sto ga familija po novina trazi neka te
A ni mija radulovica stvarno
Ma ide Vlaisavljevic ne brinite,nema sanse da ostane toliko godina na celu a ucinak ogromna 0,nije ni Savicevic lud da ga ostavi.
Ja vjerujem da ce Miki preuzet to mi je najizglednije (iako sam se nadao Branu,ali cisto sumnjam) ipak mu je to kum,sve i da Miki nije zainteresovan za reprezentaciju (kako pisete odje) sumnjam da moze odbiti kuma,a kum mu je sigurno dao povjerenje.
Ali opet to sto ste napisali da Miki nije zainteresovan za reprezentaciju cisto sumnjam u tu pricu,mislim da je to cisto neka plasirana prica da bi se malo skrenulo sa toga da ce Miki biti 100-postotni nasljednik Vlaisavljevica,a cini mi se da je tu sve vec rijeseno i da ce to Miki preuzet.A pored njega,nesto ne vidim da postoje neki realni izbori,izuzev eto Miljenovic koji bi mogao uskociti kao realna opcija,ali on je nesto bolestan,tako da sumnjam.
Ne znam samo brate na osnovu cega Brana prizeljkujes??? To sto je dvije sezone za redom u barazu ove nase jadne lige??? I nije izgovor stanje u klubu i plate jer da je pravi trener dana to ne bi trpio nego bi se pokupio i otisao. A kako njemu dati u ruke mladu? Gori bi od Duska bio zivot dajem. Podji kad budes imao vremena pa odgledaj 2-3 treninga Mogrena i sve ce ti biti jasno.
Brano nije los trener po meni,zna da prepozna kvalitet i forsira ga,vjerujem da bi napravio neke igrace (Ne kazem ovo zbog toga sto su se sticajem okolnosti u njegovom "mandatu" prodali Djordjevic i Bakic,isto tako mislim da on nije nesto posebno zasluzan za njihov "napredak" iz Mogrena,iako on vjerovatno misli da jeste)
Znam kakvi su treninzi Mogrena i sve to,ali opet nije mjerodavno to,jer se tamo ne radi vec godinama unazad kako treba,pocevsi od potpuno nesposobne uprave.U potpunosti se slazem sa tim da je Brano treba da podje jos odavno iz Mogrena,jer je vidio da je to klasicno rasulo,ali vjerovatno nije imao dje da podje a kapalo mu je 2-3 hiljade mjesecno,barem po ugovoru (sad oce li mu to ikad isplatiti to je druga stvar),sigurno da je sa tim unistio sve sto je do sad radio.
Bilo bi mi drago samo da ga vidim kako ce se snaci u ovoj ulozi,mislim da bi mogao dobro to da gura (prije svega jer zna da prepozna kvalitet i mislim da bi mogao izbacati igrace za A reprezentaciju),jer sa druge strane potpuno mi je svejedno oce li dovesti nekog znalca kad se sveukupno niko nece nista pitati vise li nego ja,kad je tu Dejo.
Ja ti garantujem da se ne bi snasao...uz to omatufio je, ne vidi do centra kad je kod koga lopta, ne cuje...ma bruka. Ja bih najvise volio kad bi savez bio pravi i radio maximalno u korist naseg fudbala pa da se otvori i dovede npr Stanojevica ili tako nekog mladjeg ali vec kvalitetnog...ako ne toonda Nedovic ili Gaga Radojicic, jer ovo je za nas uzasno bitna selekcija s obzirom da u prvom timu imamo sve manje opcija pa se pocne licitirati koga cemo dovesti kao da smo klub.
e da je imalo pametan bio Dejo trebao je da smjeni Vlaisavljevica pa na njegovo mjesto postaviti Brnovica da se uci malo, da ga sprema za Atim.
po meni takve trenere tamo treba stavljati, perspektivne(ne mislim na Brnovica) , oni koji mogu napredovati i vidjeti ih jesu li spremni u nekom momentu da vodi A tim.
najbolji primjer je Srbija sa Djukicem, Curcicem itd. ali kao i sve kod nas mi naopako radimo. mozda je to plan bio sa Vlaisavljevicem no se ovaj pokazao kao totalna neznalica.
ako trener ne pokaze nista u jedan ili dva takmicarska ciklusa nista sa mladima odmah smjena i dovodi se drugi, bar si na cisto sa kojim trenerim amozes raspolagati i kako.
Lepetanac, jesi me ti ovo retvitova s profila onoga poltrona? :)
Vidjeh Tivat pa zato :) Nije me brisa za cudo :D
nije ni mene , a prvih ga isprozivah ztamo. a na fb sam mu rekao da se stidi poltronskih tekstova i da nema 2 krstena novinara u CG.
mislim da se zestoko pokajao sto je to napisao, a i degradirao sebe jos vise.
valjda se prepoznao u ta dva krstena novinara pa me Mitrovic odmah pozvao u prijatelje kao i tv vijesti sport:)
recu mu da malo navrati ovamo pa da prenese koji tekst :)
oprostite za off
Ahahahahahah e šta se čini od fb-a i novinara, dodao i mene Mitrović... :D Realno bi mogli ovih par aktivnijih odavde pisati kolumnu za cdm portal... :)
Moli se Amnesiac da pocne da pise za cdm :-)
Amnesiac je vecinu stvari (da ne kazem sve) vec napisao, samo neka iskopiraju par njegovih postova odavde :)
Neka proberu od naših postova i svi srećni i zadovoljni :D
Kuku majko kad mi o ovome pisemo da novinar treba da svrati ovdje i prepise nesto...zamislite kakvo nam je onda sportsko novinarstvo!? To im je profesija, po cijeli dan u sportu, sve prate a da napisu kvalitetan tekst....nema teorije. Kad ste zadnji put procitali da neki novinar nesto kvalitetno izanalizira? Posao im je samo posle utakmica da napisu sastave, sluzbena lica, strijelce i kartone...i ako im se posreci pa navijaci naprave kakvu frku.
AMnesiac ne bi bilo lose da napises neku dobro kolumnu I da se to vijestima proslijedi sigurno bi je objavili...
Ovo je prijeki napisao jel? A najjaci komentar je neko bacio da nacrta sumu i da se izgubi kao prosli put. Doktor
http://www.cdm.me/sport/fudbal/stadi...icke-fudbalere
sta reci, a ne zaplakati da nas ovaj moron i dalje vodi.
Evo kako ja gledam na ostatak kvalifikacionih mečeva u našoj grupi. Ovo će nam bit plafon ako ostane Brna.
http://www.dodaj.rs/f/2d/13C/3zjozBh/uefamp.png
http://ultra.zone/UEFA-EURO-2016-qualifying#group=g
Neka bude kako ti kazes, ali ja predlazem da dobijemo Moldovu na stranu i da uzmemo bod Rusiji na stranu i eto nas 3. :-)
I mene doda Mitrovic, da ga prihvatim? [emoji23]
Radio sam par godina po televizijama i upoznao dosta njih. Pa ne bi vjerovao kako to funkcioniše. Oni druže odu na press neki i onda se vrate,piju kafu, puše i čekaju kad će MINA ili neka druga agencija da izbači vijest i to prepišu. Očekivati od takvih osoba da smisle nešto samostalno ili da istražuju je suludno. Većina naših novinara nije sposobna samostalno rečenicu proširenu sastaviti.