Odlicna tema
Printable View
Odlicna tema
LOL. Evo ga novi skupljač i to serviser. :banghead:
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Fabia, idem sjutra za Mostar, dje da sipam gorivo? Republika srpska (Trebinje) ili nedje ka Mostaru u fedeeraciju?
Ja sam zadnji put sipao na Nestro u TR.
Taman cu i ja u Trebinje, sad čitam malo po netu da je jeftinije nego u Hercegovinu.
Neka prepuruka kad smo već tu još vezano za put? Idemo Pg-Nk-Tr-Stolac- Mostar a nazad na Metković i Dubrovnik.
Pazi h Nestro kako ti sipaju, vidio sam jednom da su krenuli od 5KM
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
A kako neću, duša me boli kad vidim da oćeš da puniš budžet republike Srpske pored živih DPS-ovaca i njihovih vazda gladnih pozadina.
Takodje ja sam sipao do skoro na luk i petrol isti djavo,ok je. Jugopetrol najgori benzin definitivno. Onda sam posao na cmc i usuo cuveni inin i osjetio sam da mi auto ljepse radi i vuce i da vise predjem. E sad to je bas na ovaj prelaz zima/toplo pa je i zato manja potrosnja.
Mada zadnje sipanje nesto mi ga je brzo pofukao kroz lokal a vise vozim ovim bulevarima nego po centru i uvjek posle 16h kad je manja guzva.
Ja sam ubjedjen da svaki pistolj krade + da vlasnici pumpi mjesaju ovo gorivo da bi dobili na kolicinu.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Meni se na 2 auta u zadnje vrijeme palio check engine na gorivo sa Petrola, sjutra cu bas da sipam na CMC da vidim oce li ugasit.
Pa gori li ti i dalje chek ili se ugasio ? Ne mora sa znaci da je to od goriva, obicno senzor neki crkne pa odma pali chech engine. Uradi dijagnostiku za svaki slucaj.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
gori i dalje ali se ponekad ugasi, a na dijagnostiku greska vezana za katalizator.
Nista sjutra 30e goriva na CMC pa vidi oce li bit bolje i malo ga 3-4 brzinom put cetinja drzi 4k obrtaja sto duze mozes da malo produva sto se kaze :)
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
CMC iza delte ? najgori dizel u SCG! mislim da sa "20l" nisam presao ni 150km.... i prelose mi je auto radilo.... nikad vise ! (i to je skoro nedje bilo)
Petrol.me
Zar nije prije Fabia (čini mi se) pisao kako je najbolji dizel na pumpu pored Delte?
Evo 10 god je kako ganjam, 3će auto kako rabim, i benz i plin i naftu sam vozio, meni je da prostite sve to isti kuras...ja te razlike o kojima vi pricate nikad nisam primjetio...
Sad je na Petrol najbolje gorivo.
Jeste potvrda. U cetvrtak krenem za nk. Ajde da uspem 10e na cmc. Imao sam oko 9-10lit u kola. Uvjek sa 10e benza odem do nk i nazad i ostane mi po gradu da se vozim 20tak km.
Krenem ja lagano do dg sve 70-80km po ogrwbicenju i kad prodjoh orju luku malo po gasu i vidim nesto mi cudno auto kao da ne vuce dobro... Dodjoh do bogetica pocinju tri trake idem 4 gas u patos auto ide do 120i ni makaccc raspada se... Kaf sam se vracao nazad vozio sam laganica nizbrdo u 5tu 80-90... Upali se crvena prije pg na 2km.. Znaci upuva mi je 8l benzina na 110km sto odkad imam auto evo 3 god nije mi se desilo da preko 6l potrosi na ti relaciju.
I tu sam pozdravio Cmc za sva vremena. Odem na petrol uspem 20e i jutros u Bilecu uspem 20e jos. Predjem 300km otvorenog puta sa 4 odrsle osobe i to bgm ostre voznje ( pg-vilusi-bileca-meka gruda) 140km za sat i 35min efektivne voznje ne racunam granicu i cuda..
Na kraju preracunam bord, gorivo u rezervaru sto je ostalo i prosjek je bio 19lit benzina na 300km.
Petrol u Pg, Nestro u Bilecu. Svaka preporuka.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Dje je ovaj petrol u pg?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ma kod autobuske stanice i kod mupa u zagoric
Ja sipam kod mupa u zagoric,novi tankovi
ja sipam na lukoil na stari,i auto mi odlicno ide i malo trosi...
Sipala sam na Nestro u Trebinje u cetvrtak dizel 2.15. Juce do cepa na Gazprom u Konjic, dizel 1.96. Vidjecemo kako ce se pokazati. Inace je u Federaciji jeftinije gorivo nego u Trebinje.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
U pg petrol u Zagoric95/8,a plin na eko,jeftiniji je i imam neki dodatni popust.Nije nista gori od petrolovog plina,na oba ide isto,isto trosi.
neki stari htc
57€ nafte do čepa = 48 litara i 997km
Prosječna 4,8l na 100km ja zadovoljan .
Koje auto?
Dje je najbolje sipat dizel?
Autobuska?
Gorivo u Srbiji opet pada
Na svetskom tržištu ostvarena je najveća proizvodnja "crnog zlata" u poslednjih 30 godina, a naftaši ne prestaju da vade energiju. Ako se ovaj trend nastavi, cena nafte, a samim tim i goriva na pumpama, opet bi mogla da padne u naredna dva-tri meseca.
Cene nafte su tokom trgovanja u Aziji pale, nakon što je proizvodnja tog energenta u SAD premašila maksimum koji nije zabeležen tri decenije. Isti scenario doveo je prošle godine do smanjenja cena "crnog zlata" za čak 50 odsto.
Iako je Srbija malo tržište, godišnje joj treba najmanje 2,2 miliona tona nafte, a iz našeg tla izvadi se oko 1,1 milion tona za godinu dana, ne računajući ono što NIS izvuče u Angoli. Kao i lane, promene cena odraziće se sigurno, mada sa zakašnjenjem i na brojke na našim rafovima.
"Ako se trend uvećava zaliha nastavi, nafta će opet pojeftiniti", kaže Boban Atanacković iz AD "Nafta".
"Ne verujem da će cena opet dostići minimum od ispod 50 dolara za barel, ali će smanjenja svakako biti. Na pumpama može za dva ili tri meseca opet da pojeftini gorivo".
Znaci kod nas ide gore.
Nesto razmisljam kad vlada nebi definisala ove cijene nafte no da to pumpadzije rade, imam osjecaj da bi se ovi "udruzili" i bili gori no vlada...
Da. Tada bismo sipali u Trebinje ili iza Bozaja - kako je kome blize
Primaju li Albanci Eure na pumpe?