Šteta, majku mu, sa 1-0 bi bila ludnica...
Mada, ne priznajemo realnost, gazimo ih ovđe ka' plitak potok sa 3-0, Đalo daje gol potiljkom sa 23 metra za prolaz :-)
Printable View
Šteta, majku mu, sa 1-0 bi bila ludnica...
Mada, ne priznajemo realnost, gazimo ih ovđe ka' plitak potok sa 3-0, Đalo daje gol potiljkom sa 23 metra za prolaz :-)
Barem se ne brukamo kao sutjeska i čelik
Idemo ka proti Deportiva sad odje :D
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Mogući prltivnici u sljedećem kolu, kad prođemo genk
Unseeded
7: Neftçi PFK (AZE) 9.725 or Shkëndija (MKD)
8: İstanbul Başakşehir (TUR) 7.920
9: Brřndby (DEN) 7.220 or Hibernian (SCO)
10: Heracles (NED) 7.112
11: Debrecen (HUN) 6.475 or Torpedo-Belaz Zhodino (BLR)
12: Häcken (SWE) 5.975 or Cork City (IRL)
Škendija će izbacit Nefčija, izvukla je neriješeno u gostima.
Dako za Genk odigra neki neprijavljeni igrač, da se dobije to službeno
Mladost zvezda :D
Ajmo Peco 3:0 u revans pa Czv da se odradi laganini, i onda na korak od LS :D
Genk (BEL)/Budućnost Podgorica (MNE) v Häcken (SWE)/ Cork City (IRL)
A nemojte ovi su se salili s njima.
Kad bi kojim slucajem prosli mogli bi i sa ovim sledecim da igraju komotno.
https://www.youtube.com/watch?v=d9F0hI7p23k
A Mladost kad bi malo preuredila tim, kad bi onaj strucnjak malo napao, mogla bi da se bori da prodje.
0-3 ce odje za Genk bit glat. Ja ne znam zasto nasi timovi me igraju napadacki fudbal gore ne bi prolazili sigurno.. Odbrana katastrofa blago receno i Mladosti i Buducnosti.. Podjes, izgubis a ne sutnes na gol jbm ti ja takav amaterski fudbal...
Gruna najveci trol foruma
Ne no je zivu istinu reka, lise ovoga rezultata.
Buducnost najbolju odbranu u ligu ima. A juce nije se lose odigralo sutiralo se i imali par dobrih sansi al jbg nije se dalo.
Nije jos sve izgubljeno, moze se ovo izgurat. Mada u kakbom je stanju klub ovo je odlicno.
Nisu prikazali sve one sanse Bud s portala Vijesti :D
Ali dva glupa gola kao sve nase ekipe sto primaju. Pa to ni amateri s Gilbratara ne rade.
Hoce li ispast jedne godine fa reces da su primali ljudske golove?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Stvarno ljudi, onaj drugi gool ni na fifu ne ulazi. Plus penal liku na drugu stativu. Ako ne sto drugo makar se nadam da cu prvi put gledat da Buducnost napada nekog ono malo jace jos od polufinala kupa sa Bokeljem kad izgubise u Kotor 3:0. Bice to fin fudbal ako napanu.
Stvarno ne znam sta ljudi imaju protiv Mikija, osim sto je kumara. Lik realno u nikad goroj situaciji vadi momcice da mu igraju, iz sezone i kupa je uzeo maksimum, prosao sa nikad grdjim timom prvo kolo, i eo se vele nisu obrukali u Belgiju.
Mikija niko ne voli,zna se zbog cega.Jos rijetko antipatican lik.Licno svjedok sam njegove barem jedne opklade kolko ce dati nikac golova a kolko mali burzanovic, dje je igrao na manje golova.
od momka koji je bio gore.
Mislim da je 2:0 mnogo. Po meni, poraz od 1:0 bi bio podnosljiv, ali ako su vec oni dali dva gola (a imali su i par sansi za jos neki gol) onda smo mogli i mi da ga uvalimo. Imali smo tu unutrasnju stativu, mogla se lopta odbit do Djalovica ali nije, a i mogao je da svira penal za nas (lopta udarila njihovog igraca u glavu, pa u ruku), jer je za najobicniji duel pred nasim golom svirao penal za njih. Posmatrac UEFA-e je poslije meca u pricu s nama potvrdio da penala za njih nije bilo. Imali smo jos par situacija, dodjemo do gola i prekombinujemo se ili lose sutnemo. Odigrali su hrabro, a bili su malo van ritma posle primljenog gola i pocetkom drugog poluvremena.
Nismo se obrukali, to je najbitnije. Budzet Genka je 20-25 miliona i vjerujte mi da mi bas odavno nismo igrali sa bolje organizovanim klubom, a nas budzet je oko 800.000.
https://www.youtube.com/watch?v=CPrklEiJPjo
Da al kad je svirao za njih nepostojeci penal, mogao je i to.
Kako ce ovu Zvezdu da razguzi Ludogorec a garant su opet odradili prelaz.
Nije mi jasno kako ovaj Milos Lakic i dalje uspijeva da bude trazen stoper. On u najboljim godinama je bio jedna rupetina.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Daj sviraj im penal, ili iskljuci im nekog da se prodje nekako ta valeta :)
Prolazi CZV sa 0:1... :D