Nije kriminal
Printable View
Nije kriminal
Gorane, ja nikad ne kacim na CDM ali vidim da svi zivi postavljaju fotke i one se pojavljuju u nekim smijesno malim dimenzijama a siguran sam u to da kao takve nisu upload-ovane.
I ne pricam samo o fotografijama fotografa vec i na milion drugih tema.. Eto je i 'ivke' postavio Desire pa se cudio zasto su fotke tako male kad ih je on normalne upload-vao (da sad ne trazim temu i reklamiram bez potrebe)
Ja ti samo kazem kako je setovan forum attachments manager i nedje mislim da je to sasvim dovoljno.
Hmmm... max height 280px....
A sta se desava ako je slika duza neka sira?
Znaci.. lupam... original je 200x560px i ona se kao takva upload-uje... znaci li to da ce 'sistem' da je skrati 2 puta (50% originala) zbog visine pa ce onda da bude 100x280px?
Ne nego ce da je pretvori u thumbnail ...ako moze ako ne nece dopustiti upload. E sad hoce li stvarno tako da radi...bi trebalo
Ce da probamo...
(pa ces ti da pocistis post-ove poslije, nije to tebi problem) :)
Attachment 88740
Attachment 88741
Attachment 88738
Attachment 88742
Attachment 88739
Ajde ovih 620px u sirinu i nekako da prihvatim (iako bi moglo komotno da se digne na 800px) ali ovo za duzinu ti nikako ne valja jer vidis i sam sto se radi sa slikama koje su uzduzno slikane/postavljene...
Ili makar postavi 620x620 tako da moze iste maksimalne dimenzije da ima, bilo da je slika uzduzna ili poprecna. A niko nece kocku stavljat od 620x620 nego ce u praksi to biti nekih 620x350 u horizontalnom smislu, odnosno 350x620 u vertikalnom ;)
Da li je moguće iko od Administratora ili Moderatora da mi pomogne ? Evo poslao sam par poruka ali niko za sada ne može da pomogne...
Da ponovim problem....
Ovako, Imam problem sa ovim profilom, izbrisan mi je moj mail (gmail) a password mi je automacki sačuvan na pretraživaču (tako da ga se ne sjećam).
Sada želim da promijenim mail da bih mogao da koristim ovaj profil i dalje i da bi se ulogovao, medjutim traži mi password.
Uskoro ću morati da mijenjam operativni sistem, pa ću samim tim izgubiti ovaj profil koji koristim već dugo.
Da li iko od admina može da mi promijeni mail ili password da bih sačuvao ovaj profil ?
Unaprijed zahvalan.
A zašto ti ne bi u opcijama svog pretraživača našao pasword... :)
Mole se admini i moderatori da otkljucaju teme Serie A, La lige i Premier League, jer sezone zvanicno nijesu jos zavrsene, i ima jos po koja utakmica da se odigra. Imaju se kad zakljucati.
Evo da pogadjam da ima Mozillu momak..
Znaci u opcijama ides na 'Security' pa na 'Saved Passwords...'. Kliknes na 'Show Passwords' i onda nadjes CDM forum stranicu i fino vidis koja ti je sifra.
Imam Google Chrome.
Nisam trazio u pretrazivaču.
Uspio sam :) Veliko Hvala za : Medo Je, Oliver Queina i Fidela !!!
Options (iliti taj ključ desno ispod x) > settings > personal stuff > manage saved passwords... Klikneš za koji sajt te zanima pass i imaš opciju show password... :)
Mogu li se kako mać istekli infractionsi?
Sad ću da se utripujem da sam Goran, pa da ti odg.:
Ne, ne mogu se maći...
Dobar trip :triumphant:
moze li se povecat broj karaktera za slanje p.m-a sa 5000 na malo vise.. :) par puta vidjeh da mi bijase malo 5000 .. :mrgreen:
The text that you have entered is too long (7293 characters). Please shorten it to 5000 characters long.
Ja opet nishta ne mogu evo 5,6 dana da upload-ujem. I nije do browser-a... Pi.
Ljudi ne mogu na nijednu temu da pisem. Zna li neko u cemu je problem?
Kakve su shanse da mi neko kazhe shto da chinim za upload?
upload radi odlicno, sto znaci da je do tebe. :)
Attachment 88994
kao sto se vidi radi bez greske, probaj da
- Izbrišeš istoriju pregledanja (cookies, cache...)
- Izbrišeš neke slike od ranije zbog limita
- Onemogućiš add blokere i pop up blokere (ako koristis)
Radi 'super'. Slika je manja od makovog zrna.
Nisam hejter al' je sramota da forum ovakvih razmjera ima toliko bijedni limit za attachment...