Miliš parama koje bi išle direktno u njegov džep...?
A šta je loše bilo za srpski narod konkretno da dobiju podršku Zapada?
Printable View
Ahahahha jes kako je on zabio nož u leđa Ante Markoviću tako je njemu njegova žena.
Malo se zajeba.Odlično se zna ko je Mira Marković i što je sve činjela za nju je Slobo mala maca.To što su nju iz Moskve izvukli je posebna priča dok je ovaj trulio u HAG a sin im je dileja teška.
Ne znam kako se pojavi lik u parlament Srbije no zemlja čudesa.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
HAG je hotel đe je Karadžić.
Mislim HAG je generalno ka hotel ali Britnaci sad za Karadžića nisu mijenjali uslove u zatvore od...Karadžića su prebacili u neki britiš tvorza.Iz HAG-a odakle je pisao za Večernje Novosti.Sad se da dušom u GB rastavlja.
Ah izvini ja mislim crni humor da se tamo (Milošević) naodmara od onakve žene. [emoji1787][emoji847]
Ovo su nebuloze,ovo nisu koliko se sjećam govorili ni njegovi politčki oponenti,a kamoli kolege koje su ga bezrezervno poštovali.
Za tako neku priču šuplju,ipak moraš ponudit neki konkretan dokaz,ne lupetat tako,
Ajmo sad ovako,da nije htio da pohapsi Zemunski klan,zar nije mogao od njih da dobije cifru koju poželi samo da ih ne dira...?Pff na šta izgubih noć,no dobro.
Dobar dobar. :)
A što kraljica piše za ne poverovat.
https://youtube.com/shorts/dhZ7kpDVf...O4B64NzVg6_1lB
Kad su ga isporucivali Hagu jedva je stajao na nogama. Svi su se sprdali njegovom psihickom stanju. No u samom Hagu se povratio, znaju takvi izazovi da izvuku iz depresije.
A na samom procesu nije se slomio, imao je neku svoju pricu u koju je ukljucivao sve vise i vise aktera. Dok ga jednog dana nisu nasli mrtvog. Koliko slucajno, koliko namjerno, pitanje je.
Kako da ponudim dokaz kad su pare za Peti oktobar nosili u jaknama. Odakle meni dokaz o tome kako je Zapad sklepao DOS. To je znao Djindjic i zbog tog znanja glava zacas ode.
Zemunski klan je bio dio sektora bezbjednosti (raznih legitimacija). A sektor bezbjednosti je i dozvolio Peti oktobar u dogovoru sa Zapadom.
Zemunski klan nije mogao nista na svoju ruku bez dozvole sluzbe odnosno stranog faktora. To ti je povezan sistem.
Sto mislis ko je 'nama' dozvolio 'cigare' i za koju namjenu su te pare trosene.
Jes tu nikako da shvatiš da je HAG bulvalno hotel sa pet zvjezdica a ne tvorza.
A ovaj je bio u brak sa Mirom.Njemu je HAG odlično lega.
Enivej.
https://youtu.be/StMn9X6iHbw?si=SgpmduGlbLBOop9u
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nisam muslimanka ali ovo što je Ante Marković rekao a desio se pokolj muslimana je za mene horor jer to su LJUDI kao za njega kao za svakog normalnog čovjeka a Slobodan Milošević je bio jedan sociopata ubio je toliko o Srba i ostalih zbog JEBENIH para.
I ti njega BRANIŠ?
Opet ćeš se upetljat pa te neće niko moć razvezat:)
Zar misliš da rahmetli Sloba nije imao procenat na svaki prodati takorći gram heroina u svoj vakat pod palicom Legije,Kuma i Šiptara?
I dodje doba kad se to moralo prekinut,ali sad ti tu ubacaš opet kao s početka priče,sad službe umjesto ambasade...ništa bez njih ne može :joy:
Ova tvoja naglabanja nocas me podsjecaju na Pipunove nebuloze,malo malo ambasade,a jedino on nema veze sa ambasadama,ni sa ruskom :thinking::joy:
Ispada da su Milosevica i Amerikanci poslusali. Pa su napravili sve kako je rekao.
Ante Markovic je izgubio na izborima. Izgubio je i u Bosni. Fora je bila da su svi u Bosni govorili da su za Antu Markovica, a na dan glasanja su glasali za svoje nacionalne odnosno vjerske stranke. Bosna je ucestvovala u svojoj propasti. Radi to i danas.
Te nezavisne post jugoslovenske drzave jesu sistem spojenih sudova u kojem svako svakoga mjerka. Kao sto je jedna ovdasnja politicarka skoro kazala da joj je Bosna maticna drzava.
Uzmite u obzir i da su jugoslovenske republike konacno slomile jugoslovensku federaciju. Borba za vlast koju Ante Markovic sa svojim polugama moci nije htio/smio da vodi. Titu je to polazilo za rukom da celicnom pesnicom drzi SFRJ jer mu je polozaj u podijeljenoj Evropi odgovarao/omogucivao.
Ah izvini znači muslimani u Bosni su krivi.
Može bit da su procijenili da će im vratove klati, žene silovat možda je voda došla do poda?Što se na kraju krajeva i desilo.
Kakvih sam se ja priča iz tog rata naslušala od ljudi koji su ga doživjeli.
Od najrođenijih.
O čemu pričaš ti znaš li?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne znaš jer si idolopoklonik Slobodana Miloševića a zna se ko je razbio Jugoslaviju zemlju u koju sam rođena a više jednostavno ne postoji.
https://youtu.be/Im1MKokGh6s?si=zNN1mYX0SLKaLmoB