Ovo je cisti pokusaj ubistva... Da se nesto popud ovoga desava u drzavi od 600k stanovnika mi ne ide u glavu, a toliko policije imamo po glavi stanovnika...
Printable View
Kako ce ovakvi mangupi da nalete nedje na kakvog obicnog smrtnika da ih sve u familiju izbusi kao kantu, a iskrenda budem, jedva cekam. A mislim d anece mnogo vremena proc. Doslo vrijeme da ne mozes bez levora u pjacu izac, da te neka bitanga ne otrese sipkom po glavi
Kakve su ovo psihopate. Kakva šteta što je policija izgubila ovlašćenja. Ovi zaslužuju dva dana gaženja po betonjerkama
Kako bi mu Titova milicija savila ovu sipku oko kicmice.
Zecani ... ne ne treba sa njima pricati lijepo , ovi nisu javno se tukli nego po noci kad niko ne vid...
sto vise price sa njima nista batine samo prica....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Suskavcevic i Lambulic
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-mostu-na-adi
Kao prvo, ne opravdavam neandertalce. Daleko bilo. Ali postoji jos jedna stvar. Covjek ima opciju da zivi zivot na nacin dje su sanse da ce mu se ovako nesto dogodit minimalne. ***** li ga....sanse da ce ti se ovako nesto dogoditi nedje po mrklom mraku u nekoj divljini, umjesto dje ima drugih ljudi, rastu sa svakim satom iza ponoci. U ovom slucaju u 2:45h. Treba biti pametan i oprezan. Kad nijesi pametan nit oprezan, bad shit happens i dobrim ljudima. A znamo da ima losih ljudi, od rodjena falicnih, svudje. Drzi ih daleko od sebe sto vise moguce.
Potpisujem. Ovi sto su popili batine, trazili su ih.
Opet, ove sto biju treba strpat u zatvor minimum dvije godine.
Puca na sve strane, zanimljivo.
Zamisljam neku post apokalipticnu situaciju kod nas, ove serije sto prave ameri bi bili mala maca naspram nama.
ko zna sto je bio razlog svadje...mozda se cak nisu ni poznavali mozda su se sudarili ... ko zna....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bivši fudbaler Luka Rotković i još trojica uhapšeni zbog sumnje da su pretukli dvojicu mladića
https://www.vijesti.me/v/654785?utm_..._share_counter
Poludio narod
Ko je pratio fudbal znao je odmah na psnovu inicijala ko je klasa od momka
Kultne su emisije dje on govori kako ga trazi werder:)
Dileja od momka
Strašno. Koje su ovo dijagnoze, majko mila...
Sreca u nesreci je da je suplja sipka...
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Najjače od svega je sto je prije par dana postavljen semafor koji bi trebao da služi baš za ovakve situacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerovatan povod za tuču ali jbg, ovoga ima svuda, ovakvih debila...
Da je bilo pesnucenje ono fino, prosto bilo, vazda, ali ovo su pizdurine, sipkama, moze ubit cojeka.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Uh kako se neke safre napunih posle ovog teksta, pi.
Nema leba ni nade ođe, džaba ne znam kakve smjene i reforme ako se ne krene od glave.
Mažete oči, bando.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Narednih nedjelja izgleda dobijamo banove trajekte...
Snaga drzave, isprazna losa gluma i baceno vrijeme.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Šta će Ban sad da radi od čega će da živi, potroše se pare sa gomile koliko ih je god.