Kakva tuga od utakmice, Ibrahimovic se sheta, daje golove i pita se shto ce mu sve ovo...Jovetic pojma nema o Zveroticu da i ne pricamo.
Printable View
Kakva tuga od utakmice, Ibrahimovic se sheta, daje golove i pita se shto ce mu sve ovo...Jovetic pojma nema o Zveroticu da i ne pricamo.
Svedska nista posebno, opasni samo kad je lopta kod Bosanca...
Jovetic mora bolje, mora da povuce.
Nema srece ovdje. Zlatan ce dati josh 2 do kraja i to je to.
Beciraj ulazi...
A jos veca ironija je sto se Simic mozda i nije povrijedio ne vlada ta netrepeljivost ka momku, pa ga "sklonise"...
Ne može Jovetić nikako sam povući kad ne postoji taktika... Da imamo trenera sa bar malo mozga koji umije postaviti tim tako da iskoristi Mirka i Jovetu na najbolji način, tada bi se igračima moglo prigovarati...
Ako cemo vec izgubit dako nas napune da neznalica ode konacno.
Vidim svi kudite Volkova a Jovetic igra kao najveca ***** kapitensku mu treba uzet pa neka ide da se tetovira.
volkov momak zaista je ocaj, ne znam sto da vi recem
Imamo i dalje sanse sa rusijom za trece mjesto by Brna
i idemo dalje dok ne dodjemo do poslednjeg sesira ahhahahah
Ako sad ovaj slijepac ne uvede Boljevića tacno bi trebao bojkotovati pozive debilnog selektora
Ako vec misli da ubaci Beciraja neka onda igra klasicnog spica umjesto Damjanovica...
Ajmo sto napadaca sad, mogu li ja kako upasti isti
Ja ne znam sto vi ocekujete od Jovetica? Da sam predribla 10 igraca i golmana posle i da ga da guzicom? Sa kim coek da igra? Da ga s loptom poveze Zverotic koji pojma s pojmom nema? Coek u nedostatku organizatora igre, taktike i cega sve ocete mora da se vrace i da organizuje napad, da asistira a pritom se ocekuje i da daje golove. Nemojte zajebavat ljudi...
Eee da je nama jedan Kim Kalstrom, mada potpisao bih i za Sebastiana Larssona..
Inace, ovo je najgora lijeva strana odkad je fudbala, a je li dosta bilo Bozovicu vise, eto, pomazio si Ibrahimovica, dosta ga je bilo, sto cini momak, a Volkov, on je tek prelud.
I naravno, ovi dugi auti, e kukuuuuuu, dodje mi da se ubijem kad vidim da ocemo dugi aut da izvedemo, neka no jos cisti loptu da mu ne klizi..
Kako je loše primi Joveta onamo..treba je iz prve da šutira
Još se palite na reprezentaciju?
Odavno kritikujem jovetu, al ako neko misli da je on nas glavni problem onda bolje da ostavi gledanje fudbala. Ova lijevo strana ne može da igra u prvoj crnogorskoj.
Pa upravo se to i očekuje kad ti je ekipa raspad i kad nemaš sa kim da igraš, jer si igrač top klase i od takvog igrača se očekuje da izmisli nešto.Ne vrijedi dzabe kao ostatak tima zajedno.Daj gol majstore kad si u šansi, odbrana neka primi 100 golova, nebitno..
Od ovih ostalih niko i ne očekuje ništa, svjesni smo da su prosjek i uz nikakvog trenera.
Koliko Volkov ide gore, toliko Savic na drugoj strani ne postoji kad napadamo...
Dobi covjek loprtu na 15, da je srece da pojede prostor, da je opauci, a on se prepao, saceka odbrambenog...
Kako on igra uopste te minute u Siti... Onaj Kun je zabio u zadnjih 30 meceva po gol po mecu, a Dzeko zabija kad god udje u sansu...
Polovina nasih igraca pojma nema a sad neki ocekuju od Zverotica d aigra ofanzivca, ..za sada Jovovic slab, Jovetic sem onog suta njegovo uobicajeno zongliranje lijepljenje lopte i ode sansa, onda umjesto da puca on opet nesto pokusaje da miluje loptu..uglavnom vecina nasih igraca je ispod prosjeka i previs eocekujemo..ali se nadam barem remiju jer se Svedska ni ne muci
Jovovic isti Beciraj, zabije glavu u zemlju ne vidi boga oca... Sut dimosevi. Ali se trudi jbt ga
Kuku Damjanovic, kakva nemoc od igraca.
Pa DOBRO, MATER MU *****. GDJE MOGU GLEDAT' UTAKMICU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!