skoro je bila akcija Ryanair-a 6 gradova u IT za 6e...polazak iz Venecije
Sto se tice Budimpeste to bi trebalo da bude isto sjajno s obzirom da imaju letove za udaljene destinacije po smijesnim cijenama
Printable View
skoro je bila akcija Ryanair-a 6 gradova u IT za 6e...polazak iz Venecije
Sto se tice Budimpeste to bi trebalo da bude isto sjajno s obzirom da imaju letove za udaljene destinacije po smijesnim cijenama
Mislis tipa za Aziju i ostrva?
upravo to. Pratim sve te cijene zadnje god dana i mogu ti reci da su fantasticne cijene ali opet Pg-Bg 120 plus Bg-Budimpesta jos min 50tak eura vozom...kad saberes ne isplati se plus se izlomis do tamo...ako ides npr za Tajland, putujes cijeli dan da stignes do Budimpeste plus onda 10tak sati do Tajlanda...pa ima da dodjes tamo slomljen sa druge strane ovo ako bude...pa to ce biti feenomenalno :)
tipa 300-400povratne do tajlanda :D
Sad je samo ostalo jos novac da se skuplja :D
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
A na isto ti se svodi. 40h po aerportima znaci da ces jesti 3-4 puta to ti je odmah 30-40-50eur. Uzece ti rajan 40eur za dodatni prtljag, smorices se kao pashche.
Nesto sto me uzasno nervira je da vecina aerodroma nema free wifi. Neki imaji onaj complementary tipa sat vremena dje nece FB da ucita. Uglavnom ili se placa ili dobijes sat vremena u restoranu na kod dje su voda i sendvich 15eur.
Jedini aerodrom dje sam imao full free wifi bio je u Welingtonu NZ... I nekih par sati cekanja ti prodje brzo..
I eh da uvijek sam se cudio kada ljudi na letovima kupuju hranu ili pice. Pogotovo kad se leti iz francuske kad se leti pa one gospodje sa hidzabom pocnu da narucuju kao da su u restoranu :)
Ili iz Dubaia kad se ide pa pocnu kupovati parfeme i zlatne lancice...
Kako ili dje kupiti najjeftinije povratne karte Tivat-Beograd? Ranije sam uzimao na ove android aplikacije, najjeftinija je bila 89e. Trenutno je oko 94e. Ima li nedje jeftinije ili je to to?
Toeto
Ryanair: Berlin-Pg od 4. septembra tek.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Cheapflights
Flights
Fly Fly App.
Znaci toeto?
Kad bi ovi iz Mne Airlines-a bili pametniji, da daju povratnu za nekih 50-60 €, svaki dan bi imali 2-3 puna aviona i vise zarade. A ovako nabiju cijene po 100 i kusur eura i trt. Koliko znam studenata i drugih ljudi koji se voze autobusima jer im je mnogo da daju 100+ € na kartu, ovako za 25-40€ ide vozom i busom i ustedio je 60€.
A izgleda da mi je najjeftinije preko Turkish-a, je li moguce da mogu biti neke akcije ? Izgleda da im je ovo standardna cijena, kad su im obicno promo cijene do Istanbula ?
Je li dovoljno 1.25hr za konekciju u IST ? Turkish dozvoljava tu konekciju pa vjerujem da je dovoljno, bio sam preko Turske 4-5 puta, i uglavnom se ne ceka puno koliko se sjecam.
I mene ovo zanima, nasao sam iz brusela za 430(evo sad nadjoh i za 380e)do IAH preko SAS-a, plus ryanair 23e, ispada me oko 450e, ali ne znam koliko prtljaga mogu sa ryanairom za 50e uzeti sa sobom.
Pa oce li biti do Brusela samo u Maj ili tokom citave godine ? I koliko puta nedeljno ce to biti ?
Edit: za septembar oko 60+e u jednom pravcu za brusels
Preko Turkish airline-a mi je karta oko 647, a preko sajtova tripsta.net i travelgenio.com karta je 610e(ne znam zasto ovi daju jeftinije, neki discount 23-25e). Ima li koje razlike sto nisam kupio preko turkish airlines ako se desi da propustim let ili nesto drugo se desi ?
Rajanom u Maju mogu do Belgije i nazad za 50e?
Dobro sam shvatio? Kojim danima su letovi..
Mogao bi nas makar udostojit pa uci na sajt ili makar sa telefona... I pogledat.
Kako ces sjutra putovat ili kartu kupit...
Sent from my iPad using Tapatalk
Uzasan mi je telefon. Kritika stoji.
Cetvrtak i nedelja. Maj zaboravi i cijelo ljeto cak i septembar. Sem neki snj datum
Sent from my iPad using Tapatalk
prosli put sam koristio momondo za pretrazivanje letova. Bio je mnogo bolji od skyscanner.
Ima li nesto bolje
Da znaju ovi idioti is Vlade i ministarstva turizma koliko znace ovi low cost letovi turizmu platili bi kompanijama samo da dolaze. Sinoc 6 gostiju razlicitih iz Manchestera, i 5 iz belgije...
Stvarno ne mogu da vjerujem kakvih likova sve ima...Ryanair leti vec trecu godinu za Brisel pa London i sad evo za Berlin i ljudi kad im kazes koliko kostaju karte zacudjeno te gledaju kao ne znam ni ja sta da si im rekao i u smislu 'odakle Ryanair u Cg, kad su poceli itd itd'
acs dobro si mu rekao...kako ces druze da kupis kartu kad ne mozes ni na sajt da udjes da vidis sta nude...
siraj, mislim da je oko 20tak eura 20kg prtljag...ja ga nijesam odavno uzimao pa se i ne sjecam ali cini mi se da je tada bio 15e (mozda je bilo za 15kg ne znam tacno) ali svakako planiraj 15-20e u jednom pravcu plus onih 10 sto unosis u avion plus torbicu manju...sasvim dovoljno i za mjesec dana putovanje
Gando, znaju oni nego imaju crnu rupu zvanu MNEAirlines...ne znam ni ovo kako su dozvolili majmuni jedni...
Ocajnicki se trude da drze mna na aparate. Blokada drugih plus subvencije drzave. Do kad planiraju ne znamo mada i ono vide da ne mogu dugo... Na kraju ce ih neko kupit i zavrsit se ta emsija. Mada je problem kako jedno etihadu da objasnis da mora da zadrzi 80 posto nesposobnog i nepotrebnog kadra