Odbrojavam do sniper elite resistance :)
Printable View
Odbrojavam do sniper elite resistance :)
50 evra košta igra koja se prelazi za ~ 5 sati.
10 eura po satu. Vala, ako osjecaj nije cisti orgazam dok se igra, ne vrijedi, brate. :)
Da ne igra neko Population: One na Meta Quest 3?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A piece of art.
https://shared.fastly.steamstatic.co...g?t=1737732986
Ja igram prvi dio (paralelno sa Witcherom 3), brutalna igra, underrated totalni. Iako je izašla 2018, nije se još pravila igra koja ima takvu grafiku, šume, nestvarno su odrađeni predijeli. Draw distance, LOD, fenomenalni mada je jasno da je igra tada bila rađena za future-proof hardware. Što se tiče mehanike dosta je teška, npr. gađanje lukom i strijelom je po osjećaju, nema nikakvog nišana :D Kad sam to vidio htio sam da batalim jer mi se činjelo nemogućim ali savlada se :D Onda mačevanje uh, nema tu lijevi klik/desni klik i mlati no isto mora da se savlada mehanika (dva udarca ako primiš gotov si, a ako zamašeš u prazno par puta ode stamina skroz i gotov si opet).
Onda hrana, spavanje, stalno mora o tome da se vodi računa, mislio sam da ću biti miran ako ulovim par zečeva i od njih uzmem meso, može ali dan/dva samo u inventory-u, odma se pokvari meso i možeš trovanje da dobiješ :D Mora i da se kupa redovno, utiče sve na reputaciju (čak i mač mora da se očisti ako je krvav, počnu da te opominju, ludilo :D
Drugi dio je bukvalno nastavak prvog, odigraće se sa merakom...
Sa jedne strane igra je brutalno urađena i grafika je bez greške, sa druge gameplay mi je dosadan, previše dijaloga i sami kombat mi se ne sviđa.
Odustao sam od igranja ali ko voli ovakve igre nema greške.
Jos bolja grafika u drugom dijelu a bas optimizovana, ja se na rx 5700xt ne mucim sa high podesavanjima. Combat je malo laksi nego u prvom dijelu al imerzija je jos bolja. Nisu tolko povezane price prvog i drugog dijela tako da i ko ne odigra prvo prvi dio nije izgubio puno.
Tako je.
Gazi drugi dio bas
Alan Wake 2.
Stravičan nastavak.
Igra li ko racing igre ali ono ozbiljno? Sa ozbiljnim racing setup-om?
Razmišljam da se igram malo. Za početak neki dobar volan i pedale prije svega. Pa onda da vidimo dalje.
Strani forumi su puni predloga ali kod nas slabo šta ima na stanju. Gledam Logitech G923 kao nešto najbolje što kod nas ima da se trguje ali opet nisam baš zadovoljan komentarima, prije svega na buku.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nevjerovatno koliko je sim racing napredovao. Ja se razmišljam o nekom baš ozbiljnom setupu ali se bojim da skrkam pare, a da posle nemam toliko vremena. A opet ni neki ozbiljan entery level (kao što je ovaj Logitech) nije toliko jeftin i razlika u cijeni između njega i nekih boljih nije prevelika. Istražiću još nego rekoh možda neko odavde ima info iz prve ruke.
Ja sam prije 15 minuta uzeo ovaj set Logitech g923 [emoji846]
Reci ženi da si kupio malom [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Hahaha, neka, nisam još prijavio [emoji846][emoji846]
Trebaće ti puno vremena.
Pa onda još vremena.
Pa onda i još vremena.
U svakom slučaju uživaj.
Srecan,moja preporuka https://rallysimfans.hu/rbr/index.php uloguj se, instaliraj nema bolje po mene sto se tice fizike i samo ponasanje auta ..
Hvala, hvala.
Kupio Assetto Corsa Ultimate. Ne bih odmah na stazu i trku sa vremenom. Nisam odavno ništa "vozio", a sa volanom nisam nikad, pa idemo lagano. Koliko Assetto i lagano mogu u istu rečenicu.