Oću oću :)
Printable View
Koliko se krece to poliranje?
i sa cim polira sofersajbnu
Cijena poliranja soferke se krece kvadratni korijen iz diskplocica puta precnik diska podijeljeno sa brojem cipela koji nosite.... :) :)
Bogami ako ranite dzaba sve pare sto ste donijeli ako nema krofni.
Nece ni da pogleda auto.
E šta rade majstori... :) Može li to za dvije krofne i prečnik diska, nosim 46 :)
Nista bez geometra [emoji16]
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Monci neka vi zebancija
Cijena zavisi od velicine stakla i ostecenja
Dosta toga ne moze da se ispolira jer je staklo mnogo zaebanie od laka :)
Takumi hvala za tehnicku podrsku
Kapetane krofne od dusana lijece dosta bolesti,ukljucujuci i secer
Ako dolazi takumi docu i ja (kao secer) ne na poliranje soferke nego da pricamo malo uzecu i malo sa rostilja.
#IspoliraoBiFarove
Da znaš bizbi da bi moga ispolirat one farove na kanta edišn, jer ti je lak otpao, prođoh prije par dana vidim raskuben bješe prednji dio, a farovi kao da ti je tićo zabranio dolazak na Konik u stilu "ko ti je reka da dođeš na Konik?"
@Tico Bilo bi korektno Takumiju da daš procenat, đe god ko pomene nove brisače Takumi kaže "e ali moraš prvo kod Tića da to ispoliraš". Ja neđe kad se pojavim reći ću Takumi mi preporučio :)
Veci je popust kad kazes posla me bizbi slatki
Prije neki dan me zaustavi policajac, nijesam imao pojas. Ja rekoh druže vruće je, sav sam u golu vodu, i akd ga stavim držim ga jednom rukom dalje od sebe da me ne stiska. Ali ovaj neće da čuje, ljut, vidim ne popušta. Ja rekoh, ali znam Bizbija, kad ovaj promijeni facu. Kojeg veli Bizbija, uz blagi osmjeh? Ja rekoh Bizbi sa m.k.3 blek edišn. Kad on tu meni, ajde neka bude opomena ovaj put, ali nemoj drugi put bez pojasa... Hvala ti Bizbi :)
Imali dje da se skine vcds sa interneta?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ukucaj na google
vcds download
https://www.ross-tech.com/vcds/download/current.php
Fala. Aj skinucu i ovaj. Dva sam skinuo nisu htjeli da rade. Mada moze da bude i do kabla. Sada mi pade to na pamet....
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Kineski kabal neide sa oficialnim urednim softom...
Orig ide bilo gdje u bilo kojoj zemlji...
Skines direkt sa rostecha i pici ga samo tako...
Kolko kosta kabal da valja,koji radi bez greske
Samo posalji link na pm.. valja vazda :)
Koji kabal ide?