"Probali smo da dovedemo Ronalda i Mesija, ali su nas odbili"
Još se sprda i na ovaj način, malo mu je ono što radi. I naravno, ovo će opet lagano da prođe, tiho. Ma je*i nas kad možeš, i treba.
Printable View
"Probali smo da dovedemo Ronalda i Mesija, ali su nas odbili"
Još se sprda i na ovaj način, malo mu je ono što radi. I naravno, ovo će opet lagano da prođe, tiho. Ma je*i nas kad možeš, i treba.
kako nemaju obraza ni trunke, pa nijesam ja dao intervju da su pricali sa 4 5 igraca iz Srbije nego njegov topli brad Dejan.
pa kad se digla bruka sa komentarima od jednom je postao saljivdzija.
nego neka ga, nicija nije do zore pa ni njihova, jebo ih....................
pun sam safre i racunajte da sam se dobro iz psovao
Na semafore je bio pored mene prije neki dan, tako sam ga pecatno gleda pun safre, doslo mi je da mu svasta recem no me kolega smiri. Taj coek grama, ali grama jednoga obraza nema.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Nema viće sprdnje sa reprezentacijom od te da je on selektor i ocekivati da on nesto pametno kaze je isto kao da se nadamo da cemo Svedjane isprasiti 7:1 Dzaba on poziva one koji bi igrali i bolje i srcanije kad su oni tu samo da popune broj. On zna tim koji će igrati i sljedece godine jer to njegov autorski patent koji savrseno funkcionise i zasto bi mijenjao
Pa kakva je ovo dvojka, treba je odma igrat, 2.20 je trenutno. Nisu Svedjani nista posebno ali nas ovakve ce da glatiraju. Znaci sastav nam je cak i neznatno gori od proslog puta. Kakav nam je vezni red smejem se a plakao bih.
Djidjo Vukcevic em ne igra, em se ne razvija kako treba. Probao je u Bragu nije mogao, ima je vise kartona no odigranih utakmica. Izgubio je jedno godinu ipo u Buducnost, bolje bi bilo da je ranije presao nedje. Onda je naprasno otisao u Bragu za koju nije bio spreman igracki i sad igra za Bragu II. Slabo je to a bio je potencijal za reprezentaciju.
Nemanja Nikolic osiromaseni Drincic, niti je koljac, nit umije loptu dat. Bakic isto nije igrac ni za uzet u obzir. Italijanska druga i tako to.
Boljevic opet nece ni zaigrat.
Ajde ovaj Kascelan ok on ce da trci.
Vlado Bozovic kolko god se mi njemu sprdali on je za pojedine iz veznog reda doktor. Kolko god tupavo igrao on je konstantan i na svoj neki smijesan i smotan nacin umije da napravi poneki dobar potez. A ne mogu ga smislit ali to je fakat.
Zverotic je odigrao od proslog puta 5 utakmica za Fulam sto je svakako bolje nego prosli put kad je dosao sa maltene godinu dana neigranja. Vidim da ga navijaci tamo odreda pljuju kako nema veze s vezom i da nije ni za englesku drugu. Ali eto on se nekako ustalio samo da ga ne ureknem. Poslednje 4 utakmice odigrao je na poziciji desnog beka a izmedju njih cak je jednom bio i stoper i tu su tekmu izgubili 2-5 :D Interesantno je da se od one situacije dje sjedi na tribine sad evo nametnuo kao prvi izbor trenutno, iako ima jos 3 igraca na njegovu poziciju. Bodurov je prvo bio desni bek pa su ga stavili na stopera, Vozer je bio Magatov igrac pa vise ne zaigrava od kad je ovaj otisao i Hugland koji je bio prvi izbor na beka kod novog trenera sve dok se nije povrijedio u jednu tekmu i usao Zverotic. Otada je Elsad desni bek iako je ovaj zdrav. Statistika mu je ocajna ali vjerovatno dosta trci cim ga trener drzi redovno u timu.
Bilo kako bilo kad pogledate nas vezni red vidite 5 zadnjih veznih, mahom trkaca, bez kreative, jedno lijevo krilo varijanta sacuvaj Boze, jednu umisljenu primadonu na poziciji prednjeg veznog i jednog jedinog krstenog igraca Vanju Jovovica. AJ sastavi ga majcin sine. Ne bi Murinjo a ne Brna.
Od 4 napadaca 3 nam igraju u Aziju a cetvrti se trazi u Sitiju.
Sto se tice igraca iz nase lige ako misli na Draska Bozovica nema ga sto zvat.
Ja bi ovako
---Savic------Basa------Tomaš------Balic---
---Jovovic---Kascelan---Zverotic---Bozovic---
--------------------Jovetic-----------------------
---------------------Mirko-------------------------
No svakako i dalje nemamo plejmejkera pa se vjerovatno nemamo cemu nadat. Posle Svedske bice: imamo jos teorijske sanse nije sve izgubljeno.
A kladio bi se da uzme npr Brano Milacic reprezenaciju i zadrzi odavde 6-7 igraca i stavi sve one mlade sto se ne pozivaju pod izgovorom da nemaju kvalitet a tu se necemo slozit jel, da bi sve kuci redom dobijali.
hahahahahhah evo ga vec
Sa Ibrahimovićem ili bez njega Švedska je opasna, ali uradićemo sve da dobijemo. Ukoliko izgubimo, nije sve izgubljeno - poručio je Branko Brnović
Pa ovo je pakao
Citali ko izjavu nas (Selektora)...?
Ja cu da pomahnitam od ovog coveka ili necoveka.
Brnovicu, molim te kao boga idi vise.
Ako ilijek ima ljuckosti u tebe idi da te vise ne gledam i ne citam... .... Molim te molim te i opet molim te.
Pa kakva je ovo neznalica ljudi moji. Dali ko ima ovakvog nesretnika kao trenera ili samo mi..?
Piši propalo... prskavamo protiv šveđana. Onda Dejo i Brna obrću priču da će iskoristit ciklus za podmlađivanje reprezentacije i da nema smisla mijenjat trenera i kumara ostaje a do sledećeg ciklusa smo u 5 šeširu.
Obično nisam defetista, i uprkos svemu navijam i nadam se dobrim rezultatima, ali sa ovakvim vođenjem to više zaista nije realno. Žali bože talenta i požrtvovanosti ovih momaka.
Ja da se pitam ovako bih postavijo...
Bozovic
Savic. Basa. Tomasevic
Zverotic
Vukcevic (olimpija). Kajevic Nikolic Boljevic
Vucinic. Jovetic. Znaci 3-5-2
A da mi polako...
http://i.imgur.com/PIZD2zg.jpg
Hahaahah kako vi stalno dzabe raspravljate o taktici.Kad to kod nas je tabu tema
Kad ga vidi covjek reka bi lisica neka, kad ono tiganj i to hendmejd.
Halilhodžić će da popije otkaz u Trabzon.
Nee znam ni što pišem to kad znam da nema naš savez sredstava kao moćni savezi afričkih plemena.
Ušao Vesović u 79 min protiv feyenoord
Ako nekim čudom izvučemo neriješeno odma će novinarski šurdulaši to da proglase istorijiskim uspjehom i eto Brne do kraja kvalifikacija.Inače neriješeno je jednako porazu tj mi smo gotovi što se tiče ovih kvalifikacija ako ne pobijedimo ali ne sumnjam da ni neuspjeh neće poremetiti vladavinu tandema kumara
SELEKTOR HOLANDIJE NAJAVIO
7.11.2014 20:24
Hidink: Odlazim ako ne dobijemo Letoniju
a tek je dosao, ali obraz je preci
Bakić upisao novih 90 minuta u novoj pobjedi Spezije. Nekako je uspon Spezije ka vrhu počeo onda kad je on počeo da igra.
Rudović 83 minuta za Jong PSV. Šteta što su primili gol 3 minuta ranije što ih je koštalo poraza od Volendama. Boljević ni na klupi, i vjerujem da će biti na klupi prvog tima PSV-a prekosjutra. Cmiljanića nema još od kvalifikacija omladinaca đe je imao nekih fizičkih / zdravstvenih problema. Pretpostavljam (gotovo sam siguran) da je to i dalje slučaj, jer dok je bio zdrav igrao je i za omladinski sastav PSV-a i za Jong PSV.
neka me neko ispravi ali koliko vidim Marko Smic je odigrao ove godine 2 utakmice za svoj klub u drugoj Turskoj ligi. pratio sam par puta na rezultate.com uvijek izbace postave njega nikad nije bilo cak ni u rezerve.
e ja sada ne mogu da vjerujem da je covjek njega zvao, sta je jos gore bice u prvoj postavi.
volio bi da novinare postave neko takvo pitanje, sto se forsiraju igraci koji ne igraju.
trebamo li mi da ih razigravamo??
ja ne znam preko cega Simic dolazi , on kao on nije problem. moguce da je momak korektan , dobar itd.
spasavamo mu karijeru ocigledno kao sto smo radili npr Drincicu, Simonu, i ne mogu se sjetit vise. evo spasismo Zverotica, sve na stetu reprezentacije i njenih bodova.
nije on sporan nego dokle vise tako.
P.S. evo se sjetih i Jovanovica kad je bio suspendovan iz Zvezde mi smo ga spasavali
haritativna institucija na celu kojej je neznalica
ne shvatate brnu, ti momci što manje igraju ili nemaju klub su manje istrošeni i samim ti korisniji.. :)
+ ako ne igraju niko ne može ni da ih skautira, jel te?!