Pratim ovu diskusiju i sve očekujem da ću pročitati da je to lik koji je onomad hipnotisao našu lady mariannu u klubu i srušio Tripleti sve šanse da bude primjećen [emoji38]
Sent from my Huawei P30
Printable View
Pratim ovu diskusiju i sve očekujem da ću pročitati da je to lik koji je onomad hipnotisao našu lady mariannu u klubu i srušio Tripleti sve šanse da bude primjećen [emoji38]
Sent from my Huawei P30
Evo potrazih i ja Isaka...slusala sam ga i prije, jeste potencijal nema priče i malo je uspio tu snagu da kontrolise ali to mu je najveci problem jer ima energiju i snagu ogromnu pa previše vrca iz njega....ali super je on..
Osjetih se kao vanzemaljac sa maskom u HN. Niko, ali NIKO je ne nosi.
Zdravo bio. Ne znam kako vi podnosite ovu vlagu ovoliku, ja ne bih mogla cijelu godinu ovđe živjeti.
Ne znam kako pjeva druge pjesme, meni se čini čak da jedino Bebeka i Tifu može pjevati na vrhunskom nivou sa ovim tipom glasa (griješim vjerovatno) ALI meni lično je "Stipu Gatibo" bolje otpjevao od Tife uz dužno poštovanje legendi. :D
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Mene on podsjeća na Marka Vlahovića, i stasom i glasom.
Zavisi...nije nužno :D
Pravimo reality i tu zatvorimo 10 forumaša, ko su najbolji kandidati koji garantuju ludu zabavu? [emoji6][emoji38][emoji38][emoji38]
Sent from my Huawei P30
Tako nekako ili tome slično.
A to je već horor. Pošteđela bi sebe toga, ako može, a može.
Ja bih Zvonce da bude Zorica Marković :)
Nešto ste grdno pogriješili.
Nemojte me mećat ni sa kim, kumim vE kapicom. Samo se vi zabavljajte.
Kako se čita nickname kolege jonija?
@alapy
Ali tebe niko ne pita.. dođe čovjek iz produkcije i samo te dislocira zajedno sa pićem ;)
Sent from my Huawei P30