Školjke si jeo u šumi?E svašta li ću od tebe dočekat. [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Printable View
Školjke si jeo u šumi?E svašta li ću od tebe dočekat. [emoji1787]
Izadje iz vlade jedan andjeo... izgleda kao modelsica... tu joj jedina pogibija moze biti od portira...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ahahahaha ne mogu te zamisliti kako bišteš školjke u šumi uz zidarsko jednostavno ne mogu.A sa prasetom te mogu zamisliti i na antarktik. [emoji1787] Ono kako je počelo globalno otopljavanje. [emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...362a1075d5.gif
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@joni, jeste li ih čistili? :joy:
Ja sam mislio da treba da se ošure prvo. Posle sam imao predlog da ih zatrpamo prvo u zemlju pa da se vratimo za 2-3 mjeseca da ih onda otrpamo i jedemo. Tako međed radi.[emoji6]
Pošto mi prijedlozi nisu usvojeni, ja sam se prvo prekrstio pa jeo, tačnije srkao. Bijaše mi to drugi put u životu. Reko, nema tice bez prasice
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nisu oni su iz Cuca ka i mi iz Golije divlja plemena.A voda je rijetkost tuširamo se samo na mjesečeve mene a ne da čistimo mušlje. 🤌
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fc57de0df3.gif
A jednom sam u Italiju,tačnije ja i kolege pozvani na večeru u neki riblji restoran i nismo naručivali što smo šćeli no pod must su bili plodovi mora. Ka' neko miješano meso samo iz mora. Uglavnom tu je bilo više krljušti, oklopa i onih antena no što ih zajedno imaju kornjača,slon i skakavac zajedno. Tačno sam znao o čemu je pisao Vladika kroz lik Vojbode Draška. No nas 6-ro je skromnim engleskim objasnilo da mi ovo prvi put gledamo i treba da jedemo i da ćemo oponašat domaćine. Mislim da su imali ogledalo feeling. Da su mangupi bili trebali su i tanjir krcnut zubima i založit. I nas šestoro bi za njima založili pjat.
Ovaj sedmi, e on je odavao utisak da on to jede svaki dan za doručak, a bogomi, znam da nije, no, nije dava' na sebe. Pogodite iz kojih je krajeva?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kojih?
Da nije sa Dragalja [emoji1787]
Zajebavam se sjetih se kako smo preko puta groblja na Dragalj prigali na roštilj lignje ali istina Novljanin je jedan to činio nisu Krivošijani. [emoji1787]
@joni ne drži plemensku zajednicu u neizvjesnosti da vidimo okle da šaljemo diplomate. [emoji1787]
Jes :)
Kakva avetinja onaj vojnik sto je pjeva cica Drazo... blavor izgubio posao dje je na bolovanje bio preko 7 mjeseci ... kreten sad nek pjeva uz diple
Ovu pjesmu sam bas voljela dok nedje nisam procitala da je lik gej. Totalno mi je promijenio point of view
https://youtu.be/9u7hGkL57N8?si=fr7fBi1shpcRR29M
@goozica još čuvam onaj luk što mi je kolega poklonio.U stvari ne čuvam ga namjenski nego zaboravljam da ga izbacim iz torbe ali se slatko nasmijem kad na niega naletim. [emoji1787]
Ti si nešto slabo oko jutarnjih đqkonija.Ne treba se navikavati. [emoji1787]
Hahahahahahahahaahah aooo
Ovome se vidi da je gej iz aviona. [emoji1787]
Ja sam fantazije jedino imala sa Sekačem od tih likova sa ekrana. [emoji1787]
Oće da ti kaže da ovaj tekst pjesme zvuči kao da se pjeva o ljubavi sa ženom, a vjerovatno se radi o muškarcu :D.
udjoh u mesaru i kad vidjeh cijelu familiju na okupu... jedva se suzdrzah
Koliko se energetski osjetim loše na trg vektre.Jedno mjesto nema sa elektromagnetnom zaštitom od toga.Presjede mi kafa.
Trg ka da je na groblje napravljen ista energija i oko stadiona a tamo je provjereno na groblje
Večeras Veljko u Propagandu a ja u PG.
Živote koro od banane.
@zubizaretta isprazni inbox..opet.
Опет. [emoji1787]
I opet. [emoji1787]
A tačno sam znala ti da ćeš da se javiš ka na avatar. [emoji1787] Dobri duh Kasper.
Zule ne stiže...da prazni :joy:
Dobro je da ti stižeš da provociraš.
Moze li da se poveca storage pm makar za 14kb , hvala? :))
Ne može kubure sa cistjernama.
Zule,ako te nafiluje,..shkoljkama...nayebo si :joy: