Ma to je duja na krov nije Ljekses...
Printable View
Ma to je duja na krov nije Ljekses...
I još pričaju da je Tojota leksus bolja od Mercedesa...
nije mi jasno kako leksus nije napravio salto, i docekao se na gume koje se u tom trenutku dodatno napumpaju da bi ublazile doskok. :D
Pa jeste lex pokusao svoj cuveni zahvat.Nego se baba ispreci iza,pa leksus izracunao da bolje da strada on sam nego nevini zivot.Cudo od auta.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Aaa jes, puštio ga leksus da ga izbije... Kako ne...
Žena bi tenk prevrnula a ne auto. Znači alergičan sam na žene za volanom.
Ahahahah aoo ovo je kriminal sto cinite :)
Jel' sto bilo volanu i onoj marsovskoj kozi i drvetu?
Pravili ga 52 dana žensko ga uništi za 5,2 sekunde
Znaci mora novi. :(
Greota onakvog volana.
Kliznula je namazana zenska ruka niz takumi spejs program drvo volana i trt. Eee lexusee
Sent from my iPad using Tapatalk
Prvo serete, a drugo ono je Auris, a trece seljacine novinarske ne znaju ni sto je Toyota ni sto je Ljekses.
Ma nije to Lexus sugurno. U njega kada se neko zakuca odbije se kao od trampoline...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ista ***** drugo pakovanje
Da nije Lada?
Ovo je krivina zvana smrt... koliko je ovdje izlijetanja, prevrtanja bilo majko mila, a medju njima i ja i to me je zanijelo na 40km/h, za razliku od ovog, ja sam preletio u drugu traku i to ko da sam vozio preko 100!!! I niko nista ne radi. Klizava, a na prvu kisu ko led!
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Ja sam ovdje klizao na 18km das malo gas ojde u brdo ^ ali gume su čudo naravno nove. :) pa te nece na 70 izbacit..Provjereno. :D
pa je baš bilo 18 :)
:lolblue:
Ako ne i manje. :D Ovo ljeto je ova dionica ka' najbolja. :D :D :D
E samo ne znam za to kocenje (na stani^pani) bojim se da bi se u tivat zaustavio. :D :D :D
pobro strašnu priču imaš za PG maloljetnice :)
Ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha Duše mi ubode ti iz prve. :D :D :D :D :D
Danas cu tuda da prodjem pa bi ga malo taknuo ovom dionicom nego da ne zavrsim u duklju. :D
Kasnite..
http://www.dodaj.rs/f/3I/hq/38oG9PF1/kako-ide-2.jpg
Ova slika specijalno za Dzona Senu.. :D
http://www.dodaj.rs/f/1G/9v/3HURyHjc/kako-ide.jpg
A vise ih bilo
Sve su ovo nase pare. Evo koliko im je stalo!
Dobro je, kasko su...
Mene samo zanima kako uspiju da slome auto?
Pa ne jure nikog često, a i kada pokupe odmah im se stane...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
kako ne jure,eno prije neki dan blizu mene lepotan u opela sjece kontra smjer i parkira da uleti u impek za burek
Jure i to su se bas pomamili svako malo nedje pod rotacijom prolaze,prije ona kola kad su imali rotaciju su jednom mjesecno palili.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Vala stvarno,za svaku glupost pale rotaciju
Haos kod Kerbera, pjesaka povede hitna , kese na sve strane
http://www.dodaj.rs/f/1y/4r/3etP8rVq/20151005214502.jpg
Pokupila (zena vozac) staru zenu na pjesacki tragova kocenja nema..
Zena ima teske djelesne povrede...A ova vozac se nije ni potresla policajci se smiju bacaju fore.
ja ne vidim pjesacki na slici.
Na pocetak slike dje su papiri / prije njih 10tak metara je zebra.
ovo je svetozara markovica ima pjesacki malo iza kola ovamo :)
inace asfalt onamo je katajebenastrofa los..ne mos zakocit
Pa da,to je bas za smijeh
Ima pjesacki i lezeci i ona je opet preljecela i produzila jedno 20metara lagano. San
Moj komentar sa portala / kakav crni asfalt? Klizav?
Na pjesacki je prelazila starija zena koja je u teskom stanju (kese iz kupovine rasute po ulici) zalosna i tuzna slika..Zena (vozac) je nije ni primijetila nego je ukocila posle 40/50m a suvo je bilo..Cak se nije ni potresla kao da je macku udarila.Sramota sto se radi..Nadam se da ce se ta zena (necija majka) oporaviti a pocinilac kazniti (slika od nocas) mi daje do znanje da ce sve zataskati.
Asfalt jeste preklizav, jos je ova kisa padala.... Al da je gledala dje vozi, lagano bi ukocila... Cudo sto cine zene, stariji ljudi i naravno taksisti!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk