niti ce ikad ukapirat...
Printable View
niti ce ikad ukapirat...
Dje je najbolje usut dizel i Pg?
Bih reko na pumpi pored Delte..
EUROPETROL VELIKA PREPORUKA
Testiram Europetrolov plin od 65 centi.
Sipao pun rezervoar 55l prešao 647km (1Jun - 10Jun) u Danilobgrad, prosječna potrošnja = 8,5l
Sipao pun rezervoar 55l prešao 652km (10Jun - 19 Jun) u Dalmatinsku, prosječna potrošnja = 8,5l
Sipao dio rezervoara (nije im radio POS terminal) 46l (19Jun - 28Jun) u Danilovgrad, prešao 580km, prosječna potrošnja = 8l
Znači plin je dobar, auto ide lijepo, ne troši puno i cijena mu je 65 centi.
Za 5€ 100km, je moglo samo u ona srećna vremena :)
Uvjek sipam gorivo na JPK pumpama, ali u zadnje vrijeme prelazim po 20-30 km vise sa istom kolicinom goriva i kod dizela i kod benzina. Ili su popravili nekako kvalitet goriva, ili nemam pojma sto je. :/
Ja se razmisljam da kupim jednu cistijernu goriva,drito iz Italije,i parkiram je u dvoriste.I kad nedje bude pri kraju uzmem jos jednu.Onda necu glavoboljat dje je dobro a dje nije.A mozda bih ono prodavao u kanistere,po 2e litar,msm da bi to islo kao larva
Diesel se meni najbolje pokazao na Eco pumpama tj aviodizel. Takođe rekoše mi za neku pumpu kod Tuza da idu tamo mnogi inostrani prevoznici sa kamionima da tankaju ali ne znam koja je to pumpa. Inače sam čuo od mnogo ljudi da je trenutno najbolji dizel na eco pumpama tj avio diesel. Ovaj na Petrol bonus mi je veoma brzo sagorijevao u odnsou i na luk oil i eco...
I uvijek ti je ista cijena :D
Ja juce krenuo na more i stajem na pumpu da naspem 20e goriva i dajem ovom 50e iz kola i kazem 20e sipaj. Sjedim ja u kola ne izlazim on sipa i ladno se covjek zaboravio kad ono skoro 25 eura nasuo (oko 20l goriva) kad vidje da je prekoracio uze pistolj (od goriva) i prekide ga zatvori rezervoar i ode. Al prije toga mi vratio 30e tako da sam za 20e dobio oko 20 litara goriva :)
Aviodizel je smece, pun sumpora.
Pa gdje da sipam a da predjem 200 km za 20 eura?????
Sent from my Bertone karivolica using Tapatalk
Mozda je i bilo ali da pitam, koliko kostati dizel od sjutra?
lolol