http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30
Printable View
Ja se u potpunosti slazem s tobom jer Ćoćo je poznat kao posten i otmen biznismen a nasa pakost nema granica. Samo zli jezici pricaju da je stari sistem kako se objekti dovodili do stecaja pa strateski partneri ulijetali i kupovali za tepsiju pite. Privatizacija onih novina i neisplaćene plate novinarima su dobro uradjene i sva sreća sto novinari nijesu morali jos plaćati Ćoću.
Ljetos sam predlagao nasim turistickim radnicima kako da poboljsaju prihod ali dzaba
Attachment 113539
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ah_pos_026.png
A jeste... Do rokade- dva koraka naprijed-jok...;)
Hvala Lepo
Nakon rušenja,arapi počinju da grade Plave horizonte,dokupili su zemlju od privatnika,promjenili projekat,i vrijeme je da se stavi kamen temeljac.
http://www.cdm.me/ekonomija/vlada-ce...u-qatari-diaru
Za predstojeće novogodišnje i božićne praznike Turistička organizacija Budve očekuje da će boraviti najmanje 100.000 gostiju na Budvanskoj rivijeri iz Srbije, BiH, Hrvatske, Albanije, Italije, Rusije… Očekivani turistički promet dostići će prošlogodišnjih dva miliona eura.
2.000.000 eura / 100.000 gostiju = 20 EURA PO GLAVI !
Bogami, kakvi bogatasi vam stizu :clap:
Bas sam ovih dana razgovarala sa nasima u dijaspori u vezi sa docekom nove godine.. Na pitanje zasto ne dodju u CG, uglavnom je problem nedostatak direktnih i jeftinijih avio linija.. Kratko vrijeme odmora nakon katolickog Bozica.. i vecina crnogoraca, srba, hrvata, slovenaca i bosanaca ici ce u BG ta tri dana u provod.. Nemaju more ali imaju lowcost avio kompanije, dobre konekcije, splavove, zivu muziku u velikom broju lokala i ne "reze" na goste.....
Hvala Lepo
Dje sad da pustimo te niskobudzetne kompanije kad nam je sposobna Daliborka zasjela u Montenegro airlines :D
''Elitni hoteli sa 4 i 5 zvezdica...''
Elitni veli hoteli... sto reci a da nije receno. Ko je iole bio u elitni hotel zna da nasi hoteli od 4* ne bi dobili preko 3 nedje drugo... a prije jedno po' godine, izvrsna direktorka hotela ''Podgorica'', koji je jedan od elitnih nasih hotela, veli mi ''da imamo bazen imali bi 5*''. Jasno je na kojoj grani je hotelijerstvo.
Policija Kambodze uhapsila je po potjernici Interpola Sergeja Polonskog nakon hakje u dzungli . A doslo je i do pucnjave svjedoce ocevidci.
Strateski partner Vlade Crne Gore, nema sta.
http://s2.uploads.ru/WPf8y.jpg
http://static.politika.co.rs/uploads...olonski180.jpg
Čuš pucnjava sa državom u tim zemljama?!?
Opučiće ga prvo od batina tamo (znam Cejlon i Indiju, a Kambodža je gora!), pa će onda u Rusiji dobit 10 godina nahmanje, da prvi društvo Hodorkovskom....
Što čini pohlepa..a bio je uradio dosta na Zavali, KOJA ĆE SE ZAVRŠITI BEZ NJEGA....a izgleda da su ruski tajkuni "prve generacije" zaista "od zla oca i još gore majke" :).
Pozdrav,
PS
A pravi RUs iz basne, bar kako ga ja zamišljam....ŽAO MI GA JE NEKAKO! Što da činim kad ih volim....:)
Zaista ne mogu da vjerujem kakav je putni pravac Berane-Rozaje... Rupa na rupu i to tako stoji ljeto, zima, ceka se led da popuni rupe i snijeg pa da narod i turisti "skijaju" voljno i nevoljno... Nevjerovatno...
Respect za skijanje...nasmija me, a to mi je priceless :).
Ja sam tražio vazda duplu tarifu kad me neko iz Plava ili Rožaja želi da angažuje, baš zbog puta, amortizacije vozila i "nevoljnog skijanja".
A i oni da ništa ne učine cijelo ljeto....SRAMOTA!!!
Pozdrav,
Ko su to "oni"?
Drzavna institucija? Ko je profesionalno odgovoran za to?
Hvala Lepo
Drzava CG je vlasnik puta, odnosno Direkcija za sobracaj kao njihova produzena ruka. Kakvi su to foliranti... Malverzanti, zajedno sa predsjednicima opstina, a uz "cutanje" prihvatanje ostalih na celu. Ma...
Ali primaju plate kao da su najbolji...
Galantno sa drzavnim budzetom - bas...
Stvarno nekad pomislim da u tim institucijama statiraju glumeci neke debelo placene pozicije a sve kao dekor...
Zato meni nije smijesno...
Hvala Lepo
Nije ni meni. A plate primaju, za to se mora imati, a bezbijednost gradjana, ko sisa.... Nek se tuze, a procesi po dvije god, dodju troskovi veci nego spor... Nemaju ni mehanizaciju, ni para da plate uslugu, pa se namjestaju/koriguju tenderi... Mastoviti iz uprave, iš...
P.s. da budem korektna prema minju i Bone-u, sve ovo pricam bez dokaza ali posmatram ;-)
Nema veze, njima je ionako i to u korist...;) Duplo naplate...;) Da nije tako, njima ne bi ni odgovaralo, a pLus se i nasmiju jer im je to "priceless" :D.. Interes je chudo.;)
Hvala Lepo
Završili su fasadu,ka' lutka je :)Quote:
Regent počinje sa regrutovanjem kadrova u novom hotelu
Menadžment hotelske grupe Regent Hotels & Resorts ovog novembra počeo je kampanju regrutovanja kadrova u Crnoj Gori, sa pozivom zainteresovanim kandidatima da se prijave za slobodna radna mjesta i postanu dio njihovog internacionalnog poslovnog tima u novom Regent Porto Montenegro Hotel & Residences. Otvaranje novog hotela ove prestižne azijske hotelijerske grupe, koja je sinonim za glamur, sofisticiranost i besprekornu uslugu, planirano je u ljeto 2014. godine u naselju Porto Montenegro u Tivtu. Menadžment hotela, u sljedećih nekoliko mjeseci, regrutovace kandidate za pozicije finansijskog kontrolora, direktora prodaje i marketinga, glavnog kuvara, menadžera ljudskih resursa, glavnog inženjera, menadžera restorana i IT menadžera. Već početkom 2014. godine bice oglašena slobodna radna mjesta na pozicijama menadžera recepcije, glavne domacice hotela, menadžera organizacije dogadjaja...Planirano je da hotel zaposli ukupno oko 150 radnika. Zainteresovani kandidati sa iskustvom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, po mogućnosti u medjunarodnim i elitnim objektima, svoju biografiju na engleskom jeziku sa fotografijom treba da proslijede na e-mail adresu: [email protected].Regent Hotels & Resorts imenovao je Michael-a Posch-a za generalnog direktora hotela Regent Porto Montenegro. Posch iza sebe ima više od dvadeset godina radnog iskustva u ugostiteljstvu. U oktobru se preselio u Tivat, nakon što je napustio istu poziciju u Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz u centru Berlina.“Uzbudeni smo zbog skorog otvaranja Regent Porto Montenegro, našeg drugog hotela u Evropi, nakon Regent hotela u Berlinu. Uvjeren sam da ce Michael-ova strucnost u luksuznim hotelskim objektima i iskustvo u sadašnjim rastucim tržištima biti korisno i za uspješno otvaranje luksuznog hotela na obali Jadrana”, rekao je predsjednik borda direktora Regent-a, Steven Pan. Ovaj spektakularni posjed na samoj obali, sadržace 34 hotelske sobe i 54 rezidencije, ukljucujuci apartmane, od jednosobnih do cetvorosobnih stanova i penthouse apartmana. Krov boje terakote, estetika inspirisana italijanskim palacima u zalivu, svjedoce o viševjekovnom uticaju Venecije.
http://portalanalitika.me/ekonomija/...0-miliona-eura
Za nešto više od 8 mjeseci u Kotor su uplovila 384 broda, 14 odsto više no lani, a sa njima je stiglo 316 hiljada putnika, skoro 30 odsto više. Uplovilo je i 1446 jahti, 3 odsto više.