:D
I ujak mi se sinoc zalio... Veli primijetio je zadnjih dana... Ma sitnica je neka sigurno u pitanju. Rijesice to nama Sale brzo :)
Printable View
IstA stvar.Takodje pokrenem nesto drugo,pa se vratim na prvo...onda moze..
Jeste off,ali sto neko spomenu struju i poštare...samo nek su zdravo...Čim prsne malo kiše,trče ljudi po šterike...
A jedno pismo sam nasla na trotoaru ispred susjedne kuće...(ispalo čika poštaru:rolleyes:) Idem ja,vidim nesto se crveni,kad ono na mene adresirano...
Naravno nije razlog da i T-com ide istim putem...:) Najgori nisu svakako,ali uvijek moze bolje...
Jos par filmskih kanala,koje vec dosta ljudi pomenu,i paket viasat.
Vrh.
Ima li ko problem da zakaze snimanje neke serije,a kasnije kada zeli da pogleda tu epizodu, prikazuje mu program od potpuno drugog kanala. Snimam seriju X-file koji je na HRT1, a kada je pustim daje mi program od Avale. Ista situacija i sa Rejmondom koji se daje na Avali, a pusta mi program od kosave.
Probaj ovako, kad oces nesto da snimis sa HRT-a, stavi da snima Avalu, i problem rijesen :).
Mozemo li ocekivat do nove jos koji kanal da dobijemo :confused:
citostatik, kako si zakazao snimanje? Sta ti pise u MENU > Snimljene emisije > Zakazana snimanja?
@montenegrina
Pozicije u listi kanala nemaju velike veze sa zakazivanjem snimanja, jer se ono veze za emisiju/kanal, ma gdje se on nalazio u listi.
Javicu vam u ponedjeljak ovo sto sam rekao da prijavite. Monitoring live servisa se radi 00-24 i kada je moguce djelujemo proaktivno na stvari koje mogu da se vide "sa ove strane zice", ali problem koji vi primijetite morate da prijavite preko tehnicke podrske, jer je to jedini zvanicni kanal komunikacije.
Ovo ovdje je moja dobra volja da pomognem, a i vi meni, sve u cilju da servis koji vi placate sto bolje funkcionise, samim tim da ja dobijem platu i tako vice versa :)
@Scepan
Daj nekom ruku, on ce trazit' jos kanala? :D
Ne !!! :p :p :p
sale jedino scepanu ne odgovori :D
Skoro, pa sve znas ;)
Rekoh ja da je dezinformacija da se oni otvore za 5 kanala , oni se jedva napnu i za jedan kanal .
Vidji Sale, na meni-snimljene emisije pise X-files a ispod toga pise da je kanal avala. na svi vole rejmonda koji se daje na avali ispod pise happy tv. na podesavanja serije mi takodje stoje da zapisuje sa pogresnih kanala, tj avale i happy tv. mislim da cu ujutro da odradim reset na fabricko podesavanje,zajedno sa brisanjem svih emisija , pa sto mi bog da.
Mislim da je vrijeme da krene DiscoveryHD!!!
Davno je on krenuo i ja ga svaki dan gledam i Nat Geo HD i History Channel HD i EuroSport HD ali ne na EXTRA TV.:D
Vlado jesi li to odlucio da testiras svoju vidovitost:D
@citostatik
Probaj sa factory reset, pa zakazi neko snimanje. Ako i dalje bude problema, javi se na pm.
jel to neki novi kanal dosao, koji je to?
Oce li dolaziti ovaj neki PRO ili tako nesto hvatam ga na obicnu antenu
A da pogledas prethodne strane ovog topica?
Novi kanal je FOX.
Poseydone, ne muči nas. Reci!
Evo da se požalim:
Bio majstor iz T-Com-a da zamijeni STB (jedva smo ih umolili da to učine prije praznika jer se nije moglo gotovo ništa, premotati, zaustaviti, snimiti itd...). Stavio on drugi uređaj (ponovo bijela kutija bez ikakvih uputstava), korektno se ponio i ljubazno objasnio da se to događa, izvinuo se i otišao. Nema zamjerki na majstore!
Sjutradan (nije prošao ni cio dan) - isti problem! Ponovo zvali T-Centar, oni ponovo slali majstora, on ponovo došao i zamijenio uređaj jednim jedinim preostalim "ispravnim" u HN T-Centru, i ovaj "novi" nije radio ni par minuta - crkao uz istu poruku o grešci ...
Tako da - tek tamo iza svih praznika, ako ih umolimo da pošalju majstora i novi uređaj... :?
Sad bih mogao kao đede Miladin: "otkad sam postao njihov korisnik - ništa me gospodsko zapanulo nije nako da isprobavam sumljive STB-ove." Da ako i mene sunce ogrije s' nove godine (neke buduće) :)