Postavio je vec Montenegrino-CT
Printable View
Ne viđeh ranije. Zahvaljujem.
ja nemam nista protiv djokovica, jos kaze djed mu je bio crnogorac, svaka cast i treba da ga zove. trebao je i prije. treba svakog probati, ko god ima veze sa Crnom Gorom. ali ima tu dosta igraca koji su rodjeni u CG. koi nijesu kvalitetom ispod tih igraca i koji ne dobijaju sansu.
forsiraju se igraci koji jedva da i klub imaju ili nisu ni na klupi po dvije godine, a nece da se probaju neki koji su standardni.
e od jednom ispada da nema ko da igra sredinu pa mora Zverotic.
meni je totalno nejasno ali da u dvije utakmice ne probai Boljevica, Vesovia, Grbica sto da ne i Bakica. nego forsirati igrace za koje se iz avina vidi da nemaju vise ni snage ni loptu u nagama.
da je probao protiv lihestajna ove pa da covjek kaze eto nemamo kvalitet po sredini pa moram forsirati ove.
nemam snage vise ista pisati, najradje bi ih sve nafukao noga.
i juce sam krenuo pa nisam mogao na mail da se konektujem ali sad hocu, da im napisem jedno pismo ka fscg
Koji ***** oce ova kretencina da zove Djokovica kad ima Boljevica slicnih karakteristika,mnooogo poznatijeg imena, koji mu ga nije minuta zaigrava. Ustvari znam zasto. Da ubije dvije muve jednim udarcem, da skrene paznju sa sebe i da pokusa da uvali posle nedje nekom ovog anonimusa preko nam reprezentacije. Sto cine ovi ljudi, ovo je kriminal postao. Ali nicija do zore nije gorela pa nece ni vasa!!!
Sent from my HTC M8
Aoooo, šta uradi Damjan, kako mu pade ovo. Pokupi par nastupa, proda se i onda opušteno igra kao Bekesaj i Kesalica.
Još kaže bila bi mi čast :lolblue: A ne laži, smradu zadnji. Da mu daš mapu Crne Gore, ne bi je našao.
odgledah intervju i nekako mi je Lakse pao nego onaj od Pavicevica. valjda sam ovih mjeseci oguglao vise od svega sto se sporta tice, skroz su me unistili po tom pitanju.
upale mi par stvari u uvo sto je biser rekao.
kaze razmisljao sam umjesto Beciraja Grbica i umesto Vukcevica Bakica pa sto ih nE uvede oganj tE izgorio. o Boljevicu ni rijeci. Grgur u jednom momentu kaze imamo igrace koji igraju u nekim ligama nekvalitetnim kao sto je nasa i nesto poce da muca. ovaj ga stidljivo pita na koga mislite ovaj se ucuta.
i jos kaze da Zverotic nema minute i to je problem , kako su se 10tak lopti odbili od njega ali mu nije palo na pamet da ga promjeni.
ima tu jos bisera
http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero...36797394.shtml
U Rusiji nezadovoljni Capellom, logično. Bio je na sastanku sa ministrom sporta. Još ne prima platu 4 mjeseca. Nego, džaba nama sve.
Vala bi mu mi davali pa makar te 20k mjesecno. Jos Dejo kad bi iskoristio svoje prijateljstvo sa njim... Dobro bi nam Kapelo lega za dvomec s Rusijom.
Pričaš o istom Ćiru koji je Udruženju hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91 zbog njihove reakcije na Ćirovu moguću saradnju sa reprezentacijom Republike Srpske poručio citiram - "nabijem vas na *****" ?
Prema tome možeš li da nađeš gdje je on rekao da su Srbi u Hrvatskoj "maloumnici" ?
Osim toga sve i da je to tačno(kao što nije) kakve veze ima njegovo mišljenje sa fudbalom ?
To je kao ona priča "Cico Kranjčar je bio loš zato što je mnogo pio", živo mi se jebe i da je alkoholičar-zavisnik od heroina koji povraće i sere na svakom ćošku Podgorice dok god nam vodi reprezentaciju kako ju je vodio
Ma Ciro ce saradjivat sa svim i svakim...
Ovo nije neki izvor, ali me mrzi da tragam
http://www.telegraf.rs/vesti/902308-...-vukovar-video
Ali znam da sam kad je bila frka, prije pola godine, kad je ona omladina protestovala, u nekom solidnom izvoru procitao da su to balava djecina koja nista ne znaju do da probusi nos...
Evo jedan ostriji i dobar tekst.
http://www.vijesti.me/sport/fudbalsko-spinovanje-800250
Konacno.
Ono sto i mi odje i uopste svi kojima ova reprezentacija znaci misle i pricaju ovih zadnjih nekoliko dana!
Moglo je i bolje ali dobro je barem prvi tekst
Ne vidim da treba ista dodat barem ja.Koliko god ih pljuvali i oni bili ovakvi ili onakvi to je jedina novina koja se libi da s vremena na vrijeme kritikuje nesto sto ne valja.
Dobar tekst, konacno neko konkretno da kaze da Branko Brnovic treba da ide! I ovo sto pomenu za Stimca,Susica & co, e kako su njih mediji resetali $ecam se to je bio show. Odje ka da je FSCG kartel jbt pa da ce da lete glave posle. Mislim nije da i oni nemaju koke isto ali su ih mediji izgleda preozbiljno shvatili :D
U RTCG žive majstori spinovanja.Grgur gadni, doktor spina:mrgreen:
Vijesti isto rade da se ne lažemo ali ipak za mene ovaj članak je OK.
Ljudi, problem nije Brnovic, nego Savicevic. Dok on koristi reprezentacije (seniorsku i mlade) kao sredstva za namjeshtanja utakmica i promociju igraca koje gura mafija, nishta se nece promijeniti. Svaki selektor ce imati rezultate kao Brnovic a ako dodje neki novi pa se tome usprotivi odma ce biti isceran. Ako mislite da je Kranjchar odletio sa klupe zbog toga shto pije, varate se grdno-odletio je shto nije htio da namjeshta i shto tipovi kao Kasalica, chitaj mafijashki favoriti, nisu mogli primirisati reprezentaciji dok je on bio tu.
Fudbalski savez i reprezentacija su unosna djelatnost za mafiju i zato promjenu Savicevica ne treba ochekivati osim u sluchaju eventualnog pritiska sa vrha drzhave da se to odradi. Poshto takav scenario nije realan ni u najavi chisto sumnjam da cemo u narednih 5-6 godina dochekati bolje rezultate i odlazak na neko prvenstvo. Svako ko zhivi/zhivio je u Podgorici zna ko je Dejovo drushtvo sa kojim se sjedi u kafani, pije, koksira i igraju karte u velike pare, a on se toga drushtva trsit nece dok je zhiv ili dok ne bankrotira pa se likovima oko njega vishe ne bude isplatilo da ga muzu.
Sve ovo ne znachi da Brnovic nije avetinja-jes i to povelika. Samo kazhem da ce srece tu biti jedino ako sa Brnovicem ode i Dejo u paketu. Inache cemo gledat drugog Brnovica narednih 5 godina.
Odličan je tekst u Vijestima. Realan. A s obzirom koliko su oni tanki sa nervima kad su mediji u pitanju možda nešto ovo i isprovocira. Najvjerovatnije inat sa njihove strane.
Vidim ove licitacije sa imenima selektora, bojim se da je Đukić van našeg finansijskog domašaja. Ipak je čovjek bio trener Valensije.
Ćiro je sa te strane realniji, a vjerovatno bi mu bio gušt da nas vodi. Međutim isto bi bacio gospodara Deja u sjenku, s obzirom koliko je harizmatičan čovjek, i zbog toga bi ga brzo otjerali.
Mrka kapa dok se Dejo pita. Da mu je stalo do plasmana odavno bi nešto učinio. Vlaisavljević je primjer koji pokazuje najbolje njegov princip rada. Jednom mu se omaklo da dovede Kranjčara, drugi put su jako male šanse da se takva srećna okolnost dogodi. Cico nam je pokazao koliko se može (i to bez Jovete, a često i bez Mirka) kad se ima sistem.
Dejo je paradigma svega u našoj državi. Korupcija, bahatost i diletantizam preovladava.
ma kakva licitacija trenerima kad ovaj nece ici i to je sam rekao. cemu onda licitiranje kad je ovaj dje je.
tek treci dan meca pojavio se jedan stidljivi tekst a ne daj boze da ga ko zovne na gostovanje i postavi par pitanja da se direktno odgovori.
to bi bilo zanimljivo vidjeti.
Iako mi je drago da je jedan ovakav tekst izašao mislim da će ovo samo pojačati sujetu i tvrdoglavost "genija" tek sada neće dati ostavku a da Brnu smijeni čini mi se ni to neće uraditi pa da sad sve poraze nanižemo do kraja kvalifikacija samo da bi svima koji se ne slažu sa njim udarao inat
Trazi se novi igrac sa strane jer nam je suplje na sredini terena otkako su posli Pirlo i Zidane, tj Drincic i Pekovic....jer nam je vezni red bio all-star s njima....i zato smo godinama redjali sjajne rezultate. Sad bez njih nemamo sto trazit...pa ni sa Lihenstajnom....a kamoli Austrijom. Dokle godj ne izdamo jos jedan pasos strancu (ok ok po cukundjedu Nisicanin) nema ljeba.
Evo, ja koristim priliku da se putem foruma izvinim Danilu Mitroviću (novinaru) ako sam ga nekad kritikovao. Bez obzira na to što se iza brda valja, ovaj tekst je ODLIČAN! Bravo, Mitroviću! U centar.
Valjalo bi da Vijesti istraju na ovoj priči i da pokušaju pronaći fudbalskog stručnjaka u Crnoj Gori koji nije povezan ni sa jednim klubom (jer u protivnom znamo što će biti sa tim klubom). Pa da taj stručnjak do tančina objasni "taktičke" "zamisli" selektora koga neću po imenu pominjat da ne zagađujem forum.
Pominjanje Kapela i ko zna kakvih selektora iz bijeloga svijeta nema smisla jer kako nasi kazu tudja ruka svrab ne cese, a nas mentalitet najbolje zna neko ko je tu odrasta i zna sve nase prokletinje. Ja bi na primjer volio da selektor bude Caco Ljumović, Mojas Radonjić ili Guzo Vujović jer oni znaju sa mladima i ne bi trcali ka muve bez glave po svijetu da traze ono sto imamo kod kuće i sto ćoravi ne vidi. Da im je struka ka PR dje bi im bio kraj sad su bacili pricu o dovodjenju nekog da bi narod zaboravio kakve nam avetinje unistavaju reprezentaciju.
Caco ljumovic? Otislo je ovo predaleko treba brna da ostane. Ljudi berti fogst, neki tako trener razmisljanja kao katanec. Ciro Blazevic je pred smrt i ne pita se sa sobom vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk