Komentatori su operisani od ove igre
Printable View
Komentatori su operisani od ove igre
dobro su pogodili da spanci ne mogu da se vrate sa +5 ;))))
sasvim zasluzena pobjeda nase repke, razbili smo ih bukvalno. sjajan gol janovica, sraubom, a taman kad sam pohvalio JJ-a, on napravi klasicnu svoju glupost, 1 na 1 s golmanom, i on gadja direkt u njega.
antonije tonci petrovic, hahahahaahah, kakav retard.
opet je maloprije rekao madaras, citiram: "i opet gol madarasa, tog madjara, za koga sam na pocetku prenosa rekao da je na tribinama, ali on je ipak u sastavu i postigao je 2 gola."
dobra igra danas... lagana pobjeda... sjutra protiv amerikanaca, sa njima smo radili pripreme i ocekuje se dosta tezak mec
Nije mislio na Norberta Madarasa, reko je da imaju nekog naturalizovanog Madjara, izgleda da je mislio na Malara. Pa ti se ucinilo Madaras.
http://www.waterpoloserbia.org/
Gazi bre !
sto rade hrvati ovo
a ne nego mereljes, ka sto je vikao vujisic :)
Može li mi netko dat odgovore na sljedeća pitanja?
* Kojim je ishodom završila utakmica Crne Gore i Španjolske?
* Koji je trenutno ishod utakmice Srbije i Hrvatske?
Crna Gora – Španija 11:7 (4:2, 4:3, 1:1, 2:1)
hrvatska trenutno vodi 4:2
Kako seru ovi komentatori na Arenu o favorizovanju Hrvata od strane sudija. Pijetlovicu stalno sude kontra-faul s pravom, jer mu je ruka stalno iznad vode ispod vrata hrvatskoga beka, a inace je za 3/4 odnos u kontrafaulovima bio 10:10...Ili su bezobrazni ili ne znaju pravila....
Nasi solidni, ali dobro, prva ozbiljna utakmica bicemo masinerija za koji dan :D
pored katastrofalnog sudjenja srbija i pored toga vodi protiv hrvatske 8:6
kao da je domacin hrvatska,a ne srbija....:trashcom:
ali brate seru i sudije sa ovolikim brojem kontrafaulova... ne igraju balet... ne kazhem ja , treba da se svira, ali ubishe mech ozbiljno...
Sudije nagrdise mech a ne Srbiju
wizzard ne seri, hrvatska nije niposto favorizovana. sudije ubise mech kao sto smo i ranije rekli, ali imaju apsolutno isti kriterijum...
Prekidi_stvarnosti pazi kako pricas !!!
x12 je srbija do sad imala igraca vise,a hrvati 16 !!!!
i pored toga ne mogu nam nista vodimo 9:7...ipak smo mi SVETSKI PRVACI !!!
pricam realno... da su sudije stvarno favorizovale hrvate ne bi dali srbiji dwa igraca vise u odlucujucim momentima... razumijem ja da navijash ali malo objektivnosti ne bi skodilo...
Je li gotovo više?
dobila srbija jedan razlike ;)
Prekidi_stvarnosti
aham...da...a hrvatima su dali 2 igraca vise u jednom napadu i pored toga nisu uspjeli da daju gol ;)
nego...SERBIA-CROATIA 9:8 :)
idemo dalje....
srbija je kao primorac, uvijek ih kradu :p
nevjerovatno je koliko uvijek seru srpski komentatori, uvijek li su pokradeni. dosadno. ovi sa arene plus nemaju pojma ni o chemu.
sudije u najboljoj tradiciji na koju smo navikli na F4 eurolige. milion prekida. jebes takav vaterpolo
Evo ovaj komentator Ica :p veli VATREPOLO
Ica ubica...hahahahha, ali to je kriminal kako pojma nemaju. Najjace mi je bilo kad je u jednom momentu onaj komentator viknuo PA ZASTO, ZASTOOOOOO SAD ISKLJUCENJE? hahaahah, mislio sam da cu krepat od smijeha.
a sudjenje je bilo uzas, smucila mi se utakmica, na kraju 30 iskljucenja ukupno, a nijednog peterca, pi.
Znate sta mene nervira u svoj ovoj prici? da su vuvuzele stigle i na bazen u nisu... zamislite shta ce tek da bude ove godine na evropskim stadionima...
a sto se cini od teorije zavjere, mozete li na miru da gledate utakmice da ne budalite kako vas vjecito kradu, ne znaju ni dje ste a svi nesto imaju protiv vas...
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=445715
jel to znaci da su se dogovorili sa primorcem?
nocas u 18:30 sa amerikancima, da i njih potopimo i onda u polufinale sa gorim iz meca srbija/australija....
Prvo četvtfinale (ako dobijemo - onda sa JAR, a ako ne - onda sa Hrvatskom ) pa onda polufinale