Stani.
Federer igra 4-5 setova, dobije i on je PACERCINA?
Nadal igra 4-5 setova i izgubi - sto je onda on? *****CINA?
Printable View
Informacije o tome koliko daju naravno da neces moci da nadjes, jer se to ne objavljuje u javnosti... jedino na osnovu cega mozemo da sudimo (a imamo valjda pravo da sudimo, i citava prica na forumu je u stvari da mi sudimo o necemu o cemu nemamo direktne i prave informacije but that's life) su izjave u proteklih pet godina i blogovi oba tenisera na njihovim vebsajtima...
da dodam i jednu izjavu nadala u kojoj je pozelio federeru da osvoji turnir:
"Federer is the favourite, in my opinion," said the Mallorcan, who was bidding to win in Paris for the fifth year running.
"That would be great. He's tried to win it for many years and he was very unfortunate to lose three finals and one semi-final. If one guy deserves it, it's him."
toliko od mene... u dalju prepirku ne ulazim... madobrojeto out:p
Ovaj Soderling se potpuno pomamio...
jbg ide ga udarac uz to sjajno se krece odlicno za sada , a vrace se i Dinara protiv Azarenke , odlicni mecevi !!!
aooo, kako su jaki rezultati, kako mi je krivo sto ne mogu da gledam.
evo dio o Davidenku engleski komentator ESporta: soderling is all over him, he doesnt know what to do, eto kakav je mec Dav-Sod :) a Azarenka nervoza strasna evo lagano pocela da pada jer se nervira i dalje nevjerovatno tako da moze Safina to lako privesti kraju iako Bjeloruskinja udara kao teniseri !!!
Auh Soderling ubija ali bukvalno sto napravi od jadnog Rusa !!! Bogami ja u ovom ritmu vidim ga kao finalistu !!!
Opra Soderling Davidenka !
Robin soderling-ubica!!!
Strasan tenis igra Soderling,strasan,kako ga samo sluze udarci,nevjerovatno...
E jos sad i Safina da zavrsi i ja zadovoljan, pa da navijam onda za Gonzalesa fino :)
brutalni robin hood. stalker nije imao zeru sansi.
eh kod onoga Davidenka jedino zena valja :P :D e sad na miru da cekam poraz Smareja :D :) Go Dinara :)
Hammer hand dobro u trecem setu napravio brejk vodi 3-0 u setovima 1-1 , dosada jedan brejk znacio je i set, inace bojim se da bi u polufinalu mogli biti bez ijednog tenisera iz TOP 4 , moram reci da nakon sinocnje predstave Mofis predstavlja veliku prijetnju Fedu :(
\Eh kakvo ce to udaracko polufinale biti Soderling- Gonzales nevjerovatno i jedva cekam !!!
Kako mi je milo sto je GONZO:respect: izbacio UBICU TENISA:ass:
Znaci brutalni forhend,i ovako se igra, napadacki , agresivno,a ne da se stoji 16 metara iza osnovne linije i da se cekaju greske protivnika:cool:
od prvih 10 samo federer ostao, to bi trebalo da je lagano...
i opet odakle ti to pogledaj malo bolje , a i sve da je tako igraci koji su ostali su mnogo mnogo opasni !!!
edit po cemu mislis da se nosioci odabiraju nego po listi \ATp -ja ?
aoooooooooo
pa kad gledas meceve vidis pored imena u zagradu neki broj, i taj broz oznacava koji je nosilac na tome turniru...
a i nosioci se najcesce odabiraju kao sto kazes prema atp listi ali i prema uspjehu ili neuspjehu na toj podlozi na kojoj se igra odredjeni turnir
pa koji je nosilac recimo Huan Martin Del Potro sto mu pise u zagradi ?