Originally Posted by
Winamp
Malo ljudi zna, ali render i ovo sto se posalje gradskoj administraciji na aminovanje mogu da se znatno razlikuju. Tu kupac nije zasticen, ako to ne isprati.
Rezident je isto htio da nesto da petlja sa ovim dvorisnim dijelom i rostiljom ovamo dje zivim, i jos sa nekim natpisom za zgradu koji se sastoji od 8 stubova, jedva smo ga nacerali to da zavrsi, a bio je pokriven ovom drugom dokumentacijom da to ne treba nista da takne.
Ovaj slucaj sto se pominje je zbilja katastrofalan, ali ne mogu da vjerujem kako ljudi ne provjere covjeka kroz prethodne projekte makar, pa obisao bi mu skoriju zgradu i vidio kakav je kvalitet makar.
I za ovo sto kazete, dok pare nijesu uzeli, posle nista ne moze da se ucini, istina, ali.... ako dogovorite sa investitorom da odlozite placanje za neki dio, tipa ostavu ili garazno mjesto i sl a date veci dio novca, onda mozete da ga vucete za nos dok vam sve sto je obecao ne uradi, pogotovo ako se njemu to donekle isplati zbog poreza.
Situacija kod mene je bila da sam isto prevaren za nivo izolacije koji je bio obecan, a imao sam pokriveno ugovorom da sam sve platio - lik je htio da uzme dio na kes i da ne plati porez na taj dio, i onda je on meni ostao kratak za kvalitet, a ja njemu za taj kes, dobio sam gratis dvoriste i ostavu, pa se cesi...
Stvarno smo sužnji obični, ali tako nam i treba kad smo svi varalice, dobijamo posao za glas na izborima a ne radi kompetencija, radimo sve preko veze i varamo od osnovne skole prakticno, i zasto onda ocekujemo da se ovi glibovi od investitora prema nama korektno ophode? Nema te inspekcije za nas mentalni sklop...