Ja mislim da Brna preferira Velja Ilića jer bi se on bas uklopio u njegovu tatiku
Printable View
omladinci dobili kipar 6-3 i sa 3 pobjede prošli dalje bar neka fina vijest ovih dana.
juče je bila prva utakmica u kojoj sam prestao da se nerviram čim su izbacili sastave i tu vidio bećiraja, simona i božovića.
bećiraj - nije napredovao ni promil od odlaska iz budućnosti, a u ovoj formaciji njegova beskorisnost dostiže vrhunac - niti može da probije po strani i napravi nešto niti može da pomogne beku pa mrčenom saviću nije ni čudo bilo što je pobudalio kad ne zna odakle mu sve protrčavaju. da i ne pominjemo koliko je golova dao ili namjestio, a kolika mu je minutaža bila - trudit se i gurat i ja mogu, pa me ne zovu u reprezentaciju.
simon iza špica ili po krilu - davno su prošle godine kad je driblingom, šutom mogao nešto da napravi. ako već igra može neđe u sredinu veznog reda i to je to, ovako kao igrač manje.
i najveći biser - austrijancima najjači dio lijeva strana, a brna na njihovu desnu stranu igra sa 2 beka, od kojih nijedan nije neki majstor defanzive, a ni prekorisan za napad.
ako već stevan i boske nisu mogli da počnu, a jedini pozitivni igrač iz ove dvije utakmice jovović preumoran da igra 2 cijele u 3 dana imao je i drugih kombinacija od ovih taktičkih bisera koje smo juče gledali: vešovića, koji je ako se već branimo mnogo bolji od bećiraja po krilu, mada bi vjerovatno i u napadu bolji bio, makar umije da centrira, grbića da igrom 1 na 1 proba da nešto napravi, balića koji je u defanzivi i pogotovo skoku neuporedivo bolji od volkova i božovića, a kao rješenje za sredinu i boljevića - kad ga je već zvao mogao ga i probati, pogotovo poslije toga što je zverotić već protiv lihtenštajna imao da umre kad je izlazio. za malo i njega da zaboravim - do posljednjih par utakmica bio najkonstantniji, neigranje u fulamu ga potpuno uništilo.
ovako ostaje da se sjećamo najgore utakmice u ovih 7 ipo godina đe nas je samo nesposobnost austrijskih igrača spasila petarde. mada, sad mi žao što nije, valjda bi to poćeralo ovog eksperta, a bodova bi isto imali - ako je do sad i bio promil razloga da ostane, više nema ni to.
odma iz beča naručeno je 20 pasoša u MUP da brna ide da dijeli po srbiji, ima par strašnih igrača u metalac i donji srem - ovaj uvoz mi teže pada no da svaku po 3.0 gubimo
Bude li se doveo samo jos jedan srbijanac kunem se nikad vise za cg navijat necu dok ne odu kumovi.
I ovako samo poleksic i jovetic pjevaju himnu.
Ja kazem ko je da izvodi,on treba da je tamo da da go glavom kao i vazda a ne da izvodi korner i jos onako.Lik je vec neki isao da izvede korner i ne bi sudija svirao kraj sigurno dok se ne zavrsi ta akcija
Grof ili Muslin. Obojica nece doci da rade, a da se nista ne pitaju, a i vece ce pare uzet u Rusiji.
Sto rece mun onomad, neka palicu preuzme Dragoljub, da ostane u familiji.
Meni se cini nesto malo i Bozovic i pored zmiganja.
Pjeva li brnjas?
Bozovicu dzabe da je umije otpjevat i svirat u isto vrijeme, nebi mi ga zaigravao.
Branko Brnovic selektor crnogorske fudbalske reprezentacije (intervju za RTCG CG sport 14/2014)
http://www.dailymotion.com/video/x27...-14-2014_sport
Sta znam... Ne vole njega slucajno toliko svi reprezentativci... Moguce da je dosta dobar covjek.
A da ne zna ili ne smije, to stoji.
Nije mu posá da ih uči čojstvu no fudbalu.
Žali Bože Cica Kranjčara.
Jest, dobar im je drug. Kumara praktično.
U svakom drugom mentalitetu pozivanje na to bi značilo nešto, u crnogorskom takve relacije znače samo zlo i naopako, žmurenje na ono što ipak treba da bude primarno - stručnost i rezultati. Dobar čovjek i loš stručnjak stalno su u konfliktu
Meni se on dopada poprilicno ;)
Govori sto misli i to bude i mudar.
Volim kad cujem trenera da kaze za igraca "bezobrazan je, to mu je plus".
On je jednom podnio bio ostavku. U trenutku kad je stvarno postojala moralna obaveza.
Svi su zeljeli da to ne radi, i sad covjek iskreno kaze "jednom je podnosio, vise necu"
Nije brna ni los covjek, ni psiholog, a imam osjecaj da zna da im prave stvari uputi u svlacionici...
Ova reprezentacija ima jedan problem...
Predugo su zajedno ;)
Drugi problem je istinsko nepostojanje dobrih veznih igraca...
A neko spomenu da Boljevic ne igra iz istog razloga kao Vesovic...
Ako je to stvarno razlog, sva podrska Deju.
Ali ne vjerujem da je to ta veza...
Naravno da bi neki stark vuk sa strane bolje vodio tim.
Djukic.
Sto ne znaci da bi bili bolji rezultati ;)
U nekom pabu se nama smije ono tele dok pije i ko zna sta vec radi vise.
Ajde da se i proguta tvoje simpatisanje Brnovića ali reći da je problem to što igrači dugo igraju zajedno je prosto brilijantno.
Potpuno si u pravu, veliki je nedostatak kada igrač zna mane i vrline kolege sa kojima godinama igra, "uigranost" je rak svakog tima . Daleko je bolje da igra sa nekim koga prvi put vidi i o kome ne zna ništa
Ukrajinci su smjenili selektora u proslim kvalifikacijama nakon pocetnih poraza, i onda su se preporodili nenormalno...A ovi nesoji ce cekat dok ne izgubimo teoretske sanse za plasman
Evo me iz grada dosta popio pa ako buse sto nerazumbo ne zamjerite. Sretih jednog reprezantetativca i morah popricat sa njim. Taj momak mi nije bio mio i skoro nikom ovdje ali me zaista odusevio. Bio je prijatan i izuzetno iljudan. Pitao sam ga tri pitanja i kazao mu da nisam novinar, naravno dodao sam jos jedno pitanje[emoji1] prvo : ide li brna. Odgovor: tesko, ne znam. Drugo: ko je taj vezni adut, odgovor bio : ne znam u sve ti se kunem. Trece pot: kakva je atmosfera u rrp: odgovor: bila je izuzetno poljuljana posle liht. Bonus pitanje: izigrava li mirko mudo? Osgovor posle podsjetnika da nisam novinar je glasio: pa onako, ima toga dosta. Eto tako drugari. Pisi propalo. Momak me odusevio nocas a uvjek mi je bio za van rep
Sent from my iPhone using Tapatalk