Sad bi ti neki rekli - pi audi trosi, bolje da si kupio golfa dizela MANJE TROSI!!!
Printable View
Custe li vi ovo sto je sud izjavio vezano za ovu taksu , "nije pitanje koje ima širi društveni značaj"
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
A neka neka j*bu kad mogu,digose cijene goriva,svi cute,sad hoce da otimaju djedovinu,svi cute...tako nam i treba kad smo proliv od ljudi,nema nas nigdje,bitno je da se svadjamo ko je srbin,hrvat,musliman,ili da se dize **** na LGBT,a to sto nemamo 'leba da jedemo to je dobro...pihh kako nece jedna kometa zalutat u crnu goru da nas sve satre od jednom a ne po malo ova stoka sto nas satire...STIDITE SE GDJE STE DOSLI!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas i da pocnu po kucama da dolaze da prcaju - niko se ziv ne bi cuo......nego bi i vazelin nabavljali da budu spremni!
Ima grafit kod ETF-a:
"Dobar dan. Mi smo iz vlade. Dosli smo da vas *****o".
"Dobro nam dosli. Kakvu kafu pijete?"
Doduše činjenica je da za kaže za nešto ukusno da je dobro, da bi ostalih 35% pljuvalo po tome.
Takav smo narod, do kraja u krajevima...
Penzioneri bi mu ***** jeli samo da primau tu crkavicu redovno. Necu zaboravit, nedje kad sam isa na fakultet autobusom prije nekolike godine, kad jedna baba veli "samo da imamo za tu koricu leba da grickamo". Pi.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Vidji, nema tu neke filozofije i u principu, vrlo je lako. Ako Milo rece lijevo idi desno i ne mosh pogrijesit. Kad bi Milo virio iz Putinovog eshol-a ja bi prvi bio za nato i eu. Zalosno ce bit jednog dana, za dvaes, tries godina, kad vise ne bude velikog vodje, kad pocnu da propadaju ove tekovine sto se nekim ljudima sad cine da su vjecne...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Zna li neko cijene goriva u Trebinje ili u Skadar recimo?
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Da li se iko setio da prilikom sipanja goriva uzima racun uz gorivo time ce postati akcionar i uz nekolicinu manjih akcionara i sl. da moze da se ovim gadovima od lopova na vlasti dozvati pameti....ili pak ne placati neki odredjen period koriscenje autoputa...
treba preko nekih medija razglasiti vozacima i narodnoj masi da sacuvaju racun za gorivo da bi kasnije koristili autoput bez nadoknade....
znaci neka skupina ljudi da se oformi i da dijeli biltene da se narodu dokaze ko treba da vodi glavnu rijec....
Trebinje ili Skadar
Trebinje...
Ima li ko za Skadar info? Kakve je situacja sto se kvaliteta tice? Gdje sipate u Trebinju na kojoj pumi? Isto pitanje kvalitet? Procitah li ili negdje drugo o nekoj muljazi(zakidanju) ili silicno?
http://www.globalpetrolprices.com/Al...diesel_prices/
Znam da nije iz prve ruke ali eto...
P.S. Cijene su u dolarima.. Kad se prebaci u eure, ne mjanja se nista. Ali po netu pise da je trenutna cijena recimo DIZELA u Albaniji 1.26e. (cijene od 20. aprila, najnovije)
P.P.S. Evo je mozda ovo najpreciznije...
Bezolovni 95: ALL 174,00
Dizel: ALL 173,00
LPG plin: ALL 69,00
Pa pretvarajte po 'vasem' kursu...
Ja prije par stranica pitah za plin pa mi Fabia odgovori da je ok. Ima pumpa na nepun kilometar od Bozaja.
Vidjeh, nego pitam za benzin i dizel, kao i pumpe u samom Skadru i prema Sukobinu?
U Skadar su cijene skoro iste kao kod nas, cenat-dva. U Bosnu su cini mi se dosta jeftinije.
Pisao sam vam za Trebinje nekoliko strana nazad, pa pogledajte
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Bugi na kojoj pumpi sipas u Trebinju i kakav im je kvalitet goriva? Mozda i gume da se odu pazarit pa na usput...
Na izlazu iz TB prema Dubrovniku, prva pumpa sa desne strane (odmah i sa lijeve ima jedna) je meni najbolje, najvise ga tu prolazi i najcesce ciste tankove tu. Ista je firma i u centru grada imaju pumpu isto.
Sent from my TCL S950 using Tapatalk
Luksuz
http://www.vijesti.me/forum/luksuz-830712
Evo jedno zanimljivo stivo :)
gdje u pg je najbolje gorivo euro 95?
Kod buske na Petrol.
Ili ako vise odgovara, kod SUP u zagoric.
E da, sad ima i tamo.
ima dje ocesh samo para...
Od sjutra:
Benzin +5
Dizel +4
Ojha.
a?????
Idemo breeee gazi
Udri ga bre pjeske cemo
Od sjutra skuplje sve vrste goriva
Komentari (3) A A A
Od sjutra će u Crnoj Gori sve vrste goriva biti skuplje za pet odnosno, četiri centa, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Ilustracija (Foto: Google)
U narednih petnaest dana litar eurosupera biće skuplji pet centi, pa će litar BMB 98 koštati 1,36 eura, a BMB 95 1,32 eura.
Četiri centa biće skuplji litar eurodizela, što znači da će litar koštati 1,19 eura.
U ovom obračunskom period i lož ulje će poskupiti pet centi, te će litar lož ulja za grijanje koštati 88 centi, a litar u veleprodaji 1,16 eura.
Kad su izbori? Ocu ovaj put da glasam Milasa,jer da njega nema ne bi ni nas bilo
Daj sad hljeb 1e mlijeko 1e krepaj sirotinjo
Vele u vladu da je ovo zbog onoga sto su za referendum dijelili po 10e da se maše barjacima po PG...