-
kada čekiram karte preko neta na wizzair da li treba da unesem i lične podatke tipa br pasoša ili šta več pošto mi to nije tražilo niti je bilo opcije a dobio sam boarding kartu msm sve sam završio ali sad nznm da li je to neophodno da se ubaci. Ja sam gledao ali nisam naišao na tu opciju
-
Ti si pasos unio kad si kartu kupio. Sad si se samo check in
-
ali nisam izbacivao nikakve podatke samo ime prezime
-
-
-
ne ne... Kad si kartu kupio nijesi kucao pasos ?
-
kupio kartu platio 100 i kusur eura na edreams i posle na sajtu wizzair čekirao kartu
-
Ako si ukucao pasos kad si kupio kartu trebalo bi da bude sve ok ...
Ma u svakom slucaju ako si se chekirao online bice sve ok :D
-
kupio kartu na sajtu edreams msm da je taj a na wizzair čekirao kartu onlajn izabrao sedište rezervisao sredio prtljag i sve to i dao mi kartu da ištampam ono kako već i ide nego nije mi bilo to za pasoš pa zato
-
Meni je uvijek tražio broj pasoša.
-
Mozda sam ja nesto preskocio ali me zanima posro sam sve to zavrsio da mi ne prave problem tamo na aerodromu
-
Mada, nijesam letjela Wizzom. Moguće da kod njih ne treba, jer ti ne bi dao da se čekiraš.
-
Mislim da na aerodromu moras da se cekiras.
-
Da su trazili pasos morao bi unijeti to, jer ne bi mogao proces odraditi do kraja. S ozbirom da si odradio i checkin na sajt, lagan si.
Mislim ni da ga ja nisam unosio kad sam putovao, pogledali ime i prezime, i skeniraju ga samo. Ali moras ti otkucas ono na mail sto ti je stiglo, boarding pass sta li vec
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Cekirao se on line i dali mi da istampam boarding i to je to ima vidim sve zavrseno nego da pitam sta znam
-
Kupovao sam kartu na relaciji Tuzla - Memmingen (preko wizzaira) i kod cekiranja na wizzair stranici mi nije trazio broj pasosa.
To je bilo pocetkom decembra 2015 i taj let je otkazan zbog magle, naravno dobio sam novac nazad.
-
evo danas akcija druga karta 50%. i ? opet ti treba 150e do beograda. o kakva smo mi rupa
-
Ima li ko da mi predlozi tj da je naleceo na neku kartu za cirih? Nedje kraj Maja ,pocetak juna ? Da podjem malo do druga da kuliram s djevojkom...hvalaaaa :D
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
-
Iz Dubrovnika znam da imas Vueling, Iberia pa provjeri.
-
ocemo se povezati na Airbnb da imamo ove popuste stalno? Ne bi bilo lose a ne boli nista :)
-
-
Moskva... sredina/kraj maja.
Nesto razmisljam na glas pa da ispisem pae redova, mozda mi neko razbistri vijuge...
Logicno je direktno iz Tivta, polazak u normalnu uru, slijecanje u normalnu uru, direct let 3 ure.
E sad... kad sam gledao prije 10-ak dana vidjeh povratnu kartu 240e... sad kao da ne mogu nac' ispod 280e.
Preko BG-a (opet iz Tivta) je povratna recimo 185e a moze se nac (vidio na eDreams) za 176e. Malo je vece cimanje (nije mi frka), 'malo' vise vremena (imam ga, ceka se po 4h u BG-u sto nije strasno) ali se dolazi u 3:30 u Moksvu sto je malo nezgodno.
Ima li sto jeftinije direktno a da ja ne mogu nac' ili neka druga kombinacija?
I jos nesto sad... ja planiram Moksvu da odradim za jedno 5 dana i St. Petersburg za jedno 2-3 dana, tj. ukupno nedelju dana, do 8 dana sve-ukupno.
Vidim da letovi iz Tivta za St. Petersburg krecu tek od juna a to mi nije opcija, mora da sam nazad do kraja maja. Ima li neka druga?
Po trenutnom (vjerovatno ne previse jasnom) razmisljanju u 4 ujutru imam sledece (okvirne) opcije:
1. Da se malo iscimam iz Tivta, preko BG-a do Moskve. Rano ujutru da vatam voz za St. Petersburg, ostanem 2-3 dana, nazad vozom za Moksvu, tamo 5 dana i nazad opet preko BG-a za Tivat.
2. Letim direktno Tivat - Moskva (ako ima sto povoljnije od navedenog), ostajem u Moksvi 5 dana, vozom za St. Petersburg, tamo 2-3 dana pa onda nazad vozom za Moksvu i direktno isti dan nazad za Tivat
3. Treca opcija bi bila da se leti do St. Petersburg-a (kako?), ostane tu 2-3 dana, nazad za Moskvu 5 dana i onda direktno za Tivat nazad.
Ili ova 2. opcija sa krajem kao pocetak 3. opcije, tj. da se na kraj iz St. Petersburg-a vratim ovamo nekako, da ne idem nazad za Moskvu
Jos neka opcija?
Neke preporuke sto se tice smjestaja za Moksvu ili St. Petersburg? Potrebna mi je mala sobica sa krevetom i svojim WC-om. Da je dopusteno dovodit' jednog gosta i da je povezano za gradskim prevozom, pozeljno da je neka metro stanica blizu a da nije na uru vremena od centra. To je glavno a pozeljan je francuski lezaj i WiFi. Ostalo me ne zanima poput kuhinje, TV-a i sl.
Gledah na airbnb i nadjoh par ali eto da pitam i ovdje ako ima kakvih iskustava..
Oj, fala vi.
-
Pa ti mozes da kupis.kartu recimo za Petrograd a povratak da bude iz Moskve.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
-
Mozes da uzmes brzi voz iz Moskve do Peterburga, ide 3-4 sata, a i u centru je stanica tako da ne gubis puno vremena. Generalno, ako oces sve da obilazis, vise ti vremena treba za Peterburg nego za Moskvu.
-
Pomoc. Konekcija za Portugal. Lisabon/Porto, pocetkom jula.. Odakle da trazim let (Dubrovnik?), neki savjeti ili iskustva bili bi dobrodosli ;)