Cek jel moze ovs ponuds telemacha da se uzme ?
Printable View
Cek jel moze ovs ponuds telemacha da se uzme ?
Cuo sam da ce uskoro bit dodati rtcg2, prva cg i 777
Koji su uslovi uvodjenja vise risivera? Sa svojom porodicom zivim na sprat a sprat ispod i kuca u nastavku zive moji roditelji. Voljeli bi ako je moguce da uvedemo jedan tanjir a vise risivera jer je jeftinije.. Oce li moc tako?
020446666...
Javi mi se na 068 44 66 66, 067 239 655, da ti objasnim sve uslove.
Gubi li se kome slika na total?
Send from Sea Coast
Sve radi normalno
Može li neko reći kolika je cijena za uvodjenje total tv , plaća li se oprema i dr ....?
Mnogo je 50
Imas cjenovnik na Total-ovom sajtu - http://www.totaltv.tv/TV/303/Oprema.shtml ....
Poštovani, ugradnja se plaća 50€ na lice mjesta kad Vam sve montiramo i pustimo sliku, kompletnu opremu sa hd risiverom dobijate besplatno od nas, takođe prve dvije pretplate su vam svi kanali otvoreni besplatno a poslije Vam ide mjesečna pretplata 10,95€ za osnovni paket koji ima 91 kanal plus još preko toga ima preko 100 stranih kanala sve uključeno u tu cijenu, antena se okreće na južnu stranu, ukoliko Vam treba još neka informacija, pozovite nas na: 068 44 66 66 ili 067 239 655. Pozdrav!
Za nešto sto sam ja sam spojio za 2 sata, mnogo je 50 eura.
Covjek moze sve sam da uradi, "samo" treba da zna i ima alat, da ima prevozno sredstvo da podje po opremu, aparat za varenje ako treba da vari nosac, sarafe,sve nasteluje,kablove itd i novca da sve to kupi i sanira eventualne kvarove. Vjerovatno ce ta ugradnja uskoro pojeftiniti ili biti besplatna ali ce ti naplatiti opremu. Na BBM-u je bila besplatna montaza ali su cini mi se 90e risiver prodavali a koliko vrijedi pitanje je ...
Mislis da će to oni variti nosače?
Mislim da he za taj posao 30 eura sasvim ok. Za 40 eura majstor na gradjevinu radi čitav dan, a da ne kažem fizički radnik za 25 e.
E sad vidi imaju 3 montaže dnevno , 6 sati posla ( mojim tempom a može brže) 150e. Skoro nečija plata.
E sad pretpostavljam da nemaju previše posla a i ima tih montera baš dosta pa pokušavaju da izvuku maksimum od svake montaže.
A oprema nije besplatna nego se rentira, kad prekines ugovor vratiš je.
Ja sam moju kupio tada, i kad sam raskinuo jedan ugovor dispečer mi kaže moram vratiti, samo sam rekao: moja je, možete je samo otkupiti od mene.
50e je čisti lopovluk za montažu antene u total tv. Pa bila nama mala ili velika primanja.
Kakvo varenje, nosači su odavno fabrički, samo se zašarafe.
A koliki su muljatori govori i to da im je cijena za već postojeću antenu 30e. Znači likovi uzmu 30e samo da prikače risiver i urade par podešavanja.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Najvjerovatnije RTCG 2 i Prva CG u ponudi ili do kraja mjeseca ili pocetkom aprila ;-) ....
Mislim da pola ide monteru a pola Totalu od cijene montiranja ....
od 50,10 ide totalu ostalo monteru..samo za zamjenu resivera ide 5 totalu .pouzdana info
Onda ovi monteri deru a i narod glup neznam sta to plaćaju kad bez velike muke i uz alata koji većina od nas imaju kući mogu ovo sami montirat nije neka komplikovana procedura.
Послато са SM-N910C
Zato što ti kao korisnik ne možeš od Totala dobiti ni risiver ni antenu ni karticu ni LNB, tako da moraš zvati montera da ti donese opremu i postavi, a oni to debelo naplate.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2