-
Ne bih ga ja to dirao dok se gordić ne vrati. Po meni je veće razočaranje rejnolds, ali ce mu trebati nekoliko meceva da se vrati u formu.
Mali pop ima odličan ulaz, odličan šut za tri, dosta se trudi u odbrani. Ovako me malo stilom podsjeća na igora rakočevića. Ali ne može on biti opcija jedan na plejmejkeru. Fali mu malo više pregleda igre i osjećaja za organizovanje napada, dobar pas u pravom trenutku.
Vili je slabo igrao sinoć i u meču protiv unikahe, ali protiv igokee, krke, cedevite i mege je bio sasvim neloš. Ne bih ga ja još otpisivao.
Činjenica je da povratkom gordića i šehovića jr imamo preveliku gužvu na pozicijama 1 i 2
-
Ilić juče ni minuta. Strašno. Ajde da je mali neka vezara pa da kažeš nema što da ulazi, ali zna da igra košarke što se vidjelo u nekoliko pripremnih utakmica i u finalnoj seriji protiv mornara prošle godine
-
sad citam vladovu izjavu, veli za vilijia da je ocekivao da odma bude lider, malo nelogicno ako se zna njegova proslost u zadnjih godinu i po. nije vala ni bio toliko los ka sto veli.
-
MWill je bio loš protiv Igokee, Unicaja i Mornara. Ostale utakmice je odigrao dobro. Ne kapiram šta pričaju da mu treba dati šansu da se uigra i vrati, kad ga sad pljuju... Pfff
Meni je veća briga Reynolds koji baš pojma nema i Subotić koji nema pojma protiv jačeg centra.
-
Ja kada vidim da Subotić šutira trojku doživim mali srčani udar.
Juče je bilo 10 igrača(Ilić nije ni ulazio, tako da 9), Baćović povrijeđen ili i njega šalju neđe na pozajmicu?
Inače Vilijams je igrao dobro dok se Suad nije vratio, ne može ekipa imati dva lidera nikako, neka Suad malo skala
-
Suad kad god igra on doprinosi, nakon povrede ima sve dobre partije.Williams odigra jednu da valja nema ga narednih 10.Ne moze se sa tako nekonstantnim igracem ista ozbiljno ciljati.Trenutno ne radi nista bolje od recimo Kuka.I Omara je znalo da usere da ispogadja neke suteve iz utakmice u utakmicu je makar odbranu igrao.Ovom kad se ne igra bolje i da ga ne igra uopste vise stete nego koristi.
-
nije da nijesu znali kakav je. bio im je u komsiluk godinu dana. znali su tacno koga dovode i kako ce igrat pojedine utakmice. i rejnolds je imao losu sezonu, bio povrijedjen. i opet se ocekuje da ima ka prvu sezonu. tesko.
-
Ako Vilijams ostane ima da izmasakrira Zvezdu :)
-
Jedno je kad igrač uđe u lošu formu, a drugo kad ga boli patka za sve
Kažem, svi smo znali da on nikad nije bio najmotivisaniji igrač, al' ono sinoć je žešće sprdanje. Možda ga motiviše Partizan u sledećem kolu, ko zna..
-
Nešto mi pade na pamet nikola ivanovic. Zaigrava li ga on u onu grcku?
-
Igra solidno http://www.esake.gr/el/action/Esakep...dchampionship=
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
-
Dovla Šćepanović, čisto da se ne zaboravi :)
https://www.youtube.com/watch?v=e9_oesLz7zw
-
-
Sto radi petar popovic...
-
a vidji im faul u napadu Nikolicu a sledeci napad jos gore ne sviraju.
sudjenje uzas
-
-
Eee Scepo 22-2 seriju ti prave..
-
E ne znam kakve su ovo rotacije u kojoj u 1. pol Subotić igra 10:37, a Vranješ 0:06, uz svo poštovanje Šćepu.
Drugo, opet se ulazi u utakmicu sa 10 igrača? Toliko se priča o mladima, a nema dvoje da zamijene Gordića i Seada
-
Zašto ne igra James, nego su nam petice Subotić i Savović koje bi i juniori izbačili ka na basket...
Vranješ ne igra uopšte? Popovića previše dižu u nebesa...
-
Nikolica malog su sudije izbacile iz utakmice, ne znam jesu li ikome ikad 3 faula smijesnije dosudjena.Savovic je smlatina jedna obicna, tip ne znam kako uzima pare od kosarke ovako dugo kad su ga svi provalili, Subotic je sam po sebi tragican pa i ne zasluzuje neki duzi komentar.Problem je sto je protok lopte stao u 2/4 i od tad poena nijesmo vidjeli, sve se nesta individualno pokusava i radi a ovi iskoristili to sto ih je stao sut i pogurani publikom napravise ovu seriju.Ni meni nije jasno neigranje Vranjesa jes da je tragican u odbrani al kad vec jedne ne ide probaj ove druge malo.
-
Nejasni grobari te napali curu gore i skinuli sal.
-
Scepanovic ubjedljivo najgori pa onda Williams.
Vranjes koji je bio najbolji igrac ekipe bukvalno ne dobija priliku zadnja 3-4 meča????
-
E ako ovaj Vilijams ne dobije otkaz do nove godine onda Buducnost nije ozbiljan klub ali nevjerovatno je koliku minutazu ima a nista korisno ne radi vec nekoliko utakmica, a ?Nikolic bi mogao nauciti da sutira ova slobodna posto kao daska izbaca loptu
-
Nikolić sa slobodnih ka' Planinić prošle god...