Sinoc mi je neko kljucem sarao po vratima i napravio liniju preko oboje vrata. Cime najbolje da to probam da saniram?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Printable View
Sinoc mi je neko kljucem sarao po vratima i napravio liniju preko oboje vrata. Cime najbolje da to probam da saniram?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sve zavisi kojom vrstom folije je oblepljeno, ako je neka jeftinija varijanta (predviđena za ravne površine, recimo izlog) onda ti je uzalud sve, slijedi mučenje, a vjerovatno sa folijom skidaš i zaštitni lak. Ukoliko je namjenska za automobil ta varijanta sa fenom i ide lagano. To kažem iz nekog malog iskustva sa reklamnim natpisima na teretnim vozilima (brendiranje).
Sent from my Motorola 8400
Izbaca mi grešku left light failure ili tako nešto, međutim sva svijetla rade (obje strane)?
Je li Peža?
Jel to trik pitanje? :lol: Alfa 147 (2007-o)
Loš kontakt u nekom svjetlu (korozija ili se olabavio).
Sent from my Motorola 8400
Korozija ili sijalica pri kraju.
To isto se meni javlja na Mondeo MK4. Desi se da mi desni zmigavac povremeno ne ukljuci kad ga aktiviram, i duga svjetla ne ukljuci iz prve kad aktiviram. Korozija?
I ja mislim.
U pitanju je folija za auta,Primodesign sa Mareze je radio brendiranje,ali je problem što su dvije folije jedna preko druge,gornja je stara godinu i lako se skida,ali donja je stara 10 godina i otanjila se,puca kada se skida.Vidim da mi ne gine fen i živci kao sajle dok to skinem.Hvala za info svakako.
Neku preporuku kod koga da ponesem kljuc od vw okinuo mi se onaj osigurac sto drzi kljuc
Ivica djokic kljucarska radnja sef na kruzni pg nk ct
Pita' sam već neđe no me iskuliraste, je li realno da na Citroen Berlinga mogu da otključam bilo koja vrata (i zaključam) bilo kojim ključem, od stana npr. ? :D
Što se desilo tu, đe se može to srediti?
kod lakirera....ada povedi ga onamo na kruzni niksiciki ili u silcu na tuski...da ti to poslozi :)