Niksic-PG slikano na NK semafore sa klimom
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...7a408cf75d.jpg
Buljarica-NK opet klima i pun stvari i 3 putnika
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...54fcafa877.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Printable View
Niksic-PG slikano na NK semafore sa klimom
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...7a408cf75d.jpg
Buljarica-NK opet klima i pun stvari i 3 putnika
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...54fcafa877.jpg
Ajde jos jedan put - board Mercedesa ne prikazuje pravu potrosnju.
I ja vjerujem fabiji.Auto od 1700kg 2.2ccm nece da moze.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Jes samo je lexus auto i samo je fabija relevantan.
Je li ovo slikano ili odradjeno u p.s.???
mogu da potvdim ovu potrosnju, jer imam E klasu 2.2cdi autoput sa klimom 6.2 potrosnje sa 4osobe i pun gepek,inace magistrala laganini 5.5 do 5.8....
zabole mene choldo sta ce ko reci ja ga sipam i vozim po svojoj volji,mogu i nalepnice da lijepim na bord da trosi 1.4hdi....
sto bi rekao nas narod siromasi ljudi voze mercedes :)
Ja sam X puta pisao da bord na w203 pokazuje potrošnju koja se razlikuje u 0.2-0.3 L od potrošnje mjerenjem "do čepa", tako da bord kod MB pokazuje OK.
Vec 3 strane, na BMW Threadu, citam koliko trose "Mečke" ?
Никакав успјех није 3.9 л НК - ПГ , може то и ниже, а тај твој мора да није 700 обртаја прелазио те је ово постигао
Sent from my HTC One_M8
Sto smo rekli za potrosnju nk-pg i kacenje iste na forum?
Sent from my iPad using Tapatalk
A ne nego je samo LExus auto i samo je on full tacan i to je to.
A sve ostalo su kreteni i svi treba da se ugase.
Mene trenutno toliko puca tuki da vozim Polo star 24g.
Ali me ova prica oko lexusa zgazi vise :D
Kao da ljudi ne mogu da imaju svoje misljenje nego samo Fabijino .
I sta on kaze da je to to, kraj. Rekao Fabija i nema preko. Da nijesi ti Milov alijas? :D
Koliko se hvalis sa tim polom. Sve polo moj,pa polo moj. :D
A odje tema o e36,eventualno o leksusu,ali kada fabija dozvoli.
A moram jer auto sluzi da se prevezes od tacke a do tacke b. I uznto da se redovno odrzava itd itd.
A ne da se drkenzi kad se sjede u njega.
Ja bih najvise volio da svi imamo meleone. I po jedan super sport car, luxury car i neki top SUV.
I onda ne bi bilo meni trosi ovoliko i onoliko. Ostalo bi samo da se vade kite na sto da se mjeri.
Nisam ljubitelj bmw'a ni posle ovoga od noćas. :D Ali im svaka čast kako su nasvirali ove dizele.
E92 335d BiTurbo Coupe
imaš gomilu nasviranih 1.6 turbo benzinaca koji počiste asfalt sa tim 3.0 nasviranim turbodizelom
Bgm neka dodju dobrom 535d pola tih napucanih benzinaca.
Da ne zaboravim M^Paket ful fulova :D :D
286hp + čip jedno 50ks dosta mu je to bi guzvalo asfalt.
Od pola puta (zeta) izmedju kruznog i podvoznjaka lagano 220/230..
Čudo su dvije turbine. :) samo puni.
počistili bi ga, imaš po mobilu da biraš 1.6 turbake po 500-600 KS za nekih 10-15.000 eura
535d imaju max 350-360 oni nasvirani
Kako drkaju na te nasvirane dizele...
Naslozio bi ovaj bez cipa i nzm ni ja cega sve te benzince po gradu..
Ne mislim na ove od 500ks ali ovaj njegov kalibar..
435d da se ne obrukaju benzinci gas da daju ovi po 250/300hp
Da ih ne sprži. :)
A sa 335 bice snimak. :)
Nista od toga nisi vozio i odmah znas da bi ih sprzio.
Ja se onda pita sta koji ***** sam vozio sve zivo kad bih znao sve i da sam ih gledao na slikama ili sjeo unutra kad je sajam.
Ja ti rekoh...Ako se kojim slucajem sretnes sa plavim 435d a budes vozio nekog benzinca od 250/300hp nemoj davati gas sto ti ja zla oću.
jes to je baš čudno da je auto od 300 i kusur konja brži od sličnog sa 250
A sto cemo sa ovim turbo benzincima.Ni oni mu ne mogu nista?Tipa onaj amg a klasa sa 4cilindra?
Necu, ne brini, pa da mi zacadji prednji kraj i L-a Presvetog?
435d ima 2 turbine i preskupu tehniku, prekomplikovan i na kraju jedva 100 ks/l. Al da ide, ide.
Ja ne znam koji ***** se palite na te dizele kad su oni napravljeni da varaju narod da su stedljivi i da idu.
Mislim da je brzi za 0,1.
Ali ubaci ti npr. tome 335i jos jednu turbinu pa da vidis.
oooj ljudi moji ko vam placa ruckove,e veruj ja nebi moga ovoliko pricat u prazno na gladan stomak,sad idem pravac u pekaru i tako sam iz kanala....
AMG Ima oko 360hp ali opet 0-100km su tu za dalje nzm.. 435d ima bolje vrijeme od m3 iz 2008/9 nzm ni ja kojeg...
Te cadji ni da je golf 3 tdi pa da reces... ;) A na kraju da je stedljiv to jeste + da ide ide ubija da dodam. :) Ja sam mislio da je prica namjestena + rekla cula kazala ^ 335 BiTurbo trosi kao upaljac...Sto sam se uvjerio...E tu im skidam kapu sto su napravili da ide a za tu kubikazu mala potrosnja..
Sa kruznog smo poprecke izasli :D pa nisam gledao kako je isao do 100/120 :D Nego sam vidjeo da od 160 do 220/230 dobro ih slaze..
Bice snimak. :)
Ja ne znam jeste li vi sto bi rekli (kontrasi) ili mislite da ste u:pravu? :)
Ja sam ljubitelj Mercedesa mozemo da mijenjamo misljenja i komentarisemo druge marke tako da me ne shvatite da branim bmw.
Ali ovaj pominje (mrtve dizele nzm ni ja) bmw je napravio brutalne sto bi se reklo bmw.
435i ima isto ubrzanje kao 335d / a 435d je brzi oko pola sekunde od 435i
Tako da 435d ima bolje vrijeme ili identicno od nzm kojega sad M3 nije me to nesto zanimalo.. i ubrzanje 0-100 mu je 4.4 ili 4.5 sek. Dobro nije se svako rodio pametan i da sve zna uci covjek dok je ziv.Pa evo i ja vas nesto da naucim iako vecina zna bolje od mene jedno 50% :)
M3 E92 ide 4.6 do 100 a 435d 4.8 Kod dizela, posebno tih sa 300+ konja, ćeš uvijek imati osjećaj da auto leti i da je brže od svega drugog što si se vozio, iako nije baš tako - zbog nenormalnog obrnog momenta. Drug vozi 330d E93 (kabrio) i trosi mu 14-16L, skroz lagane gradske vožnje, eto litar neka bude više od kupea zbog težine, ali to nikako nisu mali potrošači...
E sad si nam jeba svima majku cim si potrosnju napisao, aj edituj sreće ti to, jer ce se od price ko je brži za pola sekunde doc do pistolja na benzinsku.
Ja sa ti rekao ubrzanje 4.4 ili 4.5 0-100 435d.
A tome drugu reci da podje do majstora pod hitno..
335d BiTurbo mu trosi 6.5 kroz grad lagane voznje znaci neka bude i 7.5 ali 10 preskocit nece / mnogo sam rekao...
Zbog toga sam naglasio bmw je napravio brze dizelase sa veoma malom potrosnjom za tu kubikazu.
A druže to su priče za malu djecu, cus 6.5 litara 3 iljade kubika sa 2 turbine da troši, od ovih priča me baš glava boli više.... to je potrošnja najmanjih najekonomicnijih dizela. Ovaj drug ga je kupio novog, i čitavo vrijeme mu toliko troši auto, nije ni 70.000 prešao, samo što on ne pati od lažavina pa da prica da mu 3 iljade trosi kao prius
p.s. Fabrički deklarisana gradska potrosnja mu je 9.1L/100km, a znamo svi kako je fabrike mjere i da je u stvarnosti uvijek to u plusu, to sve govori o tih 6.5 litara...
Dobro da ne zalazimo vise i kucamo bzv. :)
Ja stojim iza svojih postova a da kazem dodji uspi da ih testiramo i to. :D
Tako da ovaj 335 je upaljac sto bi se reklo za tu kubikazu 6.5 lagane bas voznje stiskanja i to 10 prebacit nece...
Vala 16l lagane voznje, i ti precera... Ako je tako, definitivno sa tim autom nesto nije ok..... 11-12l ne smije preko trositi, gradske, lagane voznje.....
Edit: i dje vidje da je deklarisana 9,1?
Ja nadjoh 7,7 ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Smanjujem prikaz potrosnje kompjuterski. Postupak je slican vracanju kilometraze, samo sto se "smanjuje" potrosnja (tipa - trosi ti 15 litara, a nastelujemo da prikazuje pola od toga. Ili 30%. Ili 60%. Koliko zelis - podesimo).
Kontakt na pm.