Arena sport 4 fta
w2
10.972,V,27500,3/5,dvbs2-8psk
Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka
Printable View
Arena sport 4 fta
w2
10.972,V,27500,3/5,dvbs2-8psk
Jesu li vam pušteni dodatni paketi...
HBO jeste
Cinemax?
resetuj pa se valjda pojave
kako da resetujem
iskljuchi ga iz struje pa ukljuchi,najbolje tako
odradio ali zakljucani
Ima li jos kome da nece da otvori arenu 4?
na koji kanala je arena 4 ?
Podešavanja-Podešavanje sistema-PIN-0000-FTA Kanali-Traženje satelitskih-onda ovo sa slike- i plavo dugme na daljincuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f47618bef.jpg
Kako uci tu meni trati neki pin code kad udjem u podesavanje sistema*?
Edit: Trebaju mi naocare tek sad vidjeh gore da si napisao pincode :D
Ok :)
Nego da nece i ostale arene doci ?
I sto bas samo arena 4 ?
Imaćeš posle svega ovog da sačuvaš kanale ili tako nešto, sačuvaš i naći ćeš ga na 400,401,402 kanalu zavisi jesi prije neke kanale tražio...
Nema ništa od Arena pitanje je koliko će se i ova 4 zadržati možda je sjutra ne bude više odje..
Ja sam je skinuo prijatelju al nece da radi,dok kod mene normalno radi..Zna li neko u cemu je problem?
meni pise "sacuvan maksimalan broj kanala"
036.Brainz, 109.AMC, 204.Minimax, 208. Jim Jam, 270.CBS Reality
Je li josh kome nestalo pola kanala,mahom srbijanskih? Dodushe udario sam onu shipku lopticom kad sam je bachao kucku,ali kolko vidjeh nisam nishta oshtetio na njoj.
Jesi, jesi :-) dovoljno je koji mm da se pomjeri pa eto belaja. Rade uredno svi kanali
E jbg,imash li ideju koga da zovnem,jedan shto je bio zadnji put malo je reć da je lopina...?Malo sam sad sam pomjerao ali nishta se ne deshava,majka mi yeba majku shto nema hepija haha
12755 pa zamoli da što prije pošalju nekog. Nemam kontakt nijednog servisera...
Zahvaljujem.
Istekao mi ugovor u septembru, još niko ne zove niti nudi što za produženje... Jel ko skoro produžio ugovor i što je dobijeno produženjem... Može li se cenkat sa njima :-) :-)
Meni je bio majstor danas,svega 30sec se zadrzao,ono oko sam bio pomjerio pas mu m,a operater mi je sinoc glavu otvorio sa ponudom,nije stao sigurno 2 min jer mi je ugovor upravo istekao,imash ovo ono ali kad mi reche imash 45 Pinkovih uh smuchi mi se,ionako ovo drzim samo radi SK inache bih samo Mtel ostavio
E tako nekako,Hbo i Cinemax i mislim da je umanjena pretplata,ali nisam skoncentrisan bio jer mrzim da slusham kad nauche textove napamet.
A montera jesu poslali danas popodne,dodushe bash sam ga par puta zamolio da ubrza to.
ja razmisljam da raskinem ugovor sa mtelom(jer poskupljuju od februara) i predjem u telemach,samo se lomim zbog interneta,ne znam koliko je stabilan,naravno ako imaju neke povoljnosti
Poskupljuje i Total... Najbolje je svake dvije godine, po isteku ugovora, promijeniti operatera... Mada ja koristim Total od 2007 :-)
imam ja i total (istekao davno ugovor),imam i mtel ali sam mislio da predjem na ovaj eon,rekose mi iz call centra da i dalje ima akcija godinu dana pola cijene...
Jai imam total, al planiram i mtel da dodam... Valja li ta kombinacija
Nema bolje shto se sporta tiche,mene ostalo i ne zanima iskreno.
ima li jos neko problem sa totalom danas ?
ocisti snijeg sa tanjira i oka