Originally Posted by
VanjaTheMan
Argumenti? Jesi li cuo nekad za licno misljenje?
Odigrao sam nekih 15h u nadi da ce biti bolje. Svaki momenat igre je bio mucenje. Bukvalno ne znam gdje su otisle pare na ovu igru.
Ne osjeca, nego je ti osjecas jer se ponasas kao fanboy od 10 godina a ne kao odrasla osoba.
Pa eto ja volim taj zanr pa mislim da nije odlicna. I daleko od toga da sam jedini.
Ne postoji prava ocjena ni za jednu igru na planeti. Ni za onu koju najvise volis ni za onu koju ne podnosis. Sve je stvar misljenja. A misljenje o Starfieldu je definitivno mnogo gore nego sto je to bilo ocekivano i to je fakat.
Koji je tebi *****, ozbiljno? Je li moguce da si toliko je*eno zatucan da mislis da svako ko ne voli neku igru koja je izasla za Xbox mora da bude Sony fanboy? Ja sam PC gamer, ako nisi primijetio. Zabolje me kita za konzole. Jedine dvije Sony igre koje gotivim su God of War i Spider-Man. Uncharted je overhyped, Horizon je samo jos jedna u nizu genericnih open-world igara, The Last of Us bolje da ne pominjem jer ce me neko od gamera razapeti ako cuje sta mislim i o toj "igri" i o Naughty Dog-u kao developeru.
Mozda je Ghost of Tsushima dobar ali ga nisam igrao jer nemam vremena i volje (a opet sam imao vremena i volje za Baldur's Gate 3 i za Starfield). Ali sam Sony fanboy, je li?
Uglavnom, postoji ogroman problem u danasnjim AAA igrama i taj problem nema apsolutno nikakve veze sa time da li je igra za Xbox ili za Sony. Izvuci glavu iz guzice i ukljuci mozak. Vecina AAA igara koje izlaze danas su TESKO SMECE. Starfield je jos jedna u nizu takvih igara. Totalno neambiciozna i neoriginalna u svakom pogledu. Je*eni Borderlands 3 je bio ambiciozniji od ovoga.
Ne zajebavajte se sa ovim djecijim igrama, ljudi. Odigrajte Baldur's Gate 3.