gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooool kako volim ovaj tim
Printable View
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooool kako volim ovaj tim
Znači ovako:
ManUtd-Blackburn 1 - kvota 1,25
Samp-Milan AH2 kvota 1,70 ---------------- piše azijski hendikep (0,25) -neriješeno prošlo
Juve-Fiore AH1 kvota 1,8 ----------------- piše azijski hendikep (-0,75) - neriješeno prošlo
Dortmund AH1 kvota 1,8 ------------------- dobio, kuca se 1.8, al je pisalo azijski (-1,5)
Mainz-Nurnberg AH1 -1,8------------------- i ovo prošlo, kuca se 1,8, al pisalo azijski hendikep (-0,5)
sa 1,6e na 19,83e-max isplata
dal sad dijelim ovo sa 1,7 (samp milan) i još sa 1,8 (juve-fiore)
il se uključuju ovi koeficijenti što su ispod utakmice na tiket u vezi azijskog hendikepa...?
a mrs u *****
fala fala...nije mi još zinula guzica :D
a taman počeh u utorak...mislim da mi je prvi tiket ove godine...
i dobih u uto, sri, i danas...ukupno 27 + 13 + 10 = 50e neka da se ne ureknem... :D da benfika ne zajeba bilo bi još 50e... :)
ovi hendikepi mi smanjiše, inače bi bilo banja...
s druge strane i euro kad nađeš na ulicu super, a ne 10 kad pane sa neba bez ikakog rada :D
oću mozda sjutra neki sistem sa prelazima... 2/10 sve da bude iz x-1, x-2 i sl... no mi crno nakanit se... :D
Moj tip dana: Herkules-Levante 1(1.90) ulog 8/10
Inter-Parma 1(1.65) 10/10
Totenhem-Liverplul 1(2.10) 8/10
Njukasl-Celzi 2(1.75) 10/10
Ulazem velike pare.Ako se slucajno razbijem necu dolaziti sedam dana,idem za Novi Sad kod jedne osobe,da nadjem utjehu u carima vrelih noci.
Srecno momci.
sjutra inter 1 i celzi 2 ... pa sto Bog da ;)
Ovako,u pravilima koliko sam shvatio pise da ime vlasnika racuna na kladionici i moneybookersa mora biti isto. Ja sam stavio pare na bet 365 sa drugovog MB...koja je sansa da ce mi praviti probleme pri isplati i sta da radim u takvoj situaciji?
Ajmo Inter i Celzi.
Shto mnite za ovaj triling...
Bilbao - Osasuna 1 @ 1.65
Kaljari - Lece 1 @ 1.65
Lacio - Katania 1 @ 1.60
Evo ti jedno krajnje konstruktivno rijesenje. Nabavi karticu! Vrijeme ti je vise. Ionako dugorocnije mislis da igras, tj, neces povlaciti narednih 15-ak dana. Onda eliminises taj mb, ubacis karticu i s kartice uplatis nekih 5e, da imaju taj "trag" kad te budu isplacivali, tj kad budes zatrazio da te isplate... Isto tako mozda neces imati problema pri isplati na taj MB, ali glupo je da bilo sto rizikujes. Imaj cist racun, da te ne boli glava. Ako te zabrane, zabranili su te. Moces onda pod drugim imenima, tipa svoje babe, ako joj uzmes karticu...
Stvarno je vrijeme da Inter dobije jednu utakmicu iz nepostojeceg penala.Vjerujem u sudije.
I po meni je to kecina.
Od Celzija i Intera bih pobjego.
sta mislite cagliari ili lazio ??
Ma mozda oni i dobiju, ali meni to nije za igru. Inter ima vise povrijedjenih igraca nego zdravih cini mi se:
- INDISPONIBILI Coutinho (rientro fine gennaio), Chivu (in dubbio 15Ş giornata), Mariga (in dubbio 15Ş giornata), Julio Cesar (in dubbio 15Ş giornata), Milito (in dubbio 15Ş giornata), Maicon (in dubbio 15Ş giornata), Obi (in dubbio 17Ş giornata), Samuel (stagione finita), Suazo (in dubbio 16Ş giornata), Mancini (da valutare)
- SQUALIFICATI Eto'o (3)
- ALTRI Muntari
A s druge strane, malaricni Drogba i Celzi koji je u krizi protiv Njukasla koji zna da zablista na momente.
@ Oslic - Lazio bez razmisljanja.