Gorane, baci pogled na pm... :)
Printable View
Gorane, baci pogled na pm... :)
Nije jasno definisano, pa bi valjalo da se pozabavite pravilnikom na koji se pozivate da bi i nama, korisnicima, bilo jednostavnije da ga shvatimo i ispoštujemo.
Govorim iz ličnog iskustva, a tada mi je rečeno, od strane vašeg moda, da je boravak na ovom forumu privilegija. Ja ne vidim zašto je to tako, ali ako vi to tvrdite, nema druge nego da vam vjerujem.
Eto, samo rekoh... imala sam želju i potrebu. :)
Iskreno ne primjecujem da pravilnik treba da se mijenja. Jako je jasan i eksplicitan. Za ovo priviliegija se izvinjavam jer sam negdje rekao polu u sali polu u zbilji da boravak na ovom forumu nije pravo nego privilegija.
Pravilnik je jasan i ako ga pazljivo procitate sve ce vam biti jasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niste to Vi rekli, Gorane, nego Vaš mod, ali možda se i ona šalila, mada nije djelovala tako... bez obzira na ozbiljnost rečenog, taj komentar me je nasmijao.
Elem, ako već tvrdite da su pravila jasna, a opet kažem da nisu, dobro bi bilo da se svi korisnici, zajedno sa administrativnim timom, odnosno moderacijom, pridržavaju istog.
Hvala na odgovoru, i želim Vam ugodan ostatak večeri.
(znam da forumski bonton ne nalaže persiranje, ali šuti se sa rogatim ne bije, a ako već to radi, nek bude na - per si...i tako... :) )
A i dosta sam stariji pa mozda zbog tebe. A jesam rekao ja samo sto je mod ponovio. Milo mi ie sto te nasmijao, no kao i u svemu ima malkice istine.
Za pravilnik. Pa da svi ga se pridrzavamo.
Ma sve ste zaboravili, pa i redoslijed svega što se izdešavalo, ali ja nisam, arhivirano je sve, zlu ne treblo. Vi ste došli na kraju priče...spremni.
Za ovo - dosta stariji od mene, hvala, laska mi.
Bitno da je riješeno, i ne ponovilo se.
Hvala još jednom, na uloženom trudu, a i na vremenu.
Ne bih Vas više zadržavala.
Meni je vazno da je arhivirano. Za neku instancu. Nisi me zadrzavala. Laku noc.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Posle milion postova spama, Noirice, dobro možeš časti mi pričat o kosmičkoj pravdi i nepravdi? Da, ja tvrdim da je privilegija biti član ovog foruma, uprkos tome što je admin to kroz šalu rekao, meni se dopalo i dok se pridržavaš pravilnika koji ti je nejasan, sve će biti ok, kada ti prestane nejasni pravilnik biti jasan opet ćemo se ćerati...a blizu si...a vidim, vratila si se, iako si napustila forum demonstrativno, prilično brzo što implicira da ipak nije sve tako crno kako predstavljaš;) poyy (kako je sad moderno pozdravljati na forumu)
Cekajte djavoli kokice da napravim...ne mogu citat kojom brzinom brisete.
Obrisala je moj post?
Neka je... :D
Jok more nema pm
Nisam ugožena, čika Gorane, ko će na mrvu da se zaleti, ali arhivirah neke smiješne momente, kad nam bude dosadno, da se svi nasmijemo.
Vi ste baš super, zašto nas plaše sa Vama? :)
Kažu, neka, neka...kad vam Goran dođe....a meni je ova zvončica strožija, mada je i krupnija od mene, pa je i ne ljutim.
Zloupotreba sluzbenog polozaja, tacno vidim.
Sto ste mi navrli na zvoncicu , ona je brat mooooj
Samo ću vas ljubnuti sve :*
dodjiii sutraa noćas pamet kraćaaa jeeee
dodjiii sutraa kad glave ohladeeeeeee :*
P.S.Noir, Noir, nijesi mogla odoljeti da me ne vidiš nekako...voliš ti mene ipak :*
Nema druge no da se naprave izmjene i dopune pravilnika, ka u skupstinu, pa na glasanje.
Neko na pollu Izbori koristi TOR browser ili kako god da glasa za DPS... Kako mozemo to provjeriti. 15 glasova za 5 minuta
Aktivirali se spavači?
TOR mi je prvi pao na pamet, jer tako botine lajkuju po portalima i pisu po 50 komentara.
Ali evo je druga stvar izgleda
https://sendvid.com/rnumge0c
u 5min 20 glasova... Nije fer
Pa na svake izbore pobjedjuje dps. Sto je sad problem anketa na forumu, to sto su opozicionari i "opozicionari" glasniji ne znaci da ih vise ima.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Neko te malo zesće lozi jer niti je ikad napisan taj post koji pokazujes, niti tor ima ikakve veze sa anketom. Anketa kao i svaka dje moze registrovani foumas glasati samo jednom i samo jednu opciju. Kako će ko glasati, kako ce to ko razumjeti anketu.... je sporedno. Za moderatore je vazno da se diskusije odvija kulturno i bez provociranja.
A forum je bas pokazatelj kako se ko kotira. A makse.
Može da se onemogući glasanje ljudima koji su tek registrovani ili imaju manje od 1000 postova.
Kololo sam razumio ispada da je dovoljno registrovat se i glasat i tako koliko želim puta. Sigurno u roku od dva sata vremena mogu da odradim 25 registracija i da onda za 20 minuta logujem se i glasam 25 puta.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ajde da se obrise glasanje. Da vdimo smije li se obrisat. A smio bih se kladit da se ne smje obrisat, ni pod razno. :) :)
Teoretski mozes, ali prakticki ni pomoću filmskih trikova :) Registraciju novih clanova odobrava admin foruma, a on to ne radi serijski, a pogotovo u "sitne sate". Da ima duplih naloga ima i moderatori se trude da to eliminusu i ne dozvolje da se neki forumas svadja sam sa sobom i na forumu vodi strasni "dijalog". Zasto to neko radi... to je već izvan nadleznosti i mogućnosti foruma.
Kad se postavi javna anketa onda se trazi tajna, kad se postavi tajna onda je frka sto nije javna i nikako ugoditi :)
Zato ti ja kazem, obrisi, nema glasanja, manje ce se narod svadjat, imace izbore za mjesec dana i neka glasaju.
Da se postavi anketa treba li anketa da bude javna. :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Uredjivacka politika portala nema bas nikakve veze ni slicnosti sa uredjivanjem foruma. Poredi nivo diskusije tamo i odje pa ćes sam vidjeti razliku. Istina je da admin moze raditi da to ne vidi moderator samo sto je odje praksa sasvim drugacija. Admin sve konsultuje sa moderatorima i vjerujem da zadnjih 2 godine nije nikoga opomenuo ili banovao. Osim toga ima masu pametnijeg posla od prepravljanja ankete a iskreno ne vidim razlog da bi nesto tako bilo dje radili i da nesto tako ima neku svrhu. U jedno budi siguran - kad bi se postavilo pitanje da ova administracija foruma mora raditi po necijem diktatu, a ne sopsvenoj savjesti, onda će se ona pokupiti pa neka to radi neko drugi. Pocev od admina pa do vecine moderatora.
Mozemo li onda da otvorimo noci poll. Prebacimo diskusiju a novi poll bude javan i to je to.
Ocigledno je doslo do problema ili neregularnosti, posto je za 5 minuta 15 glasova dobila opcija koja prije toga nije imala bez 7 a posto je poll tajni onda ne znamo jel malverzacija ili pravo
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Gando, znaci kad god se tebi ne dopada glasanje onda je malverzacija, neregularnost...? Jesi li se bunio za malverzacije kad je na forumskim anketama ubjedljivo pobjedjivalo PzP pa Pozitivna..... Daj cojece sredi se, sad ce bas neko kopati po forumu da tebi nesto dokaze. Tacno ću pomisliti da si ti zagovornik DPS-a jer svi koji bi im rado vidjeli ledja radovali bi se onoj anketi. Taj koji je pobjedjivao na forumskim anketama djao mu ga je odnio.