Znači ništa od prizivanja Đenerala noćas i juriša na Kosovo i sl, zašto nisam iznenađen, sad će opozicija da plačkinja nekoliko dana i od prvog redovno na blagajnu da se podigne plata zaslužena.
Printable View
Znači ništa od prizivanja Đenerala noćas i juriša na Kosovo i sl, zašto nisam iznenađen, sad će opozicija da plačkinja nekoliko dana i od prvog redovno na blagajnu da se podigne plata zaslužena.
Izbori su gotovi. Ko je pobijedio neka je srećno, a ko nije vise sreće sljedeći put. Vulgarnosti, psovke, trolovanje, provociranje... - JOK!
Neće se tema zakljucavati zbog par osoba koji zamijenili ulicu sa forum i mnogo lakse je ostraniti takve "diskutante" nego kaznjavati ostale koji bi kulturno da zamijene par rijeci.
"... sigurno pobijediti i osvojiti najveci broj mandata"
"... popravili rezultat"
"... osnazili optimizam"
Ne znam, ne bih da se zalijecem, ali meni izgleda da DPS nece imati vecinu. Cim Vesovic nije proglasio pobjedu, ugasili su ga.
Caslav rece da ce I u PG da dobiju. Optimisticno nema sto...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Javili su se DF i SNP povodom svih neregularnosti, a gdje je 'novopečena' opozicija, SDP?
Kakvi su rezultati u Kolasinu i da li će sljedeći sef primati stranke u kafanu?
Ne mogu da se ne nasmijem Kaluđeroviću: "Zapazili smo regularnosti" :lol:
A od Vešovića me ništa ne čudi, taj je pobijedio još prije po' godine (rijetko antipatičan lik, btw) :)
sta je sa sdp-pozitivna? jesu li dali neku izjavu?
Hvala Lepo
DPS odvojio većinu na Žabljaku, slavi se u njihovom štabu.
Kolašin: Sukob aktivista DPS i SNP
http://www.vijesti.me/vijesti/kolasi...-clanak-212628
Evo veli novinarka na RTCG koja je u štabu DF da su nezadovoljni, navodno je rezultat lošiji od onoga što su se nadali.
Iz DF-a na osnovu 35% za Pg je stanje ovakvo DPS 43, DF 30, SNP 15, ELP 9, AA 1... Procenata...
Auuuuuuu kako je loše prošla ELPG jel ovo moguće
https://pbs.twimg.com/media/BogQsl7CYAAaE2p.jpg:large
Ne znam jel zbog izbora ali u Baru je policije kao da je ratno stanje...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
49,7 % CDT kaze da je dps uzeo.Pozitivna uzima glasove na velikim biračkim mjestima
Nezadovoljni u DF i u ELPG? Pa vidio sam ih u debati kako imaju jasne vizije razvoja Podgorice. Što isto nije ni DPS predstavio, ali kad već opozicija ne zna šta će onda je laganije prodavati lične karte i manipulisati narodom.
polako, sačekajte konačne rezultate - ali ako bi ovakav odnos ostao bilo bi zanimljivo
Vidjeh i ja danas kad sam izašla da je bio kombi sa 4-5 policajaca. Sakrili se kao da hoće radarom da hvataju vozače po parkingu.
EL jako, jako loše. Ali, obično prvo pristignu rezultati sa manjih izbornih mjesta, tako da očekujem da će procenat samo rasti, nikako padati - kad počnu da pristižu rezultati iz "urbanijih" sredina.
jel moguce da po CDT DPS ima 49,7 % , pa kupovina licnih karata na izlaznost od 70% je zanemarljiva ako je u opste ima, izglasali su zakone koje im odgovaraju. sve su uradili i nemaju prava vise da ista kazu. ja ne mogu da vjerujem da poslije svega opozicjia ima obraza da ista kaze, bolje da se samougase.
Ne treba Crnoj Gori nova vlast, nego novi narod.
Da LI JE MOGUĆ OVAKAV REZULTAT POZITIVNE !!!!!!!!!!!!! MALO VEĆI NEGO NA PARLAMENTARNIM !!!!!!!!!
Mogu li se gdje pratiti online ?
CDT još ništa nije saopštio ;)