izlecio se bio, ali mu se vratila bolest
Printable View
Gods of the Arena je isplanirana kad je prvi put obolio, da ispuni vrijeme. Whitfield se bio oporavio i čak vratio u formu za S2, ali je opet mu se vratio limfom. Ipak je odlučeno da se ide dalje, s novim glumcem:
http://brusimm.com/wp-content/upload...McIntyre-2.jpg
Odlične vijesti, rating od 1.9 u terminu petkom je sjajan uspjeh, ako tako nastavi, preživjeće serija.
+ nije uopste losa bila epizoda. otkad nisam vidjeo doca browna :)
pocela i portlandia. vrlo simpaticno mi se cini.
Start Spartacusa me odusevio! Nastavili su tamo gdje su stali (mislim na kvalitet)...
A nocas cu sa zadovoljstvom da odgledam Fringe i Community!
Spartacuuuuuuuus, predobra epizoda, odusevljen :D:D
Nisam gledao, nemam vremena nizašta ovih dana.
ja pogledah prvu epizodu i posle nje nisam imao zelju za drugom, ali cu je ipak ispratit', cini mi se da ima jedna dobra riba u seriji :D
Ja odgledah prvu epizodu "Perfect Couples" nije losa s' obzirom da sam mislio da ce biti bzvz :)
Prati li neko Modern Family?
Ti se ne racunas. Ti sve pratis.
nije losa modern family. imaju svojih ups and downs. jedan od rjetkih sitcoma koji mi nije gadan.
bsg na in :respect::respect::respect:
zar nije vec bila na Atlas?
jesu ali samo prvu sezonu ako se ne varam... :)
Dvije su dali sezone BSG, da ja znam.
samo da kazem, portlandia rula :)
hm, na tv without a pity forumu [koji je vjerovatno najkvalitetniji forum uopste koji sam ikad posjetio] su mahom [veoma] pozitivne kritike.
jesu na momente malo previse ocigledne sale, ali generalno vrlo dobro, vrlo goofy i sa super gostima [u ovoj epizodi kyle mclachlan, u prosloj steve buscemi]
super je i potencijalna parola za portland - city where young people go to retire. ili [ovo doduse nije pomenuto u seriji, vec procitah negdje] - city where underachieving is an art :D
Portlandianci su se uglavnom prepali bili da će serija da skrene pažnju na njihov mali hipsterski raj i da će početi doseljavanje i "kvarenje" istog. Jer Portland zaista jeste specifičan i jedan od najpoželjnijih gradova za život u USA.
nego?
i sam ABC ga je opisivao kao sitcom, kao i gomila reviewsa po internetu.