Porastao mi paket na 25 sa 22-23€ bez mog odobrenja…
Emill?
Printable View
Porastao mi paket na 25 sa 22-23€ bez mog odobrenja…
Emill?
da nisi aktivirao kakvu uslugu? Nije bilo povecanja... salji broj na pm, da provjerimo
Imao sam malo preko 3€ na racun. Juce aktiviram ovaj besplatni vikend paket 100GB preko aplikacije, vaze petak, subota i nedelja. Koriscen je wi-fi i aplikacija javlja da je paket aktiviran i stoji 100GB na stanju. Jutros da posaljem poruku, ne ide. Provjeravam racun 0€. Iz call centra mi kaze to vam je na internet potroseno, pitam kako na internet kad je aktivna ponuda ona meni kaze ne znam ja. Napisa neku kao reklamaciju i kaze zovite nas opet u ponedeljak ili utorak...
Kaze potroseno je u 7:41 na internet sve, pa je ponuda aktivirana u 7:42, jedan minut razlike, kaze ova iz call centra. Sto je apsolutna laz, nov telefon, mobilni podaci jednom nisu aktivirani, ponuda preko telekom me aplikacije akrivirana preko wi-fi, javlja da je ponuda aktivirana i stanje pokazuje 100GB za internet. Skidaju izgleda sve sa racuna pa tek nakon toga telefon nastavlja da koristi gigabajte bez ikakvog obavestenja. Klasicni lopovi na sitno! Sjutra prelazim u mtel, dosta je bilo sa ovim smradovima.
Iz dana u dan sve gori i gori...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...92c05aee55.jpg
Sent from my iPad using Tapatalk
Provjeri mrezni kabal, isto mi je povremeno prekidalo pa sam stavio drugi i sve ok.
Evo dobio sam info da je svima iz tcoma internet i tv u prekidu.
Meni radi [emoji2369]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam se izjasnio kako treba, u Plav nikome internet ni tv ne radi ko koristi tcom :)
Raspada mi se internet nocas.
Koja lokacija u pitanju? Meni radi sve odlicno u HN.
Da li je kod ostalih prisutan problem da se poziv prekine posle 10-15 sekundi? Juce mi se to 5 puta desilo. A problem postoji u zadnjih mjesec dana. Nebitno da li sam ja pozvao ili ne. I odnosi se samo na pozive u mreži.
"Postovana/Postovani, obavjestavamo Vas da ce od 1. 2. 2024. uslovi utvrdjeni pretplatnickim ugovorom za Vas paket mobilne mreze biti izmijenjeni. Pretplata za Vas paket bice uvecana za 1 euro sa PDV-om."
Sad mi stize ova poruka.
Zar nije zabranjeno dok si pod ugovorom mijenjati cijene usluge? :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ŠTO JE OVOOOOO???!!!
Cijena NE SMIJE da se mijenja za vrijeme trajanja ugovora!
Ali zato moze raskid lagani...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
A necu vala radi jednog eura, ali bas bzv sa njihove strane. :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja jedva cekam da mi stigne ta poruka jer me kolju za neki paket, pa da nadjem nesto povoljnije
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Jel' jos nekome stize poruka da mijenjaju uslove ugovora od prvog februara 2024. i dizu pretplatu za 1€ il' sam ja medju rijetkim dobitnicima?
Koja je uopste fora te mogu da urade nesto poput ovoga korisnicima koji su jos uvijek pod nekim aktivnim ugovorom (paketom)?
Već postoji rasprava o tome na Telekom temi, ne treba nova:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...p%C5%A1ta-tema
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Je li to ide od 01.01.2024?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Taman potpisah u telekom zbog ovakve politike i ista me doceka ovamo. Nevjerovatno