E pa...
Zahvaljujem!
Printable View
E pa...
Zahvaljujem!
Mikan Zec je kriv :)
Apelujem na sve članove foruma koji koriste M-tel mobilnu mrežu, da pošalju praznu poruku na broj 14525 (cijena poruke je 1e) i tako pomognu u skupljanju 200 000e potrebnih za transplataciju jetre u Nici, mladom čovjeku Albinu Kondu iz Pljevalja, profesoru fizičkog vaspitanja. Rok za skupljanje sredstava je 1.jul. Do sad je skupljeno oko 37 000e.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...e12e63af8e24b0
Nadam se da moderatori neće zamjeriti što ovo postavljam na ovoj temi, ali sam gledao na kojoj će temu najviše ljudi vidjeti ovo.
Nemam m-tel mrežu, ima li jos neki način?
Ima li "ukalkulisani PDV" svoj ekvivalent u engleskom jeziku? Kako to prevesti?
Value Added Tax included
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Ima li neko broj lika što vrši usluge kosidbe trimerom ?
Izgubljen je telefon a sa njim I 69 kartica, je li moguce kako da se u dogovoru sa telenorom uzme taj isti broj ponovo da se koristi?
poslato paukom
Naravno da jeste. Dace ti novu karticu sa istim brojem, samo nece moci da vrate kredit koji si imao ukoliko si bio prepaid.
Hvala vam na odgovorima.
poslato paukom
Zna li neko u Deltu u centar dje je Voda u krsu, Leandro, swarovski, six.
Tacno izmedju navedenih u hol cemu sluzi onaj kavez na plafon? Vec duze vrijeme je privezan za plafon.
Traze mi ljekarsko za upis na fakultet. Je li to ono isto kao za vozacki? U Baru je 40e, moze li se kako to jeftinije nabavit?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Hmmm, jesi siguran da ti traze ljekarsko. Koji je to fakultet?
mislim da je u poliklinici filipovic 30€. cjenovnik mi je na poslu pa ti mogu poslat u ponedeljak ujutru, ako ti nije kasno
Pomorski u Kotor. Evo sad vidim pise da mora bit iz Doma zdravlja Kotor, Bar, Pg ili HN..
Sent from my HTC One using Tapatalk
Da nije ko u toku u vezi tablica, jesu li ih dobili u MUP, čekam tablicu za scooter od 4 juna...?
Neka ga ne mari...
Ja sam bio za saobraćajnu prije neki dan , i dolazi lik sa istim pitanjem kao tvojim, i ona sa šaltera mu reče da nije ni bilo kašnjenja sa tablicama, ne zna otkuda ta priča.
e izgleda po njihovoj priči da je sve u redu ali ipak ne mogu uzet tablice, za scooter je predato 4 juna a za ovaj novi u ponedjeljak, do sad im je uvijek bilo potrebno 7-8 dana a sad skoro mjesec, po zakonu je 21 dan, ako do tad ne završe zahtjev ZAKONSKI moraju da izdaju potvrdu sa kojom možeš da voziš na teritoriji C.G. u ponedjuljak idem da tražim makar za ovaj manji.
Neka ga ne mari...
Jel ima neko da mi preporuci sta da obidjem u Bijelom Polju? :) Idem na 4 dana i svaki savjet je dobrodosao kako bih prekratila vrijeme. Moze preporuke od restorana do nekih zanimljivih mjesta u BP i blizoj okolini. Hvala unaprijed.
Restoran Dvor,na izlazu iz BP ka Mojkovcu. Odlična klopa,i sjajan ambijent.
Poslato sa Garret turbine.