http://www.vijesti.me/media/cache/7a...695e5cc447.jpg
Slikano prije meča
Brnović daje instrukcije
Printable View
http://www.vijesti.me/media/cache/7a...695e5cc447.jpg
Slikano prije meča
Brnović daje instrukcije
Gledam klupu Lihenstajna na poluvremenu oni pomocnici selektora Lihenstajna ubiše se zapisujući i objašnjavajući svom selektoru, ovaj naš čitavo drugo poluvrijeme izigrava Montelu pored aut linije nikakve vizije ni smisla u igri.
Brna je mag ove igre nemojte tako ljudi. E greote svega mi,koga mi ne mozemo da dobijemo. Zar mu nije bilo bolje da izvede najaci sastav,eto konacno ima sve igrace spremne,pa ako povedemo izvede ta tri bitna da ih odmori austriju i zavrsena prica. E kuku brna
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Pošto se kritikuje samo Brnović, koga je to izostavio, a da je mogao da utiče na rezultat?
Izostavio je štoperski tandem, Savića i Bašu, koji ne bi promijenili ništa.
Čak je i Vučinić igrao sasvim dovoljno.
Jednostavno je - ovaj (ne)igrački kadar je najbolje što imamo.
"Igrali smo neriješeno protiv Lihtenštajna. Lihtenštajn je igrao neriješeno protiv Slovačke. A Slovačka je pobijedila Španiju. Znači, jači smo od Španije..."
Mene obraz peče zbog Baše i Savića, kako li je tek njima bilo gledat ovu sprdnju sa klupe.
od nervoze me glava zaboljela , no sam ja kreten sto se nadam necem. svaki me sport zivaca kosta
Tacno sam zna da ce neko ovo pomenut. Nije bitno koga je izostavio no sto je prošara skroz sastav. Posle je tek kiksa s taktikom no nebitno, necu da se nerviram bre vise zbog zitkog proliva smrdljivog no sam udario fino po zlatnoj kajsiji dako se zaboravi ova noc sto prije, uhhh.
Sent from my HTC M8
#AskBrna
Lihestajn, Linhejstajn ili Lihtenstajn?
Sto ste ocekivali? Opet ista prica. Krenemo dobro onda se pojavi Jovetic. Bice da je to slucajno. Evo trece kvalifikacije zaredom.
Ono protiv Moldavije je nista prema ovome. Mi smo od Moldavije izgubili kad smo znali da nemamo sanse, da necemo ic ni u baraz. Ovo je najveca bruka crnogorskog fudbala, iako nije krivica Brnovica, nije on kriv sto ne mogu da uvale gol iz stoprocentnih prilika, ali opet ne znaci previse, Austrija je kljuc, ako se izgubi u nedelju katastrofa. Ako bi dobili Austriju to je to, treci smo, samo sto moramo da jurimo drugo mjesto, najbolji treceplasirani sigurno necemo bit, a nesto ne vjerujem da cmeo mi kroz baraz proc.
Jovetic, kakav raspad ljudi moji, koliko ispucavanja i glupiranja i ne moze dokazat klasu protiv igraca koji igraju po nizerazrednim svajcarskim klubovima.
to zadnje Igi:)
Ljudi imamo pravo da se nadamo jer je dosao jedan covjek, pri tome alkoholicar koji nije imao ovoliku grupu igraca i sirio je nevidjeni optimizam. Kad su pocerali takvog ocekivali smo procvat.
Crno je ovo pricat ali ovo je bas dno dna. Ovi bodovi se ne mogu vratit i ne ponistavaju se. Takodje ne idu sve trece ekipe u baraz da znate.
Al gledaj ti Brnovicu logike necu da umorim glavne igrace I na kraj svako mu igrao.
Zar nije bolje da je Vucinic igrao od pocetka nego u drugo poluvrijeme.
Posle izvodi ofanzivnog veznog Simona I ubaca defanzivnog veznog Nikolica.Na kraju vadi Jovetica ubaca Grbica na ustrb pozicije Jovovica.
KAK
Za sve je ovo kriv samo Grgur! Crna macka, kralj baksuza, vjestac sa pecatnim prstenovima koji mraci od prvog minuta. Treba javno zapalit urokljivo govedo i skinut ovo cudo sa nas ![emoji35] [emoji35] [emoji35]
A Brnovic je sad kriv, a ovi sto nisu mogli iz 30 suteva mrezu pogodit to nema veze..Ja ne vjerujem da se odje prica i analizira kako je treba nekoga da ubaci jer nesto nije stimalo..Sve je bilo u redu osim realizacije..Ja u zivotu nisam vidio neku ekipu ovako da se ispromasivala kao mi nocas..
Sto bi ste vi rekli igracima da ste na mjesto Brnovica?
Grgur je sve izmalerisa.
Ako nije srpeman ne treba da igra, tu je krivica Brnovica definitivno. Ali ovo izdrakavanje koje on radi sa reprezentacijom je stvarno previse. I da, nikako nije Brnovic kriv sto dodje Vucinic i umjesto da zakuca loptu u mrezu pokusava da postigne gol ala Anri ili sto Jovetic usere svaku dobro izgradjenu akciju. Brnovica treba micat odma, ali ovaj poraz nije njegov. Mozda tri igraca igraju u svajcarskoj eliti i to u najgorem klubu te iste elite, e pa ako ti za takve treba Murinjo onda ga ****.
Dobro de on je i rekao da ide na sedam bodova a bio bi zadovoljan sa četri,znači bod protiv Lihtenštajna i tri protiv Austrije :biggrin: