Poceli azijati da se sibaju, milo mi je sto smo moderni. :) Pretpostavljam asian (0)?
Vidjeh nedje davno u Meridian da imaju i druge azijate u ponudi.
Printable View
Poceli azijati da se sibaju, milo mi je sto smo moderni. :) Pretpostavljam asian (0)?
Vidjeh nedje davno u Meridian da imaju i druge azijate u ponudi.
jes, azijski zakon, ja ne igram puno kladionu, al masu mi ljepse od duple shanse dodje.
na njih dobih i juche, svaki je prosha, a kvota se ne smanji puno, za 0.25 najcesce.
Ak dobijesh, kuca ti se koef, ak ne, kuca se jedinica.
Nego me sad zanimaju sistemi, može li to ukratko ko da mi objasni, koji su mi uslovi i sl?
Ukratko, uslov ti je da imas para ili da imas bas jake kvote :D
U sustini sistem je samo prakticna olaksica, umjesto kucanja ogromnog broja listica, sve staje na jedan.
Posto bas ima da se pise, ostavljam to nekom drugom ali ako mene pitas, ne treba ti to.
a reko poshto padam sve po jednu, dvije....može li se to sa 5 e igrat, na kvote 1,50-2,00?
eo cu guglat, no mi muka
Ako npr igras sistem 3 od 5, od 5 utakmica moras pogodit 3 da bi imao dobitak. Konkretno taj sistem ima 10 kombinacija, cijena kombinacije varira od kladionice do kladionice. Br komb. X cijena komb. ti je minimalna uplata za konkretan sistem.
Svoj eventualni dobitak mozes povecat dodavanjem fikseva (ili stuba). To su mecevi van sistema (u ovom slucaju onih 5) koje MORAS da pogodis.
Dobitak se ne racuna kao kod standardnih tiketa. Dosta je manji. Proceduru racunanja sam zaboravio, to bi mogo neko drugi da napise.
Mada mislim da je ovako: Uplata/broj kombinacija (X eventualni fiksevi) X proizvod koeficijenata pogodjenih kombinacija. Ako ima vise dobitnih kombinacija, one se sabiraju.
Cisto da bi vidio, uzevsi da igras pomenuti sistem, 3 od 5 s 5 eura sa kvotama 2.00 bez fikseva, minimalni dobitak bi ti bio 4 eura a maksimalni 40. Neka me neko ispravi ako grijesim.
aha..... vazi...mozda mi znadne neko od drugova, da se ne davite sa kucanjem...
P.S. Dobih dvije noci zaredom, pa se popalih ka braw, sad sam prof. Mitrić:D
p.p.s. Koristite li momci kakve sajtove?
Meni je www.goonersguide.com dobar, dadnu dosta infoa, kao i neki bet advice forumi.
od novina DAN-sportski dio, i to je to...
čisto da se zna povrede, forma, i ti neki činioci...bar ak neko nema kad da prati fudbal toliko detaljno...
Ima na sajt williamsa.Sastavljaš tiket od ponude i ima opcija sistemski đe biraš što će u sistem a što u fix.odabereš koji ćeš sistem da igraš i unese uplatu.Sračuna ti koliki je dobitak
oke, hvala, pogledat cu....možeš li mi dat link?
jeli naša kladionica, il strani sajt?
williams je isti u bosni i kod nas
http://www.williams-kladionica.ba
idi na ponudu i klikaš što ćeš da igraš.malo pročačkaj,snaćeš se brzo ;)
snađoh se :)
Znači na ovaj tiket, ovi štrikirani fiksevi moraju proć, i 3 od 5 utakmica iz sistema... i kvota je ~25?
http://img522.imageshack.us/img522/948/sistem0.jpg
ima li uslova da na utakmice iz sistema igram samo određene igre (fix, golove, AH) ?
ne koliko znam.možeš sve što ima u ponudi.samo,u sistem stavljat manje od 2 kvote mi se čini neisplativo
odigras 2-3 zicera za fixeve + kvote od 1,6 -2, za sistem 3-5, i kvota ti dodje 11,
sa 5e dobiješ 55...fina para, a pala sa neba...
Dodje kvota 11, ali to je onda max. dobitak, a min. ti je mozda 2-3 eura x 5 = 10-15 :)
Ne igraj sistem, mali je dobitak tu :D
čekaj bre, eo me u procesu postajanja betting genija :D
E vala cu jedan odigrat za vikend pa dje puklo da puklo... :D
malo nemica, malo spanaca, koji englez...mm....jedva čekam hahahah
To svi misle. :D A ti hoćeš da odigraš par fixeva i sistem? Nije loše to. :D
pa to sam mislio... sistem 3-5 il 2od5, i 2-3 fixa...može fino da ispane čini mi se...nađoh ovaj sajt, sad se ka malo dijete igram :D
Može, samo treba pogodit'. :D
pogotovo je 5/10 neisplativo.
http://www.germaniasport.hr/sistemi/
Meni drug igra sisteme i taman izvadi onoliko para koliko je ulazio, no vazda je na pozitivnoj 0, igra za dz. :)
Najcesce igra 2-3 fixa i 3/5.
A postoji i sistem u sistemu, pa igraj i to HAHAH. :D
neka, nemote me ka ekrema pomamljivat... :D
ovo 2-3 fixa i 3/5 cu probat...mada mi vikend i nema neke fine utakmice...al vidjecemo... :)
ali ne mogu da vjerujem koliko je ljudi igralo benfiku nocas...