Ja sam za let do Milana doplatio cabin bag i bas mi je glupo ako je tacan podatak da ne mogu i ranac da ponesem uz njega koji je free...
Printable View
pa ne. tako i pise. osnovno ti je ranac. a doplatom za cabin klasicni onda dobijas mogucnost da pored tog cabin uzmes i torbu (zensku) ili onu za lap top ili nesto.
Acs to je kod Ryana, a mislim da je kod Wizz-a drugacije tj samo 1, pa zavisi koja...
Prognoza za Budimpestu je koliko toliko ok...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b28a10358e.jpg
je li moguce da vizu za Dominikansku rep vadimo u Becu?????
Koliko kosta promjena datuma povratka? I koliko se moze nac karta Podgorica-Vasington-Podgorica polazak oko 26.05. povratak oko 10.09.
koliko te kostalo, dhl + viza?
neka info za dominikanu? :)
Prije par godina kad sam isao viza je bila 70e po osobi, slao sam pasose na adresu DHL-om, bila je gotova za 5-6 dana.. troskova za DHL se ne sjecam, mozda oko 50-60e.. Raspitaj se kod njih i kod TNT, cesto su malo jeftiniji. Na netu pise da je za nase drzavljane viza obavezna ali oni tamo blage veze nemaju, niko nam nista nije trazio, nego svi kad slete popunjavaju neke listice za ulazak u zemlju i to je to.. :) Sto se tice Dominikanske, raj na zemlji, bijeli pijesak, dugacke plaze kilometrima, palme.. Mi smo bili u Punta Cani i vecina hotela im je na samoj obali sa All inclusive uslugom (gdje je sve ukljuceno, hrana i pice 24h, peskiri za plazu itd) i cijene su vise-manje pristupacne. Mnogo izleta imaju u ponudi, mogu da se rezervisu online a mozes i na licu mjestu, na plazi, u resortu jer ih ima svuda sa njihovim katalozima :) Novac mjenjas u dolare..
Sent from my MIX using Tapatalk
ajde da vas vidim ...Trebaju mi 4karte povratne Pg-Istanbul ili Tirana-Istanbul n
termini od 17og do 27,28..ali 5,6dana pa koja najpovoljnija opcija :) Hvalaa
Sent from my Lenovo S60-a using Cafe Del Montenegro mobile app
Polasci iz Tirane i Podgorice su cca 190-210 eura (Tirana ima i za 175eura, kasno navece u IST)
Iz Sarajeva imas Pegasus polasci 17 i 18 april, povratak 24, povratna karta 107eura sa kabinskim prtljagom do 8 kg i prtljagom do 20kg
https://s15.postimg.cc/rmcrxwxnr/Capture.jpg
https://s14.postimg.cc/oqf8zuat9/Capture.jpg
E sada isplatili ti se cimati do Sarajeva za 80ak eura, ne znam.
Uglavnom na www.skyscanner.net ces sve naci.
E posto ti trebaju 4 povratne karte onda ti se isplati ici do Sarajeva, to je cca 300 eura, mada treba odbiti trosak puta CG - Sarajevo.
Najjeftinija varijanta do Rima? Koje low cost kompanije lete iz PG/Dubrovnika/Tirane?
Imas iz Tirane Blue Panorama, iz Dubrovnika Vueling.
Je li ko koristio Uber, a da se registrovao sa nasom karticom (kako bankovnom tako telefonskom)?
Ja sam se registrovao bez problema i dodao našu karticu, jer sam imao u planu da ga korisim u Zagrebu, ali ga ipak na kraju nisam imao priliku koristiti...
Ja sam prije dva dana isla Wizzairom - niko nista nije provjeravao ni u Milanu, ni ovdje.
Ovdje nisu ni imali onaj kavez za mjerenje pri gate-u, samo na check-inu je stajao.
Da se nadovezem na pricu oko razlika u cijenama:
Razlika definitivno postoji, i medju browserima, i izmedju dana (radni/vikend) kad se gleda i cak izmedju lokalnih verzija istog sajta (!)
Moje iskustvo: kupovala sam kartu za USA, razlika je bila i do 100 eura (znaci do nekih 20%), i bas to sto kb8 kaze - ima razlike medju browserima, a najvise me iznenadilo da sam dobijala razlicite cijene za iste letove kad bih na momondu promijenila jezik i valutu.
Tako da definitivno treba malo vise istraziti, narocito kad se radi o nekim vecim cijenama.
Prosle godine prvi i zadnji put smo koristili taksi na putovanje, neplanirano nam je hitno trebao prevoz, u Moskvi, i nismo nista o taksijima znali moskovskim bez da su u krv. Registrovash se na uber, uneses dje si sad, uneses adresu, platis, eto ti ga auto za minut, a nesto nas jeftino ispalo, u odnosu na 20-30e koliko bi nas regularni taksi odra. Tako da svakako preporuka za uber, jednostavnost i niski troskovi su plus, ako ti bas treba taksi.
Pokusavam da kupim karte preko wizz air sa 3 kartice i javlja mi se payment error, 2 visa i 1 mastercard. Probah i sa 3 razlicita browsera, ne moze nikako
imas li novca na karticama? :))
vidi koliki ti je dnevni limit, obrisi cookies, posalji im poruku/nazovi ih...
Na svakoj od 3 ima vise nego dovoljno. Ni limit nije problem, kupila sam dosta karata na raznim sajtovima sa svakom od ovih kartica ponaosob.
Pisala sam im ali naravno da mi nisu odgovorili, propustila sam akciju od -20% juce.
Nikad nisam letjela sa wizzom, pocinje da mi bude jasno zasto su toliko omrazeni :)
Ryan i easyjet su u odnosu na ove bas profi
pa mom prijatelju nijesu vratili centa a otkazali su mu let iz Minhena za Pg i covjek je morao za njega i sina da plati 400 karte za taj dan jer se morao vratiti preko druge kompanije
Kakav je ovo lowcost ryanair kad je jul/avgust/septembar prema Briselu 180e +
Jesam li se istripovao, ili su karte bile po 50-70ak eura u jednom pravcu?
Jbg, prilagodili se ponudi/traznji... Mada, komercijalnim kompanijama nije preko 250, cini mi se...
neko putovao iz Temisvara??? imaju odlicne cijene, zanima me parking za auto, jer bi auto ostavili.. jel skup aerodromski za 4 dana npr ili nesto slicno? hvala
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Prije dvije godine bio....viza je potrebna ali se dobija on arrival tako da nije potrebno slati u ambasadu a i ne bi te pustili u avion.Let je bio prilicno povoljan preko Brisela sa nekim Jet air fly belgijskim(sad je to Tui Fly).Uglavnom mislim da je skuplja karta bila do Brisela nego do Punta Cane. Dvije povratne iz Brisela do Punta Cane za oko 500 eura. Prespavali noc u nekom aerodromskom hotelu u Briselu a iz sobe pogled na parking kad na parkingu Golf 6 ica PG table....tako da ako vise ljudi ide isplati se i autom zapucati do Zap.Evrope.
Ima i manjih hotela koji nisu rizorti u all enclusive stilu. Izleti su skupi,traze oko 150 $ ali ako se cijenkas mozes doci na npr. 50% pocetne cijene pogotovo ako vide da nemas narukvicu iz rezorta. Obici Isla Saona i Isla Catalina pod obavezno. Ima i zanimljivih izleta sa bagijima, kamionima 4x4, zip line, izlet u dzunglu, plantaze kafe itd.
Loklani prevoz je jeftin, "karta" u lokalnom busu kosta npr 20-30 centi izmedju bilo koje 2 stanice u gradu.
Treba izbjegavati kisnu sezonu, ljeto jesen ali tada je i najjeftinije ici tamo
Ja prosle godine za 21. Maj Dubrovnik Rim platih 130 eur dvije povratne Vuelingom.
Prvi out mi se desilo sad na Pg aerodrom sa Wizzom da mi ubacuju torbu u onaj kavez. I to samo meni, a vidjelo se od oka da je torba ok, ne znam zasto. Carpisina i to jos manjih dimenzija od propisanih.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
A to ti je jer je carpisa hahahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posla sa carpisom na wizz e paaaaa :)))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carpisa je samo za komercijalne letove... Mozda u Budimpesti nema Carpisa pa zato... :-) ;-)
Mada stvarno ne vidjeh da su ikome torbu mjerili...
Ima li ko info kako do Tel Aviva najjeftinije?
Gledam za Pariz, sa malo vise muke, vise se isplati ic' PG-Milano, i onda Vueling kompanijom Milano - Pariz za cijenu od 60e u prosjeku (povratna karta). Ispravite me ako grijesim, tj. ako neko zna kako se moze jeftinije proci, neka kaze! :)
Pa ima direktno za Pariz iz Dubrovnika ja sam kupio .povratnu za kraj juna pocetak jula 73€
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Dajte neke opcije za Kubu?
Inače, izgleda počela rigorozna primjena pravila u Podgorici, što se tiče Wizz-ovog baggage allowance-a. Baš su velike probleme pravili ljudima na letovima u četvrtak (cak i za slučajeve gdje prtljag stane u kalup, ali visinom prelazi). Pustili su uglavnom sve, ali uz 'poslednu opomenu' da sljedeći put moraju platiti ako žele veću torbu. Pretpostavljam da bi i zatezali više da većina putnika nije premašila dimenzije (opustili se ljudi). Ako još neko bude išao, neka javi svoja iskustva (da li je nešto prolazno ili su zaista dobili neku direktivu da pooštre preglede).
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
U srijedu za Budimpestu nijesam primijetio nikakvu provjeru, a danas u povratku ne znam kako je bilo na check-in-u jer sam imao boarding-e pa sam isao direktno na gate. Ni na gate-u nije bilo problema...
isao mi je prijatelj i nafatao je kartu povratnu za 1300$..sad ne znam jel to bas povoljna..
Izbacao je ovuda neko karte za Kubu za neke smijesne pare.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk