Originally Posted by
Archi
Pa ljudi u kakvoj mi drzavi zivimo.. Kad su mi ovi uzeli vozacku rekao sam taman, smiricu se malo polako cu vozit bez i jednog prekrsaja. I ovi me zaustave sjutra vece (i to 3 auta odjednom, ja bio u sredini) i nikad ljubazniji nisam bio sa njima. Rekao nije problem da duvam, dao im sva dokumenta, objasnio im da sam se duze zadrzao na faxu zbog nekog projekta i da se vracem kuci. I ovaj jedan me dofatio, ti ne mozes da ucestvujes u saobracaju ovo ono. Ja ga bukvalno molim, pa nemojte pisati evo se vracem kuci i nisam planirao da vozim dok ne dobijem vozacku nazad, dovoljna mi je ta kazna vec molim vas gospodine.. Znaci 10min sam bio ljubazan i nije htio da cuje.. I to ona fukara sa neregistrovanom borom.. I ja posle slikao mu tablice i htio sjutra u vijesti da stavim nego im ne radi nesto link za ono budu i ti reporter... I jos mi stavio vise nego sto treba (napisao prije nego sam slikao tablice).. Pa strasno.. Moze li neko da nadje taj zakon kako bih bio siguran da ne bih posle na sudu placao jos vise od 50e jer me u crno zavise poslednjih par mjeseci sa kaznama.. A da ne idem pred sudijom sa pricom rekli mi momci sa foruma :).. Hvala vam puno drustvo..