ahahahahah pretpostavila sam da je ona...
u njenom stilu!
Printable View
ahahahahah pretpostavila sam da je ona...
u njenom stilu!
Najljepše su one stvari koje nam doshapne ludost, a napishe razum.
(Andre Gide)
Questions are never indiscreet, answers sometimes are.
"bankar je momak koji će vam posuditi kišobran kad je sunčan dan - a čim počne kiša, tražiće da mu ga vratite." Mark Twain
"...Prelistao sam silne knjige nadajući se da će Tajna samo zasjati medu stranicama, kao presovani listak staniola, prelistao sam silne oblake, grickajući onu sladunjavu travku koja raste jedino u podnožju Mladosti, slušao sam šta zbore Pametni, poturao ogledalce pred Opsenare, loveći Rešenje u njihovim obrnutim likovima, a onda sam preplivao čak na drugu obalu Čekanja, i tek otud video da su crkve mudrosti tamo odakle dolazim..."
(Dodir svile)
Они који су алергични на ове боје нек' затворе очи и нек' слушају фанк преко 30 година стар, а бољи него 96% данашње музике.
http://www.youtube.com/watch?v=NGGqZKX62nk
Nema budale ko skolovane budale.
Between two evils I choose the one that I haven`t done before.
"nisam ja spor. sporo je jutro i grad"
How does it feel to treat me like you do...............
Covjek pun duha se i u potpunoj samoci izvanredno zabavlja svojim mislima.
" lažu , lažu me, da vrijeme liječi sve, možda sidu i tumore, al' nju nikad ne... "
cijeli dan je pjevam...
"Nisam bio dovoljno ravnodusan da bih nekoga zaveo."
O zavisti, nikad te ne bilo..
Džentlmen je muškarac koji štiti ženu- sve dok s njom ne ostane nasamo.
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Pola je debelih, pola gladnih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi poljubac se ne daje usnama , vec ochima.
(Bernhard)
Never tell the truth to people who are not worthy of it.
"Ne vidim zašto bismo pohvalili lekara jer nas je pregledao, činovnika jer nam je izdao potvrdu, mene jer sam održao časove. To je naš posao, za to primamo platu. Tek ako uradimo nešto preko toga, treba da nas hvale. Zauzvrat, oštro kritikujem političare. Vlada odlučuje o životu nas običnih ljudi u svakoj sekundi našeg postojanja, mi o njima nekoliko minuta jedanput u četiri godine."
Ljubisa Rajic
Ja nikog ne ogovaram, ja samo govorim što mislim.- M.Gorki
Life is like a joke, it doesn't make sense until it ends.
Skrovita plaza, tropska noc i neko od cijih dodira gubis kontrolu... Nema dalje.