K9...?
Printable View
K9...?
da da, dojavili mi :)
koliko bi morao doplatiti za Iphone 6 polovan racunam Note 3 u kompezaciji 300eura
Koji je najbolji način za slanje para u Prijedor? Kolike su provizije?
zna li neko nekog dobrog utamanjivača štetočina, rakuni i tako to?
Bio sam jutros. Pocinju u 10h a ja sam dosao u 8:40. bila je jedna djevojcica jedino prije mene. U 10 je vec bilo masu ljudi, ja sam za 15min uzeo i saobracajnu i prijavio bebu. Dakle valja malo uranit vjerujte mi.
Sat i dvaes si ceka? A brate...
Da ali zavrsio za 15min. Jbg. Bolje i to no 4h da sam bleja. Sad je masu studenata i treba im potvrda o drzavljanstvu za upis. Prekljuce kad sam dosao u 13 izbacilo mi je lusticu sa brojem 537:-)
Koji je ovo film na Pink trenutno, ako ko zna? Na sajt i tv semu im ne pise...
Meni pise Jeti
Je l ovo
http://m.imdb.com/title/tt0896585/
Izgleda da jes. Glupost i po...
Strasan im je ovaj jeti haahahah
Da li Amazon salje (ships) narudzbe u Crnu Goru?
EDIT:
Probao sam i ne moze, u cemu je problem, zna li neko?
Kako da odradim tu porudzbu? Radi se o nekih 25-30e, ali kaze da ne shipuje u Montenegro a dolje ima opcija da se odabere da ide posilja za Montenegro. Jel ima neka caka, fora?
Pa problem je u tome što ne šalju za Crnu Goru :) Nema veze sa PayPal-om, na Amazonu se kupuje našom karticom bez problema...
Ako je prodavac Amazon.com, sve zavisi od proizvoda do proizvoda, ne znaš dok ga ne staviš u shopping cart i kreneš da se checkout-uješ sa našom adresom.
Ostale prodavnice koje su na Amazonu ti u 98% ne šalju za Crnu Goru.
Ali postoji način da se sa Amazona naručuju stvari. Ide sporija dostava (mjesec dana) ali sigurno stiže.
Javi se na pm za detalje.
Vidjeh nedje prije da je neko pominja neku krojacicu u staru varos, dje se tacno nalazi ako zna ko?
Zna li ko sto znaci ovo fah ?
22-06-2015 18:24 81101 PODGORICA 1 Salter Prijem posiljke 22-06-2015 18:24 81101 PODGORICA 1 Razmjena Prispjela u poštu 22-06-2015 20:18 81101 PODGORICA 1 Razmjena Otpremljena ka pošti 81200 22-06-2015 20:54 81200 Postanski Centar Razmjena Otpremljena ka pošti 81000 22-06-2015 23:00 81000 PODGORICA Razmjena Prispjela u poštu 23-06-2015 00:00 81000 PODGORICA Fah Stavljeno u fah
Kontam da je to isto sto i prethodno, samo recimo stavili u 'skladiste', tamo dje cuvaju posiljku dok ne dodjes po nju...
Mozda grijesim...
to znači da je pošta u fahu ministarstva i vjerovatno će poštar iz njega da uzme sve što treba i odnese im.
bez ako nemaju nekoga ko ide da uzima.
Mislio sam da je paket sa neta u pitanju :)
Ako se renta apartman u Ulcinju ili Štoju, postoji li šansa da ne klepaju svaki dan 5e za ulaz na Adu?